Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
postta spesifik bişey sormuştum sen genel ft değerlendirmesi yaptın o yüzden cvp yazmadım
Bana neden dönek dedin üstad? Yoksa Terimciliğimden şüphe mi ettin, benim gizli gündemim yok.
postta spesifik bişey sormuştum sen genel ft değerlendirmesi yaptın o yüzden cvp yazmadım
msjın tamamı to be fair

Bana neden dönek dedin üstad? Yoksa Terimciliğimden şüphe mi ettin, benim gizli gündemim yok.
sana nerde dedim HEİS

Icimizi baymayip ,mizaha devam etmeni dileriz bay gelBana neden dönek dedin üstad? Yoksa Terimciliğimden şüphe mi ettin, benim gizli gündemim yok.
Bir daha mizaha devam dersen soyadını eyleme döker gs.Icimizi baymayip ,mizaha devam etmeni dileriz bay gel
Safımızda görmek isteriz seni abi. Lakin Terim toplarına hiç girmiyorsun.Bir daha mizaha devam dersen soyadını eyleme döker gs.

İkinci şampiyonluk senesinde çok eleştirmiştim. Özellikle de takımı yalnız bıraktığı dönemlerde.Safımızda görmek isteriz seni abi. Lakin Terim toplarına hiç girmiyorsun.![]()
biz daha yorgunuz agucu maci zor gectiYorgun Sivas da extra olmasin.
Sen de haklisinbiz daha yorgunuz agucu maci zor gecti
Yedirdi evet :d2. Yarıdaki müthiş taktik stratejileriyle gene son dakikada yedirir 3 m euroluk hocamız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi