- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
:falcao:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige basladigimizda ilk 2 macta saha yayilimi cok dogruydu,oyun anlayisimiz da dogruydu orta saha da merkez özelligi olan oyuncularla hizli pas oyunu
Fener macinda hem yorgunluk hemde rakibin iyi önlem almasindan dolayi puan kaybettik ve ardindan bu oyun düzeninden orta saha kurgusundan hemen vaz gectik (cizgi oyuncularini merkeze aldigimiz 4-1-4-1)
Kasimpasa macinda farkli bir anlayisla maglup olduk,alanya maci da ayni yine maglup olduk
Daha sonra erzurum ve Ankaragucu ne karsi kazandik ama umut veren bir futbol yoktu
Nezaman ki sivas macinda yine sezon basindaki kurgu ve oyun düzenine döndük Bana göre tekrar iyi futbol umut veren bir futbol oynamaya basladik özelikle 65 dakika
Fatih hoca’nin Bana göre bu anlayisa israr etmesi gerekiyor puan kaybinda bile cünkü mevcut oyuncu grubunun birlikte oynayacagi tek oyun bu
Kasımpaşa maçında farklı bir anlayışla mağlup olduğumuza katılmıyorum. Kılınç yerine Etebo vardı ilk 3 maçtaki 11'den farklı olarak. Etebo da sahanın en iyisiydi o maç. Rangers maçında da ilk 3 maçtaki anlayışla oynayıp yenildik.
kendi nerde ki reis bodrumda mı acabaRakiplerimiz hazirlik maclari yaparken bizim tatil yapmamizin mantigi nedir hoca. Topcular evinde dinlense hadi neyse de birisi aqua parka digeri kapadokyaya falan gitmis covid olsalar ne yapacagiz