Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20200930_085005.webp
20201002_131143.webp
20200930_085534.webp
20201002_144409.webp

evet Pazar günü gördük neden 2 sezon önce Pato ve Alan'ı istediğimiz...bir ara Gomis i sattığız zaman Gazetede okumuştum(doğru veya yanlış) Fatih hoca o zaman Napoli'nin Sarri ile oynattığı taktiği oynatmak istiyordu...hızlı Kanatlar ve önde Dris Martens gibi oynayan bir Forvet(gezgin ve oyun kurabilen)...dün Hızlı ve sprinter Kanat yoktu belki ama gezgin ve oyun kurabilen bir Forvet vardı Babel ile...yani kış transfer döneminde Diagne'yi yollayıp yerine o boşta olan Ahmed Musa olursa ve birde hızlı kanat ile yine şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sivas deplasmanı gibi zor bir deplasmandan iyi bir skorla dönmeyi başardı

Kızsam da doğruları yaptığında alkışlamayı bilirim

Bravo

Lige basladigimizda ilk 2 macta saha yayilimi cok dogruydu,oyun anlayisimiz da dogruydu orta saha da merkez özelligi olan oyuncularla hizli pas oyunu

Fener macinda hem yorgunluk hemde rakibin iyi önlem almasindan dolayi puan kaybettik ve ardindan bu oyun düzeninden orta saha kurgusundan hemen vaz gectik (cizgi oyuncularini merkeze aldigimiz 4-1-4-1)

Kasimpasa macinda farkli bir anlayisla maglup olduk,alanya maci da ayni yine maglup olduk

Daha sonra erzurum ve Ankaragucu ne karsi kazandik ama umut veren bir futbol yoktu

Nezaman ki sivas macinda yine sezon basindaki kurgu ve oyun düzenine döndük Bana göre tekrar iyi futbol umut veren bir futbol oynamaya basladik özelikle 65 dakika

Fatih hoca’nin Bana göre bu anlayisa israr etmesi gerekiyor puan kaybinda bile cünkü mevcut oyuncu grubunun birlikte oynayacagi tek oyun bu

Lige basladigimizda ilk 2 macta saha yayilimi cok dogruydu,oyun anlayisimiz da dogruydu orta saha da merkez özelligi olan oyuncularla hizli pas oyunu

Fener macinda hem yorgunluk hemde rakibin iyi önlem almasindan dolayi puan kaybettik ve ardindan bu oyun düzeninden orta saha kurgusundan hemen vaz gectik (cizgi oyuncularini merkeze aldigimiz 4-1-4-1)

Kasimpasa macinda farkli bir anlayisla maglup olduk,alanya maci da ayni yine maglup olduk

Daha sonra erzurum ve Ankaragucu ne karsi kazandik ama umut veren bir futbol yoktu

Nezaman ki sivas macinda yine sezon basindaki kurgu ve oyun düzenine döndük Bana göre tekrar iyi futbol umut veren bir futbol oynamaya basladik özelikle 65 dakika

Fatih hoca’nin Bana göre bu anlayisa israr etmesi gerekiyor puan kaybinda bile cünkü mevcut oyuncu grubunun birlikte oynayacagi tek oyun bu

Kasımpaşa maçında farklı bir anlayışla mağlup olduğumuza katılmıyorum. Kılınç yerine Etebo vardı ilk 3 maçtaki 11'den farklı olarak. Etebo da sahanın en iyisiydi o maç. Rangers maçında da ilk 3 maçtaki anlayışla oynayıp yenildik.

Kasımpaşa maçında farklı bir anlayışla mağlup olduğumuza katılmıyorum. Kılınç yerine Etebo vardı ilk 3 maçtaki 11'den farklı olarak. Etebo da sahanın en iyisiydi o maç. Rangers maçında da ilk 3 maçtaki anlayışla oynayıp yenildik.

Kurgu dan bahsediyorum aslinda ugur

Mesela ben babel’i bu sezon begeniyorum iyi oynadigini dusunuyorum,rangers macinda solda oynadi babel ve cizgiyi kullanmayi Seven bir oyuncu

Arda ise tam aksine iceri girdiginde etkili oluyor merkez özelligi daha iyi

Bahsettigim kurgu ve düzen bu

Kasimpasa macinda ise aynen dedigin gibi Emre yerine Etebo vardi,kötü oyuncu degil ama kendini daha cok Taylan’in yanina atan bir oyuncu,öndeki oyuncularla pas trafigine girmiyor yani

Ben 4-1-4-1 sistemine karsiyim cift forvet oynamamiz gerektigini dusunuyorum ama mevcut kadro ile cift forvet mümkün degil gibi

Elimizde onyekuru Bruma veya Rodrigues gibi cizgide etkili bir oyuncumuz da yok,cift forvet oynamak icin hareketli forvet oyuncularimiz da yok,bu yuzden sivas macinda oldugu gibi 4-1-4-1 ama sahaya yayilim olarak forvet arkasinda 4 tane forvet arkasi yani merkez özelligi olan oyuncularla oynamak simdilik mantikli geliyor bana

Hemen hemen tüm süper lig takımları hazırlık maçı yapıyor birileri ise hala tatilde
O kadar iyi futbol oynuyoruz ve o kadar iyi komisyona sahibiz ki; kendilerine 3 gün tatil vermişler.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Rakiplerimiz hazirlik maclari yaparken bizim tatil yapmamizin mantigi nedir hoca. Topcular evinde dinlense hadi neyse de birisi aqua parka digeri kapadokyaya falan gitmis covid olsalar ne yapacagiz

biz böyle görmedik
haramı bilmedik
eğilmedik bükülmedik

hocam bir sözüne bakar her şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt