Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımı hamza hoca da şampiyon yaptı 3 kupa kazandı Cevat güler yoklukta şampiyon yaptı gerets en fakir dönemimizde 82 puan aldı şampiyon yaptı Gs ölüsü şampiyonluğa oynar hoca bu sene selcuk takıntısı ve kendi istediği çöp oyuncularla içine etti zaten Avrupa'da bjk nin rekoru egale etmek istedi ama beceremedi bu çöp oyuncularla büyük bir enkaz geliyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte terimci arkadaşların anlayamadıkları bu takım terimsiz de şampiyon olacaktır başarılara koşacaktır

Emin'i alıp Taylanı Selçuk yerine koysa bundan kötü olmazdı. Değişikler ile takım resmen bitti Feg ve Belhanda çıkmamalıydı. Keza 5 dakika 9 kişi oynadık topu taca attırması lazımdı gol yedik.

Muslera olmadan rahatlıkla maç kazanamaz gibi.
Taktiksel anlamda savunulamayacak tercihler yapıyor.

cısse cok cenabet bır gununde olmazsa 2 gol atarlar en az 2-2 gıbı bır skor beklıyorum

1592859610783.webp

soyunma odasına halı göndererek hocamıza mesaj verelim.

"Ersun Yanal hocamız planlarımızda yok. Biz uzun vadeli planlarla çıktık. Ne kendisiyle konuştuk ne de konuşmayı planlıyoruz. Son dönemde Ersun Yanal için bir kampanya var ancak ben bundan etkilenmem. Olmayacağını buradan söylüyorum. Bu sevdaya son verelim, çünkü hiçbir faydası yok."

Ersun'u getirdi sonra kovdu.

Hocamız, teknik ekibinin gayet başarılı olduğunu ifade etti. Aykut Hoca, teknik ekibi hakkında 'haklarını koruyun' diye ricacı oldu biz de kabul ettik. Sezonun açılışına birkaç gün kala bu ekip istifa etti. Ne değişim yapmak istesek bir dirençle karşılaştık. Samandıra'da futbolcu ve personele de bu durum yansıdı. 7-8 kişilik bir ekipti. Bu arkadaşlar yeni gelenlere fark edilir şekilde yardımcı olmamaya başladılar. Arka arkaya olumsuz sonuçlar da gelmeye başladı.

Görevine son verilen antrenörlerden birinin bilgisayarında 28 Haziran'dan bu yana takımın tüm idman ve verilerinin dışarıya sızdırıldığını saptadık. Samandıra'daki bütün bilgiler toplanıyor. Geçen senenin bütün idman verileri, performans verileri de silinmiş. Neden sildiniz diyoruz 'Hafıza yok' dediler.

Burada Aykut'a bir sabotaj suçlaması var herhalde?

"Gelelim oyuncularımıza; Aatif ve Dirar... Disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve performans yetersizlilikten kadro dışı bırakıldılar. Gözlemlediğim kadarıyla en mutsuz günlerimizde bile bu iki oyuncu şen şakraktı. Dirar mesela; milli takımdan geç dönmesi, takım toplantısına katılmaması, verdiği mazeretin geçerli olmaması. Göztepe maçında oynadı, beğenilmedi. Ertesi maçta kadroya alınmayınca hocaya gidip 'Ben artık tatildeyim' demesi...Kayserispor maçından sonra soyunma odasında dertleştik. Niye bu haldeyiz, niye böyle rezil top oynuyoruz dedik. Konuşanlardan biri de Aatif'tı. O gün 'Takım olamadık. Geçen sene zayıftık, bu sene daha zayıfız' dedi. Olabilir, görüşüdür. Saygıyla karşılarım. Aatif, Dirar'ın oynaması için lobi yaptı. Takım içinde gruplaşmalar oluşturdu."

Dirar oynuyor şu an.

Takımı yemeğe çıkardın mı? Sportif direktörle konuştun mu? Yok! 'Neden?' diye sordum 'Rahatsız etmek istemedim.' dedi. Sen her yerde her şeyi rahatça söylüyorsun. Volkan'dan beklediğimiz takım ruhunu yaratma görevini kendisinden göremedik. Dergi yazısını yazarken Samandıra'dan bir haber geldi. Volkan Demirel, Phillip Cocu'nun yardımcısı Erwin'in üzerine yürümüş. 'Neden yaptın Volkan?' diye sorduğumuzda 'Ters ters bana bakıyordu' diye cevap verdi. İkinci olay ise önce bana sonrasında Semih Özsoy'a saygısızlık yaptı, sesini yükseltti. Kendisini uyarmamıza rağmen bunlara devam etti."

Volkan sportif direktör gibi bir şey sanırım.

Yazıda bahaneler ve dedikodudan başka bir şey yok. O kadar imkanla nasıl böyle vasat bir insan olmuş acayip. Bari biraz politik ol bu kadar kesin konuşma ki r yapabilesin. Tam bir şuursuz gerçi taraftarın arasına falan da atladı. Dursun'dan daha karikatür başkan olarak ama tipten kurtarıyor.

Normalde Ajansspor üfürüyor derdim ama Hande Sümertaş ve Hasan Şaş'ın ayrılığından sonra şaşırtıcı gelmiyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başkan Cengiz’in rahatsızlığından bu yana kulübün birçok konuda sessiz kaldığından şikayet eden Terim, yönetimle görüşme talebinde bulundu. Fatih hoca ve Albayrak, önümüzdeki günlerde Florya’daki zirvede bir araya gelecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca şu an kulübün yönetim siz olduğunu gördü adamda haklı güçlü bir yönetim.ve başkan istiyor

Fatih hocamız kafasına gore bir baskan ve yönetim kurulu ayarlayıp seçime sokmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt