Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1593091716122.webp

Belli oldu bu bizi iyice rezil etmeden veya kovulmadan bırakmayacak.

Gelecek sezon cl de yokuz muhtemelen

Lig icin büyük avantaj. Hoca bu durumu iyi değerlendirir. Tek konsantrsyon lige.
Bizim icinde iyi olur. Cl sebebiyle çoğu yabanci lig maçlarını iplemiyordu.

22x Turkish Champions

Oncelikle bastan yazayim en buyuk terimcilerden biriyim. Imparator terim, olene kadar seninleyiz insallah.

Konuya gelirsek, Stratejideki hatayi taktik basarilar telafi edemez diye bir söz okudum. Gercekten cok guzel. Ben simdi bakiyorum galatasaray futbol kulubunun stratejisi ne? 30 kusur yıldız eskilerini almak mi? Pemierlig artiklarrini toplamak mi? Sadece superligde biraz kendini gosterdi diye acayip bonservis vererek oyuncu almak mi? Bunlari yaparak uzun vadede basarili olma imkanin yok, ortada bir sirket var ekonomisi var uretmeden, katma deger yaratmadan( 1e alip 3e satmak) alinacak basarilar hem lokal olmaya mahkum hem kulubu ceviremez. O zaman yapilmasi gereken stratejiyi iyi belirlemek.

1)oncelikli olarak adam gibi alt yapi tesisleri kurulmasi elzemdir
2) Daha buyuk daha basarili dunyanin her ligini izleyen scout ekibi kurmak gerekir. simdiki gibi 5 6 kisinin oldugu belcika gibi kalburustu ligleri izleyen degil.
3) hem alt yapi oyuncularin hem dunyanin her yerinden alainacak maliyetsiz oyuncularin oynayacagi bir pilot takim kurulmasi. mumkunse belcika veya hollanda 2. lig( 3. Ligde olur basari olunursa cikar)

Bu anlattigim olayin maliyeti sozde yildiz oyuncularin 1 yillik toplam maasina denk gelir. Bu olay bizi modern bir futbolu kulubu yapip hem ekonomisi hem gelecegi emin hala getirir. Bunlari buraya yaziyorum cunku mevcut durumda bu sene soyle transfer yapmicaz. parayi komple tesisleri ayiriyoruz diyebilecek baska adam yok.

bu yıl öyle fazla kamp olayı yok. geçen yıllarda 2,5 ayda hazırlayamadığı takımı bu sene nasıl hazırlayacak çok merak ediyorum
üzerine bir sürü gelen giden olacak
mart ayındaki futbol bir şeyler gösterse de tahminim bu yıl tamamen batıracak ve sezon sonunda hocalık işlerini kapatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt