Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası transfer yapılmasın ve sezon sonu yeni yönetim ve yeni teknik ekip ile devam edelim.

Sanmıyorum böyle çok bir şansımızın olduğunu.

3 transfer ile filan çözülmez bu işler.

Maçı izleyemediğim için şimdilik benden pas.

Olur da tekrarını izlersem uğrarım.

sent via GSC

İlk yarı bitti 1-1 konya maçı .Babel emre Taşdemir kerem i alacaktı oyuna ikinci yarı maçi çevirecektik.Ne yaptı 65 bekledi gol yemeyi bekledi yedi.sans penaltı gol attık mudahele gene yok .gol yedik 85 de değişiklik.sonra 90+4 de seneri aldı oyuna komedi filmi

Hocam musadenle şunu şuraya birakiyorum
Hoş bu işin içinden de bana transfer yapmadilar diye çikarsin ya sen neyse

90+7 :crushed:

Screenshot_2021-01-05-21-09-43-86_aac03acc5be9688e8b14e2a202f3cc35.webp

Takımda ki ciddiyetsizliğin sebebini açıklaman gerekiyor!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadro kotu falan degil. Avrupa icin zayif, Turkiye icin 40 macin 25'ini rahat kazanmali. Taktik teknik yok ayni tur adamlari yanyana oynatip sonuc bekliyor. Yazik yahu. Valla billa yazik. Iki hafta Kazandik rakipler puan kaybetti diye GS aşkından destek verelim belki duzelir dedik hooopp fabrika ayarlarina döndü. Kimseye vermedikleri cezalari sirf Terim'e uygulayan serefsizlerin de &&*%##$#&&$^$!!!

2 hafta öncesine kadar ilk 11 oyuncumuz olan Akbaba vasatı aşamıyor. Diagne desen ayağına 10 pozisyon gelirse anca birini atıyor. Oğulcan vasat bile değil. Feghouli, Marcao, Kılınç, Arda, Babel ya sakat ya da cezalı. Şu dönem en son suçlayacağım kişi hocadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt