Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zafer sarhoşluğu onun adı üstad olgunluk göster anlayışla karşılaBiri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
Boşver renktaş onlarda çok iyi biliyor ama şu anda inkar durumundalarKadro kötü mötü demeyin gecen senenin başında ve ortasinda bu takim ne oynadi? Hani şu muslera luyindama marcao nagatomo mariano belhanda seri nzonzi falcao andoneli kadroyu diyorum?
Hakemin lehimize kararlar verdiği karagümrük maçı yüzünden tribünde, gereksiz siniri yüzündenhoca tribunde kime salliyosunuz adam ne yapsin
2 hatası var ya. Maç başı 3lu çıkabilirdi, devre arası Babel veya eminle baslayabilirdi. Taraftarımız bu kadroyla kazanacağımızı düşünmemeliydiBiri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
takimi ateşledi orda ne yapsaydi takima taktik mi verseydiHakemin lehimize kararlar verdiği karagümrük maçı yüzünden tribünde, gereksiz siniri yüzünden
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canhoca tribunde kime salliyosunuz adam ne yapsin
zafer sarhoşluğu onun adı üstad olgunluk göster anlayışla karşıla