Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam aslına bugün Emre Taşdemir ve Emin Bayram değişikliğini yapmayacaktı, Levent’e kulaklıkla “Hemen Babel ve Kerem’i al oyuna” dedi ama dış güçlerin müdahalesiyle Levent’in kulağına Emin ve Emre isimleri söylendi.
ZORLU günler bizi bekliyor arkadaşlar. Oyuna gelmeyelim.

Kusmak için buradaki yorumlara 1 dakika bakmak yeterlimi.

Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.

daha önce de defalarca kez dediğim gibi. aman keremi oynatma hoca, sakın oynatma, herkesi oynat o çocuğu oynatırsan yazıklar olsun. sayın genç oyuncu geliştirme uzmanı fatih terim.

Ne yazik ki degisiklik konusunda gec kaldi

Emin ve Emre degisikligi dogrudur yanlistir bunu tartismiyorum ama kesinlikle gec kaldi,2-1 den sonra yapmasi gerekirdi

Arada 20 dakikalik bir bölüm var yine bos gectigimiz

Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
zafer sarhoşluğu onun adı üstad olgunluk göster anlayışla karşıla

2 hatası var ya. Maç başı 3lu çıkabilirdi, devre arası Babel veya eminle baslayabilirdi. Taraftarımız bu kadroyla kazanacağımızı düşünmemeliydi

Saraççi kafasında burayı bitirmiş belli kadro dışı kalması lazım. Emre Akbaba yerine kerem ali ya da forma için adam gibi mücadele edecek herhangi bir topçu şans bulmalı artık. Taylan artık ortasahayı taşıyamıyor sistem değişikliği mi olur oyuncu değişikliği mi bilemiyorum ama ona da bir hal çare bulmak lazım.

Bu kadroyla işi çok zor Allah sabır versin

2017 - 2018 sezonu devre arası geldi. O sezon şampiyon olmamız da büyük katkısı var . Yalan yok. Gelmeseydi o takım şampiyon olamazdı. Özgüven ve düzen getirmişti takıma. Ayrıca o takımı kurmadigini kaliteli kadronun mimarinin yönetim ve Tudor olduğunu ekleyeyim. Sonraki sezon son yılların açık ara en kötü şampiyonu , en düşük puan toplayan şampiyon olduk. Avrupa da rezil olduk. Garip bir sampiyonluktu. Başakşehir sağolsun. Sonraki sezon Avrupa da daha büyük bir rezillik. Ligde toplasan 5 6 hafta dışında oyun olarak vasat kalmış bir takım. Rezil bir sezon. Bu sene Avrupa da bu sefer UEFA da ilk zorlu sayilabilecek rakibe karşı rezil olarak elenme, ligde 3 -4 maç dışında daha da kötüye giden bir futbol. Ve bu hocamız hala takımın başında çünkü efsanemiz ,imparatorunun ,herseyimiz. O zaman yapacak bir şey yok. Yeni futbol düzenine ayak uyduramamis, eski kafalı, 70 yaşına gelmiş bir teknik direktör ile devam . Ta ki kendisi isteğiyle bırakana kadar..

zafer sarhoşluğu onun adı üstad olgunluk göster anlayışla karşıla

Olgunluk gösteriyoruz zaten hani biri maça başlayan kadroyla, sistemle ilgili bir eleştiri getirse amenna. Galatasaray'a kıl kazandıramamış adamların en kötü 3 yılında 2 şampiyonluk kazandıran adama bel altı vurmaları garibime gidiyor. Bunlar Galatasaraylı filan da değil, bildiğin akbaba. Çoluk çocuğu zaten geçtik, anladık like mike alıyorlar değersiz hayatlarına bir renk oluyor da koca koca adamların böyle işlere girmesi garip yani. Demek ki insan kaç yaşında olursa olsun ilgiye doymuyor.

D4FE9B15-3061-401E-AD5B-D4132B656584.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt