Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Transfer oldu, olmazsa da biz bu kadroyla şampiyonluğa oynarız"

Bu ney Hoca ? ozaman biz niye YaTransferYaIstifa yaziyoruz , pasamiz transfer olmasada olur diyor.

Canin sagolsun hoca

Allah sabır versin bu adama ,ne diyelim.​

insanların sinir uçlarıyla oynamaya ne cengiz´ in ne de terim´ in hakkı var. şayet m. cengiz´ in dedikleri doğruysa, hoca transfer için oldu oldu dediyse aynen görevine devam eder. yok yalansa çıkar açıklama yapar ben böyle bir şey demedim görevi bırakıyorum der. kimsenin şovunu çekecek değiliz.

Transfer olmasada ben bu kadroyla şampiyonluğa oynarım demek ile ben bu kadroyu şampiyon yaparım demek çok farklı şeyler Mehmet

sampiyonluga oynamak mi , o da yeni mi cikti galatasarayin hedefi ne nezamandan beri sampiyonluga oynamak oldu.
Sampiyonluk disindakiler kabul edilemez , biz yola herzaman sampiyon olmak icin cikmaliyiz o yonde de kadro kurulmali

Sana da yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum.

Madem Mustafa Cengiz'e bu kadro yeterli biz yine şampiyon oluruz diyeceksin ne diye çıkıpta oyuncu ismi veriyorsun ekranlarda şov mu yapıyorsun hoca?

Ne desin adam?Başkan davet etmiş gitmiş,transfer yok hoca idare et diyor hoca napsın?

Ne desin adam?Başkan davet etmiş gitmiş,transfer yok hoca idare et diyor hoca napsın?
Taraftarla oyun oynamayacaklar kardeşim, kimse aptal değil.

Basın toplantısında şunu istiyorum bunu istiyorum diyip, bir araya gelince ben bu kadroyla da giderim demeyecek. Bak onun için dünden beri taraftar organize oldu her yerde yönetim istifa naraları atıyo. Madem kendi aranızda anlaşacaksınız, madem Galatasaray'ın durumu kötü oyuncu alınmayacak çıkıp ekranda onu isterim bunu isterim demeyeceksin.

Yani top benden çıktı diyo taraftara başka oynuyo, yönetimle ayrı konuşmalar yapıyo, kimse yemez bunları.

Hoca geçen açıklamada, transfer gerektiğini. Yönetimin imkanları nispetinde bunu karşılması gerektiğini, kendi uslüp ve tarzında anlattı.
Adam hırslı, kimsenin arkasında kalmak istemiyor, 2 sene üst üste şampiyonluk kaçırmayı sindiremiyor.
Beşiktaşın bile bizden daha batak olduğu bir dönemde bu kadar iyi transfer yapmasını kaldıramıyor ve yönetime kızıyor.
İstediği bir iki adamın zamanında alınmış olsa, ligi domine edeceğini biliyor.

Belliki bizim klüpte yöneticiler kasa kolaylığı sağlamak istemiyor, fakat diğer klüp başkanları bu konuda daha özverili.
Ben burada yönetimin hedefleri ile hocanın vizyonunun uymadığını görüyorum.

Yönetim takımın acil ihtiyaçlarını kaşılayabilecek güçte değil. Hoca da aşırı winner, kendini taraftara karşı sorumlu görüyor.
Yönetim bırakmayı kafaya koymuş, bu saatten sonra olmayan paralarını da harcamak istemeyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt