Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya akil var mantik var orta sahada tek Taylan ile 42 maclik bir sezonda nasil sampiyon olacaksin , transfer sart oglu sart

Yönetim bırakmayı kafaya koymuş, bu saatten sonra olmayan paralarını da harcamak istemeyecekler.

Kesinlikle, 1 seneleri daha olsa, bir yolunu bulur transferde daha istekli olurlardı bu ara dönemde. Onların da niyeti yok, para yok zaten deyip geçiştiriyorlar.

Başkanın açıklamaları biraz Ali Cengiz oyunu gibi.
Hocayı zorda bırakıp istifaya zorluyor, yada mayısta beraber bırakalım sende daha fazla yüklenme demiş hocaya.

Taraftarla oyun oynamayacaklar kardeşim, kimse aptal değil.

Basın toplantısında şunu istiyorum bunu istiyorum diyip, bir araya gelince ben bu kadroyla da giderim demeyecek. Bak onun için dünden beri taraftar organize oldu her yerde yönetim istifa naraları atıyo. Madem kendi aranızda anlaşacaksınız, madem Galatasaray'ın durumu kötü oyuncu alınmayacak çıkıp ekranda onu isterim bunu isterim demeyeceksin.

Yani top benden çıktı diyo taraftara başka oynuyo, yönetimle ayrı konuşmalar yapıyo, kimse yemez bunları.

Adam bir ihtimal zorluyor işte,yoksa gerçekten yalnızım falan derken samimiydi.Adam kendi için değil takım için istiyor o transferleri ama kulübün ve yönetimin durumu ortada.Ona rağmen yönetim ve başkana saygıda kusur etmemeye çalışıyor.Ben hocanın tavrında bir gariplik göremedim.

Mustafa Cengiz: 'Hocam niye yalnız hissediyorsun?' dedim. 'Sinirlendim, burama geldim, ben de bu hale geldim' dedi."

Adam bir ihtimal zorluyor işte,yoksa gerçekten yalnızım falan derken samimiydi.Adam kendi için değil takım için istiyor o transferleri ama kulübün ve yönetimin durumu ortada.Ona rağmen yönetim ve başkana saygıda kusur etmemeye çalışıyor.Ben hocanın tavrında bir gariplik göremedim.
Bunlar birbirlerinden bu kadar mı kopuk? Oturup bir araya gelip senin istediğin adamları alacak gücümüz yok diyemiyorlar mı birbirlerine. Basında çıkıp irfan'ı istiyorum visca'yı istiyorum daha da istediğim oyuncular var demeden önce transfer konuşulmuyor mu bu camiada.

Taraftarı çıkıp beklentiye sokma bunlarda
Taraftarı aptal yerine koyma bunlarda

Taraftarda saf gibi dün Mustafa Cengiz'i yönetimi istifaya davet ediyor, kim için Fatih Terim çok yalnızım dediği için. Taraftara yalnızım diyorsun yönetimle oturup orta yol buluyorsun, dediklerinin arkasında duramıyorsun. Bu kadroyla madem şampiyonluğa gideceğiz oynatırım diyorsun, çıkıp basının karşısına da durumumuz yok, o yüzden bu oyuncularla gideceğiz neden diyemiyorsun. Bu şov değil de nedir, yani bir başarısızlıkta ben istedim alamadılara getiriyosun.

Ben kabul etmiyorum böyle oyunları, benim gibi düşünen insanlarda var fazlasıyla.

Hocanin yalnizligi transfer konusunda degil yav
Ceza aldigi mac sonrasi kulupten tek acıklama gelmedi hoca ona kirildi
Bir de gencler maci sonrasi abdurrahim "Berat gs'de" dedikten sonra beratin tsye gitmesi kizdirmis hocayi

Hocanin yalnizligi transfer konusunda degil yav
Ceza aldigi mac sonrasi kulupten tek acıklama gelmedi hoca ona kirildi
Bir de gencler maci sonrasi abdurrahim "Berat gs'de" dedikten sonra beratin tsye gitmesi kizdirmis hocayi

peki aciklama gelmedi diye sinirlendi diyelim bunu neden ceza bittikden bir sonraki G.Birligi macinda anlatmadi da Malatya macinda anlatti

sampiyonluga oynamak mi , o da yeni mi cikti galatasarayin hedefi ne nezamandan beri sampiyonluga oynamak oldu.
Sampiyonluk disindakiler kabul edilemez , biz yola herzaman sampiyon olmak icin cikmaliyiz o yonde de kadro kurulmali

İyide Hoca tamda bundan bahsediyor.. Elimizdeki kadro bu olsada biz şampiyonluk için oynarız diyor..Bu kadroyla ben küme düşmeye oynarım mı demeliydi..
Sen galiba bi sinirle tam anlayamadın söylediği şeyi

İyide Hoca tamda bundan bahsediyor.. Elimizdeki kadro bu olsada biz şampiyonluk için oynarız diyor..Bu kadroyla ben küme düşmeye oynarım mı demeliydi..
Yine yanlış, basının önünde irfan visca istiyorum transfer istiyorum demez durumunu bilen insan, bu kadar kötüyüz Mustafa Cengiz'in deyimiyle para yok zırnık yok diyolar, sen neyine güvenip irfan visca diyosun, o zaman şov değil de nedir bu

Durumunu bilen adam taraftara oynamaz, bu kadroyla gideceğiz der madem yönetimle ağız birliği içindesin.

Taraftar beklentiye sokulmasın, zaten bundan sonrada ne halt edecekleri zerre umrumda değil.

Hoca çoluk çocukla da oynasa hedefi şampiyonluktur.
Başkana tutup küme düşmemeye mi oynarım diyecekti?
İş bitirici, çözüm üreten insanlar olsa televizyonlarda maliye muhasebe hesabı dinlemeyiz. Oturup para yok diye ağlayacaklarına ne şekilde olursa olsun çözüm üretmeliler.
Yoksa bende 4-5 tane kiralık topçu alıp geri kalan herşeyi önce Allah'a sonra Terime emanet ederek kahvemi içip kulübün borcunu öderim. Parayı cebinden mi vermiş?
İyi niyetlerinden şüphem yok fakat bu kadar beceriksiz insanların koskoca Galatasaray kulübünde yöneticilik yapmaları içler acısı.

Fatih Terimin bunu kimseyi tatmin etmiyecegini bilmiyormu. Taraftar sene sonu sence olsun ya sampiyonluga oynadik en azından mi diyecek yoksa ortalığı velvereye mi verevecek. Transfer olmassa sampiyonluk beklemeyin diyecek bitecek ozaman , ozamanda kimse Fatih Terime ne laf atabilir ne de birsey bekliyebilir.

Fatih Terim: “Ocak ayını bekleyin.. ” dedi mi beklemedik mi , peki simdi neden transfer olamasa da olur deyip taraftari hice sayiyorlar ?

1610630778046.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt