Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
#FATİHTERİMBİRAKBUİSLERİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim bırakmayı kafaya koymuş, bu saatten sonra olmayan paralarını da harcamak istemeyecekler.
Taraftarla oyun oynamayacaklar kardeşim, kimse aptal değil.
Basın toplantısında şunu istiyorum bunu istiyorum diyip, bir araya gelince ben bu kadroyla da giderim demeyecek. Bak onun için dünden beri taraftar organize oldu her yerde yönetim istifa naraları atıyo. Madem kendi aranızda anlaşacaksınız, madem Galatasaray'ın durumu kötü oyuncu alınmayacak çıkıp ekranda onu isterim bunu isterim demeyeceksin.
Yani top benden çıktı diyo taraftara başka oynuyo, yönetimle ayrı konuşmalar yapıyo, kimse yemez bunları.
Bunlar birbirlerinden bu kadar mı kopuk? Oturup bir araya gelip senin istediğin adamları alacak gücümüz yok diyemiyorlar mı birbirlerine. Basında çıkıp irfan'ı istiyorum visca'yı istiyorum daha da istediğim oyuncular var demeden önce transfer konuşulmuyor mu bu camiada.Adam bir ihtimal zorluyor işte,yoksa gerçekten yalnızım falan derken samimiydi.Adam kendi için değil takım için istiyor o transferleri ama kulübün ve yönetimin durumu ortada.Ona rağmen yönetim ve başkana saygıda kusur etmemeye çalışıyor.Ben hocanın tavrında bir gariplik göremedim.
Hocanin yalnizligi transfer konusunda degil yav
Ceza aldigi mac sonrasi kulupten tek acıklama gelmedi hoca ona kirildi
Bir de gencler maci sonrasi abdurrahim "Berat gs'de" dedikten sonra beratin tsye gitmesi kizdirmis hocayi
sampiyonluga oynamak mi , o da yeni mi cikti galatasarayin hedefi ne nezamandan beri sampiyonluga oynamak oldu.
Sampiyonluk disindakiler kabul edilemez , biz yola herzaman sampiyon olmak icin cikmaliyiz o yonde de kadro kurulmali
Yine yanlış, basının önünde irfan visca istiyorum transfer istiyorum demez durumunu bilen insan, bu kadar kötüyüz Mustafa Cengiz'in deyimiyle para yok zırnık yok diyolar, sen neyine güvenip irfan visca diyosun, o zaman şov değil de nedir buİyide Hoca tamda bundan bahsediyor.. Elimizdeki kadro bu olsada biz şampiyonluk için oynarız diyor..Bu kadroyla ben küme düşmeye oynarım mı demeliydi..
Sen galiba bi sinirle tam anlayamadın söylediği şeyi
İyide Hoca tamda bundan bahsediyor.. Elimizdeki kadro bu olsada biz şampiyonluk için oynarız diyor..Bu kadroyla ben küme düşmeye oynarım mı demeliydi..
Sen galiba bi sinirle tam anlayamadın söylediği şeyi
Hoca çoluk çocukla da oynasa hedefi şampiyonluktur.
Başkana tutup küme düşmemeye mi oynarım diyecekti?
yalniz oldugu icin diyelimo zaman ne diye kameralar önünde 40 milyonluk liste açıklıyor
Ş.l. şampiyonluğu için, var bir hayalio zaman ne diye kameralar önünde 40 milyonluk liste açıklıyor