GSCimbom
Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)
Keramettin TANRIVERDİ

Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) Sayfa 380

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10K
Okunma
431,2K
Sayfa
380/499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomimiz çok iyi diyenler = transferleri terim yaptırmadı hoca ne yapsın o masum diyenler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende onu anlamiyorum zaten, yedekte kim var terim kimi alsin derler, arkadas sezon basinda transferleri biz mi yaptiriyoruz, yok diyorsaniz hocanin istedi degilde yönetimin istedi oyuncular geliyorsa, o vakit terim neden cikipda bunlar istedigim oyuncular degildi demiyor veya istifasini basmiyor? bunlari yapmadi süre bu terimin kadrosudur.

Kendisinden tek beklentim sezon sonunda ayrilacagini simdiden bildirmesi. Top oynatsin, duzen kursun, basarili olsun gibi bos beklentilere girmeye gerek yok.

bende onu anlamiyorum zaten, yedekte kim var terim kimi alsin derler, arkadas sezon basinda transferleri biz mi yaptiriyoruz, yok diyorsaniz hocanin istedi degilde yönetimin istedi oyuncular geliyorsa, o vakit terim neden cikipda bunlar istedigim oyuncular degildi demiyor veya istifasini basmiyor? bunlari yapmadi süre bu terimin kadrosudur.
Terim uyanıktır sürü psikolojisini nasıl yöneteceğini çok iyi biliyor eminim transferler tutsaydı medyada terim çok istiyordu ve aldırdı terimin yaptırdığı transferlerle emin adımlarla gidiyor vs başlıklar görürdük

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim ve teknik ekip bügün den sonra komple bu isi biraksin siz yapamadiniz belki yapacak birileri cikar gölge etmeyin artik .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri