Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahın varsa maç sonu sus.

bir de senin cezalarınla uğraşmayalım önümüzde zor maçlar var.

Dizi özette, yeni bölüm başlasın diziye geçeceğim. Hala hoca hoca diye savunanlarla hiç uğraşacak halim yok.

Hadi iyisin yine bütün ihale Cüneyt itine kalacak maç sonu.

Ligin en iyi oyuncu degisikligi yapan 21. hocasi olmaktan vazgecmesi lazim.

Ekonomimiz çok iyi diyenler = transferleri terim yaptırmadı hoca ne yapsın o masum diyenler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende onu anlamiyorum zaten, yedekte kim var terim kimi alsin derler, arkadas sezon basinda transferleri biz mi yaptiriyoruz, yok diyorsaniz hocanin istedi degilde yönetimin istedi oyuncular geliyorsa, o vakit terim neden cikipda bunlar istedigim oyuncular degildi demiyor veya istifasini basmiyor? bunlari yapmadi süre bu terimin kadrosudur.

Kendisinden tek beklentim sezon sonunda ayrilacagini simdiden bildirmesi. Top oynatsin, duzen kursun, basarili olsun gibi bos beklentilere girmeye gerek yok.

Yani yaptığın oyuncu değişiklerinden sonra 10 kişi takımı 9 kişiye çevirdin yav

Defolsun donku oyuna soktu ilerde tehdit kalmadı yicegin belli adam varya 10 yıldır oyuncu değişikligi yapmayı öğrenemedi

cassio de souza soares lincoln10

bende onu anlamiyorum zaten, yedekte kim var terim kimi alsin derler, arkadas sezon basinda transferleri biz mi yaptiriyoruz, yok diyorsaniz hocanin istedi degilde yönetimin istedi oyuncular geliyorsa, o vakit terim neden cikipda bunlar istedigim oyuncular degildi demiyor veya istifasini basmiyor? bunlari yapmadi süre bu terimin kadrosudur.
Terim uyanıktır sürü psikolojisini nasıl yöneteceğini çok iyi biliyor eminim transferler tutsaydı medyada terim çok istiyordu ve aldırdı terimin yaptırdığı transferlerle emin adımlarla gidiyor vs başlıklar görürdük

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim ve teknik ekip bügün den sonra komple bu isi biraksin siz yapamadiniz belki yapacak birileri cikar gölge etmeyin artik .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt