Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin...
Benim için babamdan sonra Fatih Terim gelir..

Kendisi çocukluğumdan beri benim süper kahramanımdır.

Ben onu çok seviyorum..

Bir gün Fatih Terim’in aramızda olmayacak olmayışını düşünmek bile çok poktan bir durum benim için..

100 lerce kere yüzümüzü güldüren bir baba o

İyi ki Galatasaraylıyım, iyi ki Fatih Terim var

necmi koyuncuyu araya sokalım
necmi ve ridvan pek anlasamazlar dostum.

seneler evvel necmi bodrumda enver pasa isimli atiyla gezintiye cikmisti. o sirada ridvaninda kisragi bahcede otlanmaktaydi. hem bodrumun sicakligi hemde necminin terli ve tuysuz bacaklari ati cileden cikartip azdirms ve kisraga saldirmisti.

o zamanlardan bir kare
20200629_010547.webp

Hocadan yeni sezon için birkaç isteğim var.

1- Yardımcılarını Allah peygamber aşkına vasıfsız, biatcı kişilerden değil donanımlı, fikir alışverişi yapabileceğin isimlerden oluştur. Mutkaka 1 tanesi taraftarın çok sevdiği bir yabancı isim olmalı ki hocanın ceza aldığı zamanlarda kenarda güvenebildiğimiz birisi olsun. Kenarda Levent, Hasan falan durdukça taraftar kafayı yiyor.

2- Şu kondisyon yükleme işini tuttur artık. 2 sezondur sonlara doğru açılan yükleme yüzünden ilk yarılar komple sakatlıklar ve puan kayıpları yaşıyoruz. İlk yarıda sadece 27 puan alabildik şampiyonluğu da ilk yarıdaki sonuçlardan verdik zaten.

3- Bilim ve teknolojik imkanları kullanmalıyız artık. Elalem mal değil o kadar yatırım yapıyor tesislerine. 10 sene geriden takip edersek biz daha çook makas açıldı diye bahaneler üretiriz.

4- Hocanın artık egoyu ve gereksiz inatları kenara bırakması lazım. Selçuk'u her maç oynattın da ne oldu? Sana bir kere maç mı kazandırdı? Onun yerine gencecik yetenekli bir çocuğu koysan kimse eleştirmezdi hatta buraya gelir işte görmek istediğimiz hoca diye tebrik ederdim. 35 yaşındaki pili bitik ahı gitmiş vahı kalmış oyuncuları oynattın da ne oldu? Olan şampiyonluğa oldu.

5- Kadro mühendisliğini daha profesyonel yapmalı. Kağıt üstünde iyi kadromuz var demek ki bu takım şampiyon olur demekle olmuyor. Birbiriyle uyum içinde olan, birbirini tamamlayan oyuncular lazım. O da bizde yoktu bu sene. Mesela Garry-Gomis işbirliği gibi bu sene hangi iki oyuncuda gördük?

Bunları yapsa en azından bu kadar yıpranmaz, her sene kanser olmayız, belki de ligde domine eder Avrupa'da yine ses getiririz. Ama nerdeee. Seneye aynı tas aynı hamam olacak buraya da yazıyorum. İnşallah da beni yanıltır ben özür dilemeye razıyım yeter ki hatalarından dönsün.

Bu transfer döneminde ince eleyip sık dokumalı ve genç dinamik potansiyelli oyunculardan bir takım kurmalıyız. Takımların kadrolarında istemediği topçuları son gün milyon eurolara kiralamak bize bir şey kazandırmıyor.

Fatih hoca demek Galatasaray demek artık bütünleşmiş , ayrılmaz , kopmaz. Fatih hocadan sonra gelen hocaların hiçbiri beni heyecanlandırmadı. Fatih hoca dışında gelen hiçbir hoca, ligde geriye düştüğümüzde hoca yapar birşeyler yine lider oluruz dedirtmediler. Ben bu takımı, bu sporu heyecanlandığım için seviyorum . Bu heyecanıda Fatih hocadan başkası bana yansıtamıyor. Varsın bu yıl 3. olalım önemli değil ilerisi için hocaya güvenim tam .

Ligin en pahalı kadrosunu kurmasına rağmen,
Utanmadan hala konuşuyor.

Hüseyin ve Okan gibi Anadolu takımı hocalarından fark yemesi yetmemiş gibi birde rıza ve sergen'de yakında geçecek bunu üstüne birde kuşların Tahir geçerse hiç şaşırmam.

O derece futbol bırakmış bu ELEMANI.

Bu a rağmen hala pişkin pişkin konuşabiliyor.
Birde emin adına sevinmiş bak bak lafa bak.

Ulan kimse sakatlanması çocuğun forma yüzü gireceği yok.

Bırak senelik 20 milyon lirayı senelik 20 kuruş bile almayı hak etmiyor.
Flroya'sa yediği içtiği fazlası ile yeter.

Hadi Hemen Nihat'in yanına bak şeytan sana kapıyı da açmış.
Koşar koşa git.

Luyindama'nın opsiyonundan kaynaklı giden 5 milyonu saymazsak

Resmi açıklamalara göre bonservis-kira ücretleri-imza parası bazlı bakalım(19/20)

Nzonzi- 0
Sekidika -0
Jimmy - 0
Adem - 0
Falcao - 0
Şener - 0
Lemina - 1 milyon euro
Seri - 1.5 milyon euro
Onyekuru - 750.0000 euro
Andone - 700.000 euro
Mor - 600.000 euro
Saracchi- 500.000 euro
Ozornwafor 300.000 euro
Babel- 2 milyon euro(imza parası)
Okan - 400.000 euro(imza parası)
Taylan - 500.000 euro(imza parası)

8-9 milyon euro arası bir harcama yapılmış. Gidenlerden sadece Fernando'dan bonservis kazandık diyebiliriz 4.5 milyon euro. Diğer gönderdiklerimiz kiralık ama maaşlarını biz ödediğimiz için bir şey almadık aslında. Yönetimi tebrik etmek lazım tekrar bu maliyetlere acayip bir kadro kurdular.

En kötüsü Babel'e verilen para ve maaş. Çatne-Babel-Belhanda-Falcao dörtlüsünü gönderebilirsek baya rahatlarız o açıdan. Andone de 2.5 milyon alıyordu o da çok fazla. Donk ve Mariano'nun maaşları indirip birer sene uzatırsak yüksek ücret alan Soso ve Muslera kalıyor geriye.

Luyindama'nın opsiyonundan kaynaklı giden 5 milyonu saymazsak

Resmi açıklamalara göre bonservis-kira ücretleri-imza parası bazlı bakalım(19/20)

Nzonzi- 0
Sekidika -0
Jimmy - 0
Adem - 0
Falcao - 0
Şener - 0
Lemina - 1 milyon euro
Seri - 1.5 milyon euro
Onyekuru - 750.0000 euro
Andone - 700.000 euro
Mor - 600.000 euro
Saracchi- 500.000 euro
Ozornwafor 300.000 euro
Babel- 2 milyon euro(imza parası)
Okan - 400.000 euro(imza parası)
Taylan - 500.000 euro(imza parası)

8-9 milyon euro arası bir harcama yapılmış. Gidenlerden sadece Fernando'dan bonservis kazandık diyebiliriz 4.5 milyon euro. Diğer gönderdiklerimiz kiralık ama maaşlarını biz ödediğimiz için bir şey almadık aslında. Yönetimi tebrik etmek lazım tekrar bu maliyetlere acayip bir kadro kurdular.

En kötüsü Babel'e verilen para ve maaş. Çatne-Babel-Belhanda-Falcao dörtlüsünü gönderebilirsek baya rahatlarız o açıdan. Andone de 2.5 milyon alıyordu o da çok fazla. Donk ve Mariano'nun maaşları indirip birer sene uzatırsak yüksek ücret alan Soso ve Muslera kalıyor geriye.
nzonzi ve falcao 0 demek ha

nzonzi ve falcao 0 demek ha
Nzonzi:

“Profesyonel futbolcu Steven N’Kemboanza Mike Christopher Nzonzi ve kulübü A.S. Roma S.P.A. ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 2019-2020 sezonu için geçici transfer ücreti ödenmeyecektir. Yapılan anlaşmaya göre 30.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 16.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu veya 500.000 Euro karşılığında 2020-2021 sezonu için tekrar geçici transfer opsiyonu bulunmaktadır.

Falcao'yla ilgili net bir bedel yok bildiğim kadarıyla AAK üstadı baz alırsak 15 milyon euro falan vermişizdir. Senin kafanda ne var onu söyle yazalım :asd:

imza parası da mı yok nzonzinin

kira olmadığına şaşırdım

falcaoda illaki 0 imza parası değildir
Nzonzi'nin kira ya da imza parası yok ama maaşı 3.25 milyon.

Falcao için de haberlere bakarsak 2.5 milyon imza 3.5 milyon menajer parası verilmiş. Ben sadece kapa bildirilen resmi açıklamalara göre yaptım listeyi.

Önümüzdeki yıl sampiyonlar ligi belasida yok yani bahane için hicbirsey yok hoca tamamen takıma odaklanmali tabi birde iyi bir yönetim gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt