- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
zor bir problemi kolayca cözdun dostum ama unutma hersey ridvanda bitiyoro zaman şenol trabzona ft milli takıma okan bize apo tekrar başakşehire
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zor bir problemi kolayca cözdun dostum ama unutma hersey ridvanda bitiyoro zaman şenol trabzona ft milli takıma okan bize apo tekrar başakşehire
necmi koyuncuyu araya sokalımzor bir problemi kolayca cözdun dostum ama unutma hersey ridvanda bitiyor![]()
necmi ve ridvan pek anlasamazlar dostum.necmi koyuncuyu araya sokalım
yağlı bir sözleşme teklifi gelse TFF başkanı ali koç olsa depar atarak giderdimilli takıma mı gidiyor
nzonzi ve falcao 0 demek haLuyindama'nın opsiyonundan kaynaklı giden 5 milyonu saymazsak
Resmi açıklamalara göre bonservis-kira ücretleri-imza parası bazlı bakalım(19/20)
Nzonzi- 0
Sekidika -0
Jimmy - 0
Adem - 0
Falcao - 0
Şener - 0
Lemina - 1 milyon euro
Seri - 1.5 milyon euro
Onyekuru - 750.0000 euro
Andone - 700.000 euro
Mor - 600.000 euro
Saracchi- 500.000 euro
Ozornwafor 300.000 euro
Babel- 2 milyon euro(imza parası)
Okan - 400.000 euro(imza parası)
Taylan - 500.000 euro(imza parası)
8-9 milyon euro arası bir harcama yapılmış. Gidenlerden sadece Fernando'dan bonservis kazandık diyebiliriz 4.5 milyon euro. Diğer gönderdiklerimiz kiralık ama maaşlarını biz ödediğimiz için bir şey almadık aslında. Yönetimi tebrik etmek lazım tekrar bu maliyetlere acayip bir kadro kurdular.
En kötüsü Babel'e verilen para ve maaş. Çatne-Babel-Belhanda-Falcao dörtlüsünü gönderebilirsek baya rahatlarız o açıdan. Andone de 2.5 milyon alıyordu o da çok fazla. Donk ve Mariano'nun maaşları indirip birer sene uzatırsak yüksek ücret alan Soso ve Muslera kalıyor geriye.
Nzonzi:nzonzi ve falcao 0 demek ha
“Profesyonel futbolcu Steven N’Kemboanza Mike Christopher Nzonzi ve kulübü A.S. Roma S.P.A. ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 2019-2020 sezonu için geçici transfer ücreti ödenmeyecektir. Yapılan anlaşmaya göre 30.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 16.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu veya 500.000 Euro karşılığında 2020-2021 sezonu için tekrar geçici transfer opsiyonu bulunmaktadır.

imza parası da mı yok nzonzininNzonzi:
Falcao'yla ilgili net bir bedel yok bildiğim kadarıyla AAK üstadı baz alırsak 15 milyon euro falan vermişizdir. Senin kafanda ne var onu söyle yazalım![]()
Nzonzi'nin kira ya da imza parası yok ama maaşı 3.25 milyon.imza parası da mı yok nzonzinin
kira olmadığına şaşırdım
falcaoda illaki 0 imza parası değildir