Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senden büyüğü yok
çatır çatır koymaya devam

Hoca ezbere degil rakipe göre takim kuracaksin, resmen ezildik bügün adamlara, birde göz göre göre bilmem kacinci dakikada ancak yeni oyuncu girdirdi resmen bizim gibi maci izledi, sansimiz vardiki bügün 3 puan cikardik

Oyuncu değişikliklerde gecikti ama olsun. Ikinci yarıda yatmamiz anlamlı. Çirkin galibiyet ama bir galibiyet.

dk 30'dan sonra top oynamadık

bunun hesabını vereceksin!!

imparatorrrrrrrrr

bu sene zorlu maçları 1-0 da olsa alıyor hocam be

Başta Arda olmak üzere orta sahanın tüm fertleri götünden solarken 75'i bekleme işi de nerden çıktı anlamadım. Fener maçında da aynısını yapmıştı. Eskiden 70'te değiştiriyordu gitgide daha da beklemeye başladı. Kulübe de zayıf değil ki eskisi gibi

An itibariyle şampi... olduk. Hataya kadar puan kaybi yapma gercek imparator (y)(y)(y)

Son 35 dkdır sahada yoktuk. En azından yenilmedik buna şükür ama müdahaleyi zamanında yapmalısın hocam.

Hoca maşallah çok iyi gidiyor. Tabii galibiyet güzel ama, irdelenmesi gereken şeyler var. Açıkçası ben 2. yarı değişiklikleri biraz geç buldum. Bir de genel olarak takım neredeyse her maçın 2 yarısından bir yarısı kayıp veya diğer yarısına göre yokları oynuyor. Bu konuda göze batacak şekilde istikrar yakaladık sanki.

hocam kerem kerem kerem kerem diye götümüzü yırttık. Gördük ki girince hiç bir bok olmuyormuş.

İlla ki iyi topçu ama bizim düşündüğümüz gibi hemen girince huuup uzayıp gol atamayacak her maç bir olmazmış hocam. Anladık

Özür dileriz hocam. seni eleştirdik ama sen bize yine bilezik gibi geçirdin hocammm

fb macini da bu sekilde kazandik
tamam hakem dogradi bizi ama ft de düzgün yönetmedi takimi yine
gol yemediysek tamamen sanstir bu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

maçtan sonra çıkar bahaneleri sunar gene bu takım neden maç kazanıp duruyor ve halen lider hesap ver derhal

öncelikle bir notla başlayayım terimcilerin anlayabilecekleri şekilde açık olsun malum kapasite zorluyor

hakem konusunda maç başlığında konuştuk oraya bakabilirsiniz

ancak bugün ve 10 gün önce 2021 itibariyle bir terim takımının ortalama ve hatta alt-orta seviye bir avrupa takımına karşı ne oynayabileceğini izledik

rakip az biraz top oynamaya karar verirse tr standartları dışında bir mantalite ile sahaya çıkarsa abandone oluyor

kenarda delirdiğine eminim bu oyuna ama bilmediği için çözümünü sahaya da yansıtamıyor

mesela salzburg, geçen seneki zagrep, atalanta vs. gibi takımlarla oynasak oyun aynısı olur ama skordan emin değilim

rakibin en büyük silahı pas ve bunun çözümü olarak rakibin uzun oynamasını ve dolayısıyla en büyük silahından yoksun kalmasını sağlayacak stoperlere baskıyı akıl edemiyor

bu dediklerime muhtemelen ilk cümlemde vurguladığım terimciler saldıracak ama ilk ciddi avrupa sınavında onlar da bana hak verecek

çağdaş gibi daha dün tdliğe başlayan adam 2 maçta 180 dakikanın neredeyse 140-150 dakikasında ezdi geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt