- 18 Temmuz 2009
- 82.107
- 239.906
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle bir notla başlayayım terimcilerin anlayabilecekleri şekilde açık olsun malum kapasite zorluyor
hakem konusunda maç başlığında konuştuk oraya bakabilirsiniz
ancak bugün ve 10 gün önce 2021 itibariyle bir terim takımının ortalama ve hatta alt-orta seviye bir avrupa takımına karşı ne oynayabileceğini izledik
rakip az biraz top oynamaya karar verirse tr standartları dışında bir mantalite ile sahaya çıkarsa abandone oluyor
kenarda delirdiğine eminim bu oyuna ama bilmediği için çözümünü sahaya da yansıtamıyor
mesela salzburg, geçen seneki zagrep, atalanta vs. gibi takımlarla oynasak oyun aynısı olur ama skordan emin değilim
rakibin en büyük silahı pas ve bunun çözümü olarak rakibin uzun oynamasını ve dolayısıyla en büyük silahından yoksun kalmasını sağlayacak stoperlere baskıyı akıl edemiyor
bu dediklerime muhtemelen ilk cümlemde vurguladığım terimciler saldıracak ama ilk ciddi avrupa sınavında onlar da bana hak verecek
çağdaş gibi daha dün tdliğe başlayan adam 2 maçta 180 dakikanın neredeyse 140-150 dakikasında ezdi geçti
Avrupa’daki hakemler de böyle doğrar mı reis onu da söyle.öncelikle bir notla başlayayım terimcilerin anlayabilecekleri şekilde açık olsun malum kapasite zorluyor
ancak bugün ve 10 gün önce 2021 itibariyle bir terim takımının ortalama ve hatta alt-orta seviye bir avrupa takımına karşı ne oynayabileceğini izledik
rakip az biraz top oynamaya karar verirse tr standartları dışında bir mantalite ile sahaya çıkarsa abandone oluyor
kenarda delirdiğine eminim bu oyuna ama bilmediği için çözümünü sahaya da yansıtamıyor
mesela salzburg, geçen seneki zagrep, atalanta vs. gibi takımlarla oynasak oyun aynısı olur ama skordan emin değilim
rakibin en büyük silahı pas ve bunun çözümü olarak rakibin uzun oynamasını ve dolayısıyla en büyük silahından yoksun kalmasını sağlayacak stoperlere baskıyı akıl edemiyor
bu dediklerime muhtemelen ilk cümlemde vurguladığım terimciler saldıracak ama ilk ciddi avrupa sınavında onlar da bana hak verecek
çağdaş gibi daha dün tdliğe başlayan adam 2 maçta 180 dakikanın neredeyse 140-150 dakikasında ezdi geçti
eleştiri ayrı eleştiri için tetikte beklemek ayrı alayınız eyyamcılık tetikçilik yapıyorsunuz anca.
futboldan anladığınızı sanıyorsunuz bide :red:
Fatih Terim size ağır geliyor fenerliler gibi sürekli üzülmeyi hakediyorsunuz futbol dünyasında ama şans işte Galatasaraylı olmuşsunuz.
Tarih değişiyor.SAPLIYOR.
Sapladıkları hissediyodur zaten.
İyiki varsın hocam.
Kupa maçında önde bastık yanlış mı hatırlıyorum?öncelikle bir notla başlayayım terimcilerin anlayabilecekleri şekilde açık olsun malum kapasite zorluyor
aögKupa maçında önde bastık yanlış mı hatırlıyorum?
Kupa maçında önde bastık yanlış mı hatırlıyorum?
fatih hocaya (atılmayan) yumruktan aldığın keyfiYa ligde top mu oynuyor da oyunu eleştirecez hoca olmasa başımızda şimdiye yarıştan kopmuştuk. Adamlar 1 haftadır algı kasıyor hakem hakkında Kloop gelse bir bok yapamaz. Buna rağmen ilk yarı net pozisyonlar yakaladık. Alanya'da top tutma konusunda iyiydi bizden de az tehlikeli atağı olmuştur. Ayrıca lig de Alanya'nın oynadığı oyun belli başka kim var sanki her maçımız böyle geçecek.
Etrafını şikeciler sarmış bizim taraftar tiki taka bekliyor. Al hakem nasıl doğradı gördük.