Burdaki sorun hocanın çıkardığı kadrolara muhalefet olman değil,zira en basitinden maç başlığına bak nerdeyse her msjda kadrolar birbirinden farklı,hocanında bizlerden farklı kadro düşünmesi yada çıkarmasıda onun düşüncesi,yani sen senle aynı kadroyu düşünmedi diye adamı eleştirebilirsin ama sen hoca değilsin diyemezsin,sen menemeni soğanlı sevebilirsin,yapan aşçıda soğansız sevebilir sen burda kalkıp adama menemen yapmayı bilmiyo diyemezsin ikisi farklı şeyler,içeriğinle başlık uyuşmuyor bi nevi
hagi konusunuda hayri anlatmış zaten onla ilgili tekrar yazmak istemiyorum tekrrara düşmemek için ama hagiyi sevmeyen hiçbir gsli tanımıyorum ben
babel arda belhanda niye oynuyo demişsin,bende futbolu yeni yeni keşfediyorum bende kızıyorum ama bi taraftanda empati yapıyorum hocaya bu oyuncular topun sende kalmasını sağlıyo beğenmesekte,leminalı serili babelli falcaolu geçen seneki kadroda herkes bu tip topu tutan oyuncuydu ee hocada zaten topun bizde kalmasını istiyo pas oyunu deniyo,ama baktıki top bizde ama pozisyon yok,savunma arkasına koşu yok,hız yok çuvalladık ilk yarı ve ikinci devre onyeyi aldı babeli şutladı biraz sıyrıldı o uyuşuk futboldan,bu senede tamamen sıyrıldı nerdeyse ama yinede her maç olmasada bazı maçlar bu oyunculara mevcut kadro içinde ihtiyaç var çünkü öteki türlü hiç topu tutamayız ne oyun kurarız ne bişey yaparız,futbol öyle ileri 3 tane zenci fişeği koyuyim hurraaa rakipleri deşerim oyunu değil,ha mrvcut oyuncuların bazılarını bu sebeple oynatmasını anlıyorum ama bu oyuncuları beğenmiyorum topu tutup,hemde hız vs başka özellikleri olan oyunculara evirmeliyiz kadroyu
brlhandayı sattırmadı hata yaptı bencede o dönem ama adam skor olarak fazla katkı vermesede oyunu tutmamıza yardımcı oldu hatalarıda çok olsada o geçtiğimiz 2 şampşyonlukta gelmeyebilirdi zar zor kotardık,hocada bunlar bana transfer yapmaz belhandadanda oluruz dedi izin vermedi gitmesine,ndiaye gitti adam almadılar,gomis gitti forvet almadılar,daha bu sene orta saha yoktu orta saha almadılar hafızayı biraz zorlamak yeterli niye böyle yaptığı konusunda
Daha çok uzun yazarımda şuan değil
hocayıda ölümüne savunuyorum sanma,daha sene başı artık bırakmalı okan gelmeli diyenlerdenim oyun oturtamaması ve transfer hataları yüzünden ama hoca değil demek apayrı bi olay o kadarda değil