Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan Metin Oktay zamanında sosyal medya yoktu.Yoksa bunlar onu bile soğuturdu Galatasaraydan.Terimi karşılarında görseler ağzı dili tutulacak muptezeller burda Galatasarayın en büyük efsanesini eleştiriyor

Alaturka düşünmeyi bırakın terim bize 8 şampiyonluğu gazoz kapağı alarakmı kazandırdı. Fatih Terimi terim yapan GALATASARAY dır. Bırakın kişileri. Büyük olan Galatasaray gerisi gelir geçer. Benim için efsane Metin Oktaydır. Yinede Galatasaraydan büyük değildir kimse. Bırakın gerçekten duygusal takılmayı. Günümüz futbolu profesyonel olmayı gerektirir.

Hocanın ciddi hataları var ama bu sezonun sorumluluğunu sadece ona yüklemek yanlış olur son dakika golleriyle kaybettiğimiz puanlar bitmek bilmeyen sakatlıklar kritik yerlerdeki hakem hataları futbolcuların saçma sapan gördüğü kartlar (misal bugün feghouli hoca ne yapsın o aptalca karta) gibi faktörler bu sezonu belirledi doğru nokta atışlarıyla önümüzdeki sezona bakılmalı artık 9 sezonda 8 şampiyonluk kazandıran hocaya bir şans daha verilmeli olmazsa kendisi bırakır zaten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne anltiyonuz be kadroyla ilgili kimsenin sikintisi yoktu 8de 8 yapip ifbye gomerken. Bj maci kodumun virusune denk geldi gol de kacirdik herifleri de oynatmadik. Rize macinin ilk yarisi cok kotuyduk evet. Ama o mac ve bu mac cok yumusak penaltilarla geriye dustuk. Antep ve bu maci belhanda-ahmet ve feghuli satti. Basaksehire karsi eksik kadroyla guzel top oynadik. Herif napsin anlamiyorum baksak ifb macindan keyiften sonra gotune kirisiklik onleyici krem surenler bugun o seri hic yasanmamis gibi saldirip duruyor. Bu kadar talihsizlik hangi takima olmus ki basagin fln aleyhinde penalti dahi calinmiyor eksikleri de olmuyor bizim virus sonrasi ilk macta 2 adam pert oldu. Buna ragmen heriflere top gostermedik. Ewt hatalar olmustur ama herif 2 senedir samp yapiyor bu virus denen s sey olmasa su an kesinlikle bu durumda degildik.

Covid oncesi oynanan futbol iyiydi, puan kaybettigimiz maclari kacirilan gol sanslari yuzunden kaybetmistik. O yuzden 2 sene top oynamiyor lafi ezik art niyetlilerin lafidir. Ancak Covid suresinde cok fazla bi halt yapmadigi belli. Obur takimlarin azmi ve hirsini gorunce Covid bir bahane olmamali.

Hoca kadro planlama ve oyunculari hazirlama konusunda eksik kaliyor. Covid yuzunden kaybedilen momentum, beyinsiz oyuncular ve hakemler olmasa bile burada hocanin hatalari var. Bunca sampiyonluklar kazanmis en son sampiyonlugu kazanmis adamin 1 sezonu heba etme hakki vardir bana göre. Lakin ertesi sezon da böyle olursa, ......

Tudoru, Ikincisi. :)

Bende böyle düşünüyorum,hele ki oybamadan şampiyon olmak gibi bir düşünceyi kabul edemiyorum. Covid-19 sürecinde bizim adamlar yatmış,çalışmamış bu çok belli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım maç sonu el sallaman takımın başındaki son el sallaman olur. Taraftara şirin gözükmek için Emin'le Yunus'u aldı adam. Oyuncular yine sinir küpü takılıyorlardı. Yazıklar olsun bu sezonda bu kadar iyi kadroyu ilk 4e bile sokamayacaksın. Dandik Beşiktaş yarın önümüze geçebilir. O kadar dalga geçtiğimiz Fenerin bile gerisinde bitirebiliriz sezonu.

Ne anltiyonuz be kadroyla ilgili kimsenin sikintisi yoktu 8de 8 yapip ifbye gomerken. Bj maci kodumun virusune denk geldi gol de kacirdik herifleri de oynatmadik. Rize macinin ilk yarisi cok kotuyduk evet. Ama o mac ve bu mac cok yumusak penaltilarla geriye dustuk. Antep ve bu maci belhanda-ahmet ve feghuli satti. Basaksehire karsi eksik kadroyla guzel top oynadik. Herif napsin anlamiyorum baksak ifb macindan keyiften sonra gotune kirisiklik onleyici krem surenler bugun o seri hic yasanmamis gibi saldirip duruyor. Bu kadar talihsizlik hangi takima olmus ki basagin fln aleyhinde penalti dahi calinmiyor eksikleri de olmuyor bizim virus sonrasi ilk macta 2 adam pert oldu. Buna ragmen heriflere top gostermedik. Ewt hatalar olmustur ama herif 2 senedir samp yapiyor bu virus denen s sey olmasa su an kesinlikle bu durumda degildik.
Kesin sampiyonyonduk ama her iste bir hayir var belki de bundan sonra sozde yildiz oyuncu alinmayacak

tamam sen haklısın.Keşke sen kursaydın kadroru.Burda o herifler geldiğinde alayımız bayram etmedik mi
Yav taraftarin hosuna gitti diyemi bos bos konusuyorsun? Boyle savunma teknigi olurmu.

Sezon basinda'da kosacak adam yok, pres yapacak adam yok diyorduk.

Siz anca savunun, en buyuk ft dusmani sizsiniz.

2 3 koy takimini yendi diye goklere cikardiniz, yok seriymis 7 macmis. Abdullah loseri bile o fiksturde kazandi.

kafa olarak bitirmiş. Yönetim ile sorunları var belli ki. Sene sonu giderse şaşırmam.

Her sene şampiyon olamazsın. Hocanın hataları oldu ancak son 3 yılında iki şampiyonluk yaşamız hoca gönderilmez.

2.yari efsane top oynuyorduk. hocayi elestirebiliriz ama yasayan efsanene hakaret etmeye istifa demeye gerek yok. Baska takimlarda 1 sampiyonlugu olan adamin heykelini dikecek noktaya geliyor adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt