Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi oynadığımız bölümde fikstürün avantajını kullandı hoca. biraz ritme de girmiştik tabi ama fikstür avantajını reddedemeyiz.

bu seneki takım baştan itibaren patlaktı. nitekim o şekilde devam ediyoruz. muhtemelen avrupa'ya da gidemeyeceğiz. 6. ya da 7. oluruz.

bırakacağını sanmam. her türlü seneye de devam eder. iyi takım kurması şart.

metin oktayın bütün maçlarını mı izledin neye göre en büyük o.Bursada teknik drektörlük yaptı 7. hafta kovuldu.Bir taraftada seni belkide Galatasaraylı yapan hayal edemeyeceğin başarılar kazandıran İmparator var.Şunu da söyleyeyim Benim için kimse Galatasaraydan üstün değildir.Hiç bir kişi ama Galatasaray denildiğinde Akla ilk Gelen isim Fatih Terimdir bunuda bil
Boş yorumları geç hocam. Fatih Terim seni satıp gitmedimi milli takıma. Çökmedimi takımın. Sana laf anlatacak değilim. Fatih Terimi sevmek zorunda da değilim sende benim onu sevip sevmemin senin için bi önemi olmadığını kavra

3. olup CL vizesi alırsak devam ama 7. olursak ve Okan da şampiyon olursa Okan gelmeli bence. Şu an 2. seçenek daha yakın.

İstifa diyen herkes gitsin başka takımı tutsun. Bu sezon takımın başına gelenler + bu beceriksiz yönetimi de sayarsak herhangi bir hoca olsa şu an küme düşüyorduk. Takımın sahasına bir roket düşmediği kaldı. Takımın zaten IQ ve fizik seviyesi ortada. Ligin en iyi top oynayan en cenabet takımıyız.
Beceriksiz yönetim mi? Başkası olsa küme mi düşüyorduk? Seri, Lemina, NZonzi, Falcao, Babel, Saracchi gibi topçuları toplasam 1 milyon Euro'ya alan yönetim mi beceriksiz? Bu saydığım futbolcularla başka bir hoca olsa küme mi düşerdik? 😂😂😂😂 Neler var ya neler var. Ligin en iyi top oynayan takımıymışız 😄😄😄

La Havle Ve La Kuvvete Duası ve Anlamı - Hz Muhammed SAV ...

Gelecek sezon icin guzel bir temizlik yapma zamani hoca. Takimda buyuk paralar kazanan ve karsiligini vermeyen futbolculari sutlama zamani. Takim zaten tecrubeli oyuncu dolu, Luyindama-Marcao gibi transferler olmali artik.

Guzelde nasil gondereceksin?

Diagne
Babel
Falcao
Belhanda
Feghouli

Hayir gitmiyorum derlerse napacaz?

İstifa diyen herkes gitsin başka takımı tutsun. Bu sezon takımın başına gelenler + bu beceriksiz yönetimi de sayarsak herhangi bir hoca olsa şu an küme düşüyorduk. Takımın sahasına bir roket düşmediği kaldı. Takımın zaten IQ ve fizik seviyesi ortada. Ligin en iyi top oynayan en cenabet takımıyız.
aynen futbol takımımız corona ile mucadele etti

tüm dünya etmedi

tüm takımlar etmedi

ama takımımız corona ile mucadele etti

Hep seninleyiz hocam. Hatalardan ders alalim yeterki

Fatih Terim: "Sevgili Galatasaraylılar, bizi bu sene affedin."

3. olup CL vizesi alırsak devam ama 7. olursak ve Okan da şampiyon olursa Okan gelmeli bence. Şu an 2. seçenek daha yakın.
Galatasarayı ve luceskunun ilk yılındaki şampiyonluğu satan.100 bin dolar için bize para kazandırmadan intere giden okansızı istemekte tuhaf

Beceriksiz yönetim mi? Başkası olsa küme mi düşüyorduk? Seri, Lemina, NZonzi, Falcao, Babel, Saracchi gibi topçuları toplasam 1 milyon Euro'ya alan yönetim mi beceriksiz? Bu saydığım futbolcularla başka bir hoca olsa küme mi düşerdik? 😂😂😂😂 Neler var ya neler var.
Fazla uzatmicam hoca o listede oyuncuların bazıları yerine scout transferleri istedi satış yapılamayınca bu noktaya geldik. Hakemlerin de bu sezon yaptıkları ortada o yüzden yönetim beceriksizlikte çığır açmıştır. Ligin ilk yarısındaki performansı ben de savunmuyorum orada çok net hatalı hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt