Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ben pes edicem galiba son 45 dakikam...

Pes etmek istemiyorum ama bilesin

HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şampiyonluk gidiyor başlatma evlatlarına

Yeni sezonda başımızda umarım sürekli bir sonraki transfer sezonunu bekleyen bir hoca olmaz.
Fatih Terim'in hayranı olmakla birlikte maalesef katılıyorum artık iş sahadaki takımın futbol oynayamıyor olmasını geçti 4 yıldır doğru düzgün futbol oynadığını görmedik de zaten takımın artık sürekli evlatlarını ayrı tutması sürekli yanlış kadro tercihleri üstüne üstlük sahaya çıkardığı yanlış takımı daha da yanlış oyuncu tercihleri ile baltalamasını izlemekten sıkıldım yoruldum

Fatih Terim'in hayranı olmakla birlikte maalesef katılıyorum artık iş sahadaki takımın futbol oynayamıyor olmasını geçti 4 yıldır doğru düzgün futbol oynadığını görmedik de zaten takımın artık sürekli evlatlarını ayrı tutması sürekli yanlış kadro tercihleri üstüne üstlük sahaya çıkardığı yanlış takımı daha da yanlış oyuncu tercihleri ile baltalamasını izlemekten sıkıldım yoruldum
Maalesef ağlamak dışında yaptığı bir şey yok. Her güçlü rakibimize yenildikten sonra benzer şeylerden şikayet etti, ama ettiği şikayetleri oluşturan da kendisiydi. Ayrıca Galatasaray'ın şartları da şu an bu, buna göre oyun oynatamıyor ve kadro kuramıyorsan bu senin problemin, Galatasaray'ın değil. Sana göre yetersizse şartlar, istifa edersin olur biter, ağlama yeri değil burası hele Galatasaray'ın hocasının işi hiç değil bunlar, yok o gelmedi, bu gitmedi bla bla

Maalesef ağlamak dışında yaptığı bir şey yok. Her güçlü rakibimize yenildikten sonra benzer şeylerden şikayet etti, ama ettiği şikayetleri oluşturan da kendisiydi. Ayrıca Galatasaray'ın şartları da şu an bu, buna göre oyun oynatamıyor ve kadro kuramıyorsan bu senin problemin, Galatasaray'ın değil. Sana göre yetersizse şartlar, istifa edersin olur biter, ağlama yeri değil burası hele Galatasaray'ın hocasının işi hiç değil bunlar, yok o gelmedi, bu gitmedi bla bla
Bu maçı da kaybedip Mart ayında şampiyonluğa veda edeceğiz resmen

1. döneminden sonra görevde kaldığı en uzun dönem oluyor. 1. döneminde bu sıralarda UEFA kupası yolunda gidiyorduk. Bu dönem ise 3 de 2 şampiyonluk ve Avrupa'da 0 başarı ama nedense başarılı bulanlar ve savunanlar ilginç şekilde fazla.

Dogruya sahada ilk 11 sov yapti onun icin oyuncu degistirmemis bukadar sacma birsey görmedim

Sorunu hep transferde ve kadroda arayarak hata yapıyoruz. Bu kadar bütçeyle çıkardığı sadece koskoca bir rezalet. Sorun teknik direktördür.

Sorun yönetimde. Adamlar transfer mi yapıyor, şu an başka hoca olsaydı en az 6-7. sıradaydık.

Ne savunma yapabiliyoruz ne hücum. Her maç aynı hikayeyi izlemekten bıktık artık yav.
Yine değişiklik için 80. dk bekliyor 😂

Hoca cok formsuz ama hocayı hic desteklemeyen ben bile istifa olayını sacma buluyorum sampiyon olamasak bile 2. olmalıyız ft falan gıderse max 5. oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt