- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Bu saatten sonra ulu imparatorumuz Sayin Fatih Terim'in arkasinda durmayan GALATASARAYLI degildir!
murp hocanın arkasında dur30 hafta oldu:
Ilk 11imiz nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra ulu imparatorumuz Sayin Fatih Terim'in arkasinda durmayan GALATASARAYLI degildir!
murp hocanın arkasında dur30 hafta oldu:
Ilk 11imiz nedir?
Hoca bu zeminde Gedson, Falcao, ve Babel´in mücadele edebilecegini mi düsünüyorsun ? Belhanda´da bugün siritir bu zeminde. Boku yedik. Ileride sertlik koyacak Mustafa´da yok. Savasacak yiprtacak Luyindama yok. Kerem kadar kötü zeminlerde iyi oynamaya alismis kac futbolcu var kadroda ? Sarrachi´nin adaleler ?
Linnes´in ofansif olarak kötü olmasi, onu defansif olarak iyi yapmaz canim hocam benim.
mac daha oynanmadı renktas. puan kaybedecegimizden bu kadar emin olma.Ankaragücü maçında yaşanan olaylar nedeniyle bugün fatih hocamın başlığinda nöbet tutmaya karar verdim.
Sinirinizi önce benden alabilirsiniz çünkü cehennem soğuyana kadar TERİMCİYİM
puan kaybi falan yok mac hala 0-0mac daha oynanmadı renktas. puan kaybedecegimizden bu kadar emin olma.
Ankaragücü maçında yaşanan olaylar nedeniyle bugün fatih hocamın başlığinda nöbet tutmaya karar verdim.
Sinirinizi önce benden alabilirsiniz çünkü cehennem soğuyana kadar TERİMCİYİM
Cakma imparatora gelen gecen cakiyor