Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bu zeminde Gedson, Falcao, ve Babel´in mücadele edebilecegini mi düsünüyorsun ? Belhanda´da bugün siritir bu zeminde. Boku yedik. Ileride sertlik koyacak Mustafa´da yok. Savasacak yiprtacak Luyindama yok. Kerem kadar kötü zeminlerde iyi oynamaya alismis kac futbolcu var kadroda ? Sarrachi´nin adaleler ?

Linnes´in ofansif olarak kötü olmasi, onu defansif olarak iyi yapmaz canim hocam benim.

imageas.webp

Donk-linnes tercihleri iyi sonuc verdi.

Galatasaray 1-1 Zemin maç devam ediyor.

canın sıkıldıkça defansı değiştirdin
ağzımıza sıçtın bravo

Ortada fol yok yumurta yokken Gedlin'e kafayı taktı..Yine yaptığı tercihlerle yaktı takımı..

Valla gerçekten çok sıktı artık 3 senedir şu takıma istikrarlı bir top oynatamıyorsun. Elin oğlu da kiralık adamlar alıp çatır çatır topunu oynuyor. Yok onlara kart göstermiyorlar vs konusunu bir kenara bırakıyorum. Bu takımın ne oynadığını birileri bana anlatsın. Yetti arkadaş. Luyindama geri geldi diyoruz tekrardan alıyorsun evlat Donk'unu ağzına sıçıyor defansın.

Vallahi bir alternatifin olsa hiç düşünmeden emeklerin için teşekkür edip heykelini de dikip yolları ayırılmasını savunurdum ama öyle kötü bir yönetim ve üst akıl var ki sırtını sana dayamışlar, işin kolayına kaçıyorlar.

Maçlar seyircili olsaydı şu an açık ara liderdik. Suç pandemi yüzünden maçların seyircisiz oynanması.

Acaba Fatih Terim devre arasında düşünecek midir ben nerde yanlış yapıyorum oyuncu tercihlerim mi yanlış takdiğim mi yanlış acaba diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt