1-Kollanması onun sebep olduğu bir durum değil, Galatasaray’ın doğranmasına sebep olan da o değil.
2- Sergen’e vurdukları kadar, kendi yönetimi de dahil, Fatih terime kimse vurmadı, tam tersi Fatih Terim yönetime bile ayar çekti. İkinci devre ise her istediği yerine getirildi.
3- evet çok bağırdı ve o çığırtkanlıkla hakemleri sindirdi, Fatih hoca ne yaptı? Hakaret küfür etmeden akıllıca hakemi etkileyebilmek de bu oyunun parçası, bana çok uymasa da.
4- larin dışında üstüne koyduğu yok diyorsun ama adam enkaz devraldı Abdullah’tan. Larin, Ersin Necip Rıdvan vs üstüne katarak takımı ayakta tuttular...
5- tüm transferlerden %100 verim aldı
6-dar kadro ve adil forma dağıtımı ile kendini topçulara sevdirdi. Adam için ölüyorlar. Fatih hoca ise takımı ayakta tutan Taylan’ı kesti ve küstürdü, luyiyi yine öyle...
7- adam sahanda seni yendi, hakemlik bir durum da yoktu. Senden daha iyi top oynuyor, en azından ne oynadığını biliyor.
8-Sergen td olarak gittiği her takımda başarılı oldu, başarısı sadece BJK ile sınırlı değil.
9- Fatih terim geçmişi ile saygıyı hak ediyor. Ama el an kendini inkarda. Verdiği taktik Erol’un taktiği, örnek mi Alanya maçı; bugünkü demeci, Erol’un demeçi: saha kötüydü.
10- zaman değişiyor, dil kültür alışkanlıklar ve dahi ülkeler değişiyor; doğal olarak futbol da değişiyor. Artık 90 lı yıllarda değiliz. Değişime ayak uyduramazsan geride kalıyorsun.
11- ben bilirim anlayışı tüketti hocayı; bu anlayışın sonucu yönetme kabiliyeti de gitti. Örnek mi, yanında bir tane aklı başında bir yardımcı yok.
12- tahttan etti derken artık hocanın zamanının dolduğu, devir, yeni şeyler söyleyenlerin devri anlamında dedim. Yoksa Sergen önce Avrupa’da bir kupa kaldırsın
12- eleştiririz ama saygısızlık da etmeyiz hocaya. O yaşayan bir Galatasaray efsanesi.. keşke geçmişte kalıp efsane olmasaydı, bize efsane başarılar yaşatmaya devam etseydi.
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi