Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumlu bir haber vermek gerekirse sanirim akbabayı tamamen silmiş. Gerçi hocamizin isi belli olmaz obur macta 11e koyabilir.

dikkat etsin de hoca ordayken oturmasın.

Sergen, hocayı tahttan kaldırdı, oturacak mı sezon sonu hep beraber görecez. Aç sezon başında BJK ile yazdıklarını oku, şans veriyormuydun Sergen’e? Adam tükenmiş bitmiş insanlardan ve sakatlar ordusundan bir takım kurdu. Bu beceri ister. Şampiyon olmasa bile Sergen başarılı oldu. Şampiyon olursa da hocayı tahtından etti demektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kör olsaydım da görmeseydim dedirten yorumlar

Her şey taraftarmıydı yani, o 50 bin kişi olmasa evde maç kazanamıyoruz böyle bir rezalet olabilir mi.
Taraftar her şey değil ama çok önemli bi etken. Son 3 şampiyonlukta taraftarın etkisi çok fazlaydı hatırlayın Hamza sezonunu içerde ıkına ıkına hep 1-0 gidiyorduk o kadroyla ama taraftar çok ciddi itici güç oluyordu.

Hocanın analiz ekibinde kimler var merak ediyorum Sivas'ın ne oynayacağı çapı belli adamların hücumda 2 opsiyonu var. 1.si Yatabare uzun top döneni al rakip kaleye direkt in, 2.si Gradel'in bireysel becerisi 3. bir opsiyon yok. Nasıl Donk ile başlanır bunun izahati yok Terim'de olsan Pep'de olsan her zaman her şeyi doğru yapamıyorsun peki bu etrafındaki ekip? söğüt gölgesi mübarekler.

Taraftar her şey değil ama çok önemli bi etken. Son 3 şampiyonlukta taraftarın etkisi çok fazlaydı hatırlayın Hamza sezonunu içerde ıkına ıkına hep 1-0 gidiyorduk o kadroyla ama taraftar çok ciddi itici güç oluyordu.
Yine bir şey oynamıyorduk.

Ben futbol olarak en son 2012'de iyi futbol oynadığımızı biliyorum. Muslera ipten alıyor, Gomis ipten alıyor, Diagne ipten alıyor.
Bu söylediğim futbolla Galatasaray'a saha içinde laf atıldığında taraftar olarak adam gibi savunamıyorsun bile bu çok acı durum.

Hocanın analiz ekibinde kimler var merak ediyorum Sivas'ın ne oynayacağı çapı belli adamların hücumda 2 opsiyonu var. 1.si Yatabare uzun top döneni al rakip kaleye direkt in, 2.si Gradel'in bireysel becerisi 3. bir opsiyon yok. Nasıl Donk ile başlanır bunun izahati yok Terim'de olsan Pep'de olsan her zaman her şeyi doğru yapamıyorsun peki bu etrafındaki ekip? söğüt gölgesi mübarekler.

Terimin en büyük eksikliği bu, ben herşeyi bilirim anlayışın sonu olmayan bir teknik ekip... hoca yalnız!

hocayı bi hamama götür @Emrah Duvar

başka türlü geçmez
181608321061.png

En son duzgun futbolu hamza hocamin 3 kupalı sezonunda oynadık sanirim. Elinde de dandik sayılabilecek bir kadro vardi.

Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."

şampiyonluğu tercihlerinle verdin tebrikler

Ankaragücünü yenseydik bugün aynı 11 çıkacaktı yaw. Kilinc-Etebo-Gedson

Hocamız maalesef sahada olanlari görmüyor.
Donk'un sakatlanmayıp oyuna devam ettiği senaryoyu hiç düşündün mü kuzen
İçim ürperiyor hala. Doğru kadroya ulaşmak için sakatlık ya da cezalı topcuların olması gerekiyor cidden üzücü bir haldeyiz

Donk'un sakatlanmayıp oyuna devam ettiği senaryoyu hiç düşündün mü kuzen
İçim ürperiyor hala. Doğru kadroya ulaşmak için sakatlık ya da cezalı topcuların olması gerekiyor cidden üzücü bir haldeyiz

Hocamız su anda başka bir gerceklikte yaşıyor. Yedlini devre arasinda bir anda sildi adam. Bugün de son dakikalarda linnese kufur ediyordu.

Sergen, hocayı tahttan kaldırdı, oturacak mı sezon sonu hep beraber görecez. Aç sezon başında BJK ile yazdıklarını oku, şans veriyormuydun Sergen’e? Adam tükenmiş bitmiş insanlardan ve sakatlar ordusundan bir takım kurdu. Bu beceri ister. Şampiyon olmasa bile Sergen başarılı oldu. Şampiyon olursa da hocayı tahtından etti demektir.

vermiyordum, adil hakemler olsa şimdiye 10 kere tökezlerlerdi. ne taçtan gol attıkları eksik kaldı, ne 40 faulden 1 kart görmeleri, ne de aynı maçta temiz golün ofsayt diye kesilip rakibin penaltısını yedikleri. bu yıl fener kadar göze batmasa da en istikrarlı şekilde korunan ve kollanan takım beşiktaş'dır. sergen'in tek becerisi sakatlığa meyilli oyuncuları sağlıklı tutabilmesi oldu. oyuncuları öyle rotasyonlu filan da oynatmadığına göre ya dünyanın en iyi kondisyoneriyle çalışıyor ya da sezonun en ballı teknik adamı. bu sezon yoktan katkı aldığı tek adam larin, başka da üstüne koyduğu adam ya da futbol yok. gerisi zaten sağlıklı kalabildiğinde iş yapabilecek topçular.

galatasaray'dan yarım sezon daha iyi hücum hattıyla oynadı, kimseye çıkmayan kırmızı kartla ortadaki derbiyi 10 kişi rakibine karşı kazandı, sezon boyunca kasap oyuncuları federasyon ve hakemlerince kollandı, terim aa dese kart çıkan ortamda aynı bağıran sumudica sezonun en çok kart gören oyuncusundan daha çok kart görmesine karşın sergen pohpohlandı. bu şartlarla terim'den 2 puan öndeyse ve bu tahttan kaldırmayla eşdeğerse size hayatta başarılar dilerim. hele 30 yılda galatasaray'ı taçlandırmış, avrupa'nın 5 takımı arasına sokmuş, 10 senede 8 şampiyonluk kazanmış adama tahttan indirmişse diyebilecek lafım yok, yazık derim anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt