- 4 Ağustos 2009
- 90.774
- 71.969
- 5.188
Olumlu bir haber vermek gerekirse sanirim akbabayı tamamen silmiş. Gerçi hocamizin isi belli olmaz obur macta 11e koyabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
botoks yaptırmış olabilir terlemeyi önlüyor diye biliyorum.Eskiden fatih hoca terlerdi şimdi bakıyorum ter yok. Bu da artık heyecan kalmadığını gösteriyor
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dikkat etsin de hoca ordayken oturmasın.
bilimsel bi yaklasımEskiden fatih hoca terlerdi şimdi bakıyorum ter yok. Bu da artık heyecan kalmadığını gösteriyor
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar her şey değil ama çok önemli bi etken. Son 3 şampiyonlukta taraftarın etkisi çok fazlaydı hatırlayın Hamza sezonunu içerde ıkına ıkına hep 1-0 gidiyorduk o kadroyla ama taraftar çok ciddi itici güç oluyordu.Her şey taraftarmıydı yani, o 50 bin kişi olmasa evde maç kazanamıyoruz böyle bir rezalet olabilir mi.
Yine bir şey oynamıyorduk.Taraftar her şey değil ama çok önemli bi etken. Son 3 şampiyonlukta taraftarın etkisi çok fazlaydı hatırlayın Hamza sezonunu içerde ıkına ıkına hep 1-0 gidiyorduk o kadroyla ama taraftar çok ciddi itici güç oluyordu.
Hocanın analiz ekibinde kimler var merak ediyorum Sivas'ın ne oynayacağı çapı belli adamların hücumda 2 opsiyonu var. 1.si Yatabare uzun top döneni al rakip kaleye direkt in, 2.si Gradel'in bireysel becerisi 3. bir opsiyon yok. Nasıl Donk ile başlanır bunun izahati yok Terim'de olsan Pep'de olsan her zaman her şeyi doğru yapamıyorsun peki bu etrafındaki ekip? söğüt gölgesi mübarekler.
terlemeden atamaz
Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."
Ankaragücünü yenseydik bugün aynı 11 çıkacaktı yaw. Kilinc-Etebo-Gedsonşampiyonluğu tercihlerinle verdin tebrikler
Donk'un sakatlanmayıp oyuna devam ettiği senaryoyu hiç düşündün mü kuzenAnkaragücünü yenseydik bugün aynı 11 çıkacaktı yaw. Kilinc-Etebo-Gedson
Hocamız maalesef sahada olanlari görmüyor.
şampiyonluğu tercihlerinle verdin tebrikler
Donk'un sakatlanmayıp oyuna devam ettiği senaryoyu hiç düşündün mü kuzen
İçim ürperiyor hala. Doğru kadroya ulaşmak için sakatlık ya da cezalı topcuların olması gerekiyor cidden üzücü bir haldeyiz
Sergen, hocayı tahttan kaldırdı, oturacak mı sezon sonu hep beraber görecez. Aç sezon başında BJK ile yazdıklarını oku, şans veriyormuydun Sergen’e? Adam tükenmiş bitmiş insanlardan ve sakatlar ordusundan bir takım kurdu. Bu beceri ister. Şampiyon olmasa bile Sergen başarılı oldu. Şampiyon olursa da hocayı tahtından etti demektir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi