Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu listeye bak kac hoca gelmis kaci basarili olmus. Yeni gelecek hocanin basarili olma ihtimali cok dusuk.

Kloop u getirsen transfer iyi futbolcu isteyecek bonservis bile veremezken.
Iyi hocanin kendisine bile maliyet gozuyle bakar bizim yonetim hatta biz takimi yonetilim daha ucuza getiririz der..
Unal gibi biri gelse paralari sacsa isimli hocalarla basarisiz olsa ve bizi borca mahkum edip kacsa ?

Ben de sizler gibi elestiriyorum ama daha iyisi gelmedikten sonra gitse ne olacak ki ??

Ekli dosyayı görüntüle 117178

Bir de dun aksam o son karambolden bir gol ciksaydi simdi kimse burada salliyor olmazdi..

Müfit Erkasap'ın 1995'te teknik direktörümüz olduğu bilgisi bende şok etkisi yarattı. Hep Terim'in yanında sanıyordum

Teknik Direktör degisikligi herzaman bir Beyaz Sayfa düsüncesi ile istenilir taraftar tarafindan. Ancak balik hafizali olmayan herkes bilir ki, hic bir hocanin kredisi öyle fazla olmaz. En cok pohpohlanan hoca bile geldiginde, cok cabuk sekilde hedef haline gelir. Ve bu o hocayi da stres haline sokar, sonra da genel olarak Teknik Direktör sarmalina girilir, artik sosyal medyada ortamala 6 ay icinde hocalar degistirilir.

Teknik Direktör´lerde takinti dedikleri olay, o hocalarin futbolcular ile iletisimi, ve oyuncu grubunu yönetme tarzidir. Burada sadeca disaridan takimi takip edenler takinti diyoe yorumlayabilir. Bu her hocada olabilir. Terim yada Ekim gidecek, hayalinizdeki oyunculari sahada göreceginizi düsünüyorsaniz, ancak hayal görürsünüz.

Takintisiz hoca istemiyorsaniz 11´ler sosyal medya anketi üzerinden kurulsun.

Bir de dun aksam o son karambolden bir gol ciksaydi simdi kimse burada salliyor olmazdi..
dün aksam ve ankara maclarında 3 puanı almalıydık bir şekilde o dogru ama dün akşam 3 puanı alsak bile ben eleştirecektim

alanya macından itibaren bişeyler oldu hocaya ısrar inat sacmalama adına ne denırse her maca yanlıs kadrolar cıkardı takımın kötü gidişatını göremedi oysa sıradan taraftar bile erzurum macını alanya macını gördü
yanlıs oyuncuları ısrarla oynattı iyi oynayan oyuncuları ise dunku mac gibi tak diye kesti
yani hocanın kafa nerede bilmiyorum şampiyonluk modunda degil bana göre

Müfit Erkasap'ın 1995'te teknik direktörümüz olduğu bilgisi bende şok etkisi yarattı. Hep Terim'in yanında sanıyordum

Hikmet ile beraber Saftig'in yardımcısıydı. Saftig kovulunca sezon sonuna kadar görev ilk Hikmet'e teklif edildi. Artist Hikmet kabul etmeyince Müfit hocam verilen görev de sonuna kadar mücadele etti.

Hikmet ile beraber Saftig'in yardımcısıydı. Saftig kovulunca sezon sonuna kadar görev ilk Hikmet'e teklif edildi. Artist Hikmet kabul etmeyince Müfit hocam verilen görev de sonuna kadar mücadele etti.
benim tanıdığım hikmet havada kapardı görevi. müfit eski oyuncumuz ve daha kıdemli diye onu tercih etmişlerdir diye tahmin ediyorum. bu infonun doğruluğundan şüpheliyim

bu listeye bak kac hoca gelmis kaci basarili olmus. Yeni gelecek hocanin basarili olma ihtimali cok dusuk.

Kloop u getirsen transfer iyi futbolcu isteyecek bonservis bile veremezken.
Iyi hocanin kendisine bile maliyet gozuyle bakar bizim yonetim hatta biz takimi yonetilim daha ucuza getiririz der..
Unal gibi biri gelse paralari sacsa isimli hocalarla basarisiz olsa ve bizi borca mahkum edip kacsa ?

Ben de sizler gibi elestiriyorum ama daha iyisi gelmedikten sonra gitse ne olacak ki ??

Ekli dosyayı görüntüle 117178
Konumuz tarih degil, renkdas. Daha iyisi gelmez zihniyetiyle gelecek kurulmaz. Iyi futbol ise hic izlenmez. Bizim derdimiz iyi futbol ve Avrupa'da istikrarli basari. Bu les ligde les rakiplere karsi futbol oynamadan alinan sampiyonluklar sizleri tatmin ediyor olabilir, beni etmiyor. Galatasaray olarak bizleri tinerci ve sikecilerden ayiran en buyuk ozellikte bu aslinda. Hicbir zaman yerel basariyla tatmin olmadi bu taraftar. Oylede olmali.

Olm Tudor'un gelişini ne çabuk unuttunuz.Onu bildiğin taraftar gazıyla getirdiler müthiş taktisyen çok büyük karizma vs diye adam riekeringden bile daha düşük puan ortalaması tutturdu.Bu ligde yabancı teknik direktörün başarılı olma ihtimali çok düşük.Futboldan çok kavga var bizde saha içinde de saha dışında da yabancıların buna uyum sağlayabilme ihtimali yok denecek kadar az.

Olm Tudor'un gelişini ne çabuk unuttunuz.Onu bildiğin taraftar gazıyla getirdiler müthiş taktisyen çok büyük karizma vs diye adam riekeringden bile daha düşük puan ortalaması tutturdu.Bu ligde yabancı teknik direktörün başarılı olma ihtimali çok düşük.Futboldan çok kavga var bizde saha içinde de saha dışında da yabancıların buna uyum sağlayabilme ihtimali yok denecek kadar az.

Aaa bak Tudor iyi kavgaciydi.

igor-tudor-manager-of-udinese-calcio-gestures-during-the-serie-a-picture-id1174175560

o boyuyla posuyla cigerini söker adamin vallah

Evet bu kurtlar sofrasında kartları yeniden dağıtacak yabancı bir td getirelim. Mali moça ayarı versin, tff ile uğraşsın, mhk’yi hizaya getirsin, yorumcuları sustursun vs..
Yönetim desen dünyanın en güçlüsü bizde zaten. Her türlü hocasının arkasında durur takımın hakkını yedirmez asla sessiz kalmaz...
Var mı önerebileceğiniz bir td bu şartlar altında başarı sağlayacak? Gerçi başarısız olma ihtimali yok dünyanın en rahat ortamında çalışacak çünkü.

Evet bu kurtlar sofrasında kartları yeniden dağıtacak yabancı bir td getirelim. Mali moça ayarı versin, tff ile uğraşsın, mhk’yi hizaya getirsin, yorumcuları sustursun vs..
Yönetim desen dünyanın en güçlüsü bizde zaten. Her türlü hocasının arkasında durur takımın hakkını yedirmez asla sessiz kalmaz...
Var mı önerebileceğiniz bir td bu şartlar altında başarı sağlayacak? Gerçi başarısız olma ihtimali yok dünyanın en rahat ortamında çalışacak çünkü.
Neden Ankaragucu gibi les bir takimi kolayca yenmek varken bunca seyle ugrassin gelen teknik adam? Isini duzgun yapmasi yeterli.

Ben haksizlik yapildigini dusunuyorum. Hocam tamam formsuz yada bilmiyorum oyle gozukuyor ancak elindeki isimler ya kiralik, ya gozden dusmus ya da cok cok gec transfer edilmis. Misal, Gedson.. Gozdun dusmus mu ? - Evet, gec mi geldi ? - Evet hatta son gun/son dakika.. Ve onun bolgesi kriz durumunda.. Solbek, Yedlin.. Gozden dusmus bir isim. Newcastle yamilmiyorsam, dusmeme mucadelesi veren bir ekip EPL'de ancak sana uygun fiayat veriyorsa bir oyuncuyu oturup dusuneceksin. Kotu oyuncu degil elbette ama formsuz, istenileni verememis bu isimler. Ustune sakatliklar.. Omar heleki inanilmaz talihsizlik. Forvet, hocanin istedigi Mostafa surada dursun, Falcao taraftar maalesef sosyal medya + is bilmez yoneticiler tarafindan getirildi. Adam sakat yaf, yok iste aylardir yeni geldi. Hocaya laf ederken yine bir hafiza yenileyelim. Ancak hocamiz formsuz, eskisi gibi de degil. Bilmiyorum, onun yerine biri gelecek ve bir cok noktada kulube destek verecek zor is.

Yabanci biri gelirse, tek adamin isimine bakarak alinmamali.

Getirin ordan bir kücük ligde, 5-10 milyon bütcesiyle bir sampiyonluk adayini calistiran birini. Hele orda iyi futbol oynatip, avrupada varlik göstermeye beceren ve bize de uyacak bir oyun tarzi/sistemi varsa, is yapma sansi Prandelli gibi heriflerden daha yüksek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt