Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin yardimci ekibini topyekün degistirmesi gerekiyor artik. Hamza Hamzaoglu ve Bülent Korkmaz'i hemen cagirmali. Nitelikli hocalari yaninda bulundurmali.

takimina uyacak ve gerçekten hirsi disiplini olan yabanci hoca getir bakalim ne yapiyor.Iyi o zaman tek adam rejimi gibi ölene kadar ft dersiniz seneyede şampiyon olamayiz ondan sonraki senede.Hoca eskisi gibi değil iyice kendini kaybetti yaninda uyaran yardim edende yok tabiki kendisi istemiyor yaninda akil veya öneri verecek birisini.İnat uğruna her sene gider bu şampiyonluklar.

Sen once takimina ali cengiz oyunlari yapan kendi futbolculari kasaplik yapip sagda solda GS li futbolcu isimleri verip hedef gosteren , hakemleri medyayi ve malum takimlari arkasina alip seni ezmeye calisan guruhu yenebilecek bir yonetim al.
Kloop u da getirsen sana aldirmazlar maclari bir sure sonra...
Her mac super oynayacak degilsin de..

koskoca galatasaray efsanesini son 2 maçta 5 puan kaybetti diye eleştirmek ne derece doğru ?

sadece oysa problem değil
ben onu nasıl sakinleştireceğimi iyi biliyorum..

1615270668491.webp

benim tanıdığım hikmet havada kapardı görevi. müfit eski oyuncumuz ve daha kıdemli diye onu tercih etmişlerdir diye tahmin ediyorum. bu infonun doğruluğundan şüpheliyim
Çok eski tarih sana kaynak gösteremem ama dün gibi hatırlıyorum. O dönem kaptan Tugay'dı ve yerli oyuncu grubu 3 maç içeride o meşhur seri Samsun, Antep, Antalya sabotajını yapıp Saftig'i indirdiler. Hikmet çıktı cart curt etti böyle futbol ilerler mi diye, bence onun da kendi tarafından haklı yanı var. Futbolun başında Adnan Polat vardı ve her Polat dönemi bu gruplaşmalar oldu. Bülent Korkmaz'ın kaptanlığı da o tarihe dayanıyor. Kaptanlık Tugay'dan alınıp Bülent'e verildi.

Ben haksizlik yapildigini dusunuyorum. Hocam tamam formsuz yada bilmiyorum oyle gozukuyor ancak elindeki isimler ya kiralik, ya gozden dusmus ya da cok cok gec transfer edilmis. Misal, Gedson.. Gozdun dusmus mu ? - Evet, gec mi geldi ? - Evet hatta son gun/son dakika.. Ve onun bolgesi kriz durumunda.. Solbek, Yedlin.. Gozden dusmus bir isim. Newcastle yamilmiyorsam, dusmeme mucadelesi veren bir ekip EPL'de ancak sana uygun fiayat veriyorsa bir oyuncuyu oturup dusuneceksin. Kotu oyuncu degil elbette ama formsuz, istenileni verememis bu isimler. Ustune sakatliklar.. Omar heleki inanilmaz talihsizlik. Forvet, hocanin istedigi Mostafa surada dursun, Falcao taraftar maalesef sosyal medya + is bilmez yoneticiler tarafindan getirildi. Adam sakat yaf, yok iste aylardir yeni geldi. Hocaya laf ederken yine bir hafiza yenileyelim. Ancak hocamiz formsuz, eskisi gibi de degil. Bilmiyorum, onun yerine biri gelecek ve bir cok noktada kulube destek verecek zor is.
Rosier, gazzehal, aboubakar, larin, nsakala, welington, cenk bunlar inanilmaz gözde ve muhteşem futbolcular evet.

Bahane aramayı gecelim. 4sene olacak çekirdekten futbolcu alıp yetistirseydin o halde. Elinde ozornwafor var iki kere maça koydun cocuk ikisinde de muhteşem oynadı, bu çocuk bir daha niye sokulmadi.
Hadi abicim hadi ya sakatlıkmış talihsizlik aynen.

Rosier, gazzehal, aboubakar, larin, nsakala, welington, cenk bunlar inanilmaz gözde ve muhteşem futbolcular evet.

Bahane aramayı gecelim. 4sene olacak çekirdekten futbolcu alıp yetistirseydin o halde. Elinde ozornwafor var iki kere maça koydun cocuk ikisinde de muhteşem oynadı, bu çocuk bir daha niye sokulmadi.
Hadi abicim hadi ya sakatlıkmış talihsizlik aynen.
İyi de kimse bu isimler için süper demedi. Karşı argümanın alakasız olmamış mı ? Hocayı da korumacı yaklaşmadım. Aidiyet durumu ve sık değişen kadro düzeninden bahsedyorum. Bu arada Ghezzal ve Aboubakar gayet de iyi oyuncular. Diğer isimlerde ligimize uygun hızlı ve tempolu oyuncular. Kalanı da Sergen’in oyun planı ve doğru plan. Haksızlık etmeyelim. Ama öyle bir yazmışsın ki ben Beşiktaş maçlarını izlemediğini düşünüyorum. Ve senin elinde bir Josef de yok maalesef. Yok işte.

Aldığı kararları anlamak çok güç.Geriye düştüğümüz her maçta forvet sayısını arttırıp tek bir maçı bile çevirememiş olmasına rağmen bu ısrarını anlamak gerçekten çok güç.Sakatlanana kadar takımın en iyilerinden Oğulcan ı cezası bittikten sonra takıma monte etmemeni anlamam çok güç.Luyi tam anlamıyla form tutmuşken A.gücü maçında maça Donk la başlamanı anlamam çok güç.Bu senenin bence en büyük kazanımlarından biri olan Emre Kılınç ı sırf A.gücü maçında kaçırdığı pozisyon sonrasında ikinci yarıda oyundan çıkarmanı ve Sivas maçında 90 dk hiç oynatmamanı anlamam çok güç.Liste bu şekilde uzar gider.

Bir de keşke öneri yazsanız kim gelsin mesela ? Gerçekleri bir kenara bırakıp skor sonrası kızgınlıkla yazıyorsunuz. 3 senedir transfer yasaklısı ve yönetimdeki beceriksiz isimlerle bazı şeyleri zamanında yapamayan teknik bir ekibi idare etmek çok kolay değil. Soruyorum, hoca gitsin tamam, kim gelsin yerine ? Ona göre yazıp konuşmak daha akılcı olurdu. Bu arada hatırlatalım hala şampiyonluk adayı bu takım.

Omuzu boyuna bağlayan kaslarımda 2 gündür bir ağrı mevcut
Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt