- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Hocanin yardimci ekibini topyekün degistirmesi gerekiyor artik. Hamza Hamzaoglu ve Bülent Korkmaz'i hemen cagirmali. Nitelikli hocalari yaninda bulundurmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizler seyirci değil miydik rengim
Yılanın başı @Emrah Duvar dekan.koskoca galatasaray efsanesini son 2 maçta 5 puan kaybetti diye eleştirmek ne derece doğru ?
Mustafa Muhammed'de işini düzgün yaptığı için kırmızı kart gördü. Yani işini düzgün yapması yeterli değil.Neden Ankaragucu gibi les bir takimi kolayca yenmek varken bunca seyle ugrassin gelen teknik adam? Isini duzgun yapmasi yeterli.
sadece oysa problem değilYılanın başı @Emrah Duvar dekan.

Çok eski tarih sana kaynak gösteremem ama dün gibi hatırlıyorum. O dönem kaptan Tugay'dı ve yerli oyuncu grubu 3 maç içeride o meşhur seri Samsun, Antep, Antalya sabotajını yapıp Saftig'i indirdiler. Hikmet çıktı cart curt etti böyle futbol ilerler mi diye, bence onun da kendi tarafından haklı yanı var. Futbolun başında Adnan Polat vardı ve her Polat dönemi bu gruplaşmalar oldu. Bülent Korkmaz'ın kaptanlığı da o tarihe dayanıyor. Kaptanlık Tugay'dan alınıp Bülent'e verildi.benim tanıdığım hikmet havada kapardı görevi. müfit eski oyuncumuz ve daha kıdemli diye onu tercih etmişlerdir diye tahmin ediyorum. bu infonun doğruluğundan şüpheliyim
Rosier, gazzehal, aboubakar, larin, nsakala, welington, cenk bunlar inanilmaz gözde ve muhteşem futbolcular evet.Ben haksizlik yapildigini dusunuyorum. Hocam tamam formsuz yada bilmiyorum oyle gozukuyor ancak elindeki isimler ya kiralik, ya gozden dusmus ya da cok cok gec transfer edilmis. Misal, Gedson.. Gozdun dusmus mu ? - Evet, gec mi geldi ? - Evet hatta son gun/son dakika.. Ve onun bolgesi kriz durumunda.. Solbek, Yedlin.. Gozden dusmus bir isim. Newcastle yamilmiyorsam, dusmeme mucadelesi veren bir ekip EPL'de ancak sana uygun fiayat veriyorsa bir oyuncuyu oturup dusuneceksin. Kotu oyuncu degil elbette ama formsuz, istenileni verememis bu isimler. Ustune sakatliklar.. Omar heleki inanilmaz talihsizlik. Forvet, hocanin istedigi Mostafa surada dursun, Falcao taraftar maalesef sosyal medya + is bilmez yoneticiler tarafindan getirildi. Adam sakat yaf, yok iste aylardir yeni geldi. Hocaya laf ederken yine bir hafiza yenileyelim. Ancak hocamiz formsuz, eskisi gibi de degil. Bilmiyorum, onun yerine biri gelecek ve bir cok noktada kulube destek verecek zor is.
İyi de kimse bu isimler için süper demedi. Karşı argümanın alakasız olmamış mı ? Hocayı da korumacı yaklaşmadım. Aidiyet durumu ve sık değişen kadro düzeninden bahsedyorum. Bu arada Ghezzal ve Aboubakar gayet de iyi oyuncular. Diğer isimlerde ligimize uygun hızlı ve tempolu oyuncular. Kalanı da Sergen’in oyun planı ve doğru plan. Haksızlık etmeyelim. Ama öyle bir yazmışsın ki ben Beşiktaş maçlarını izlemediğini düşünüyorum. Ve senin elinde bir Josef de yok maalesef. Yok işte.Rosier, gazzehal, aboubakar, larin, nsakala, welington, cenk bunlar inanilmaz gözde ve muhteşem futbolcular evet.
Bahane aramayı gecelim. 4sene olacak çekirdekten futbolcu alıp yetistirseydin o halde. Elinde ozornwafor var iki kere maça koydun cocuk ikisinde de muhteşem oynadı, bu çocuk bir daha niye sokulmadi.
Hadi abicim hadi ya sakatlıkmış talihsizlik aynen.
Aynen Gedson Linnes ilk golde nasil ps hatasi yapti kaleciye, veya gedson donk nasil sacmaladi ikinci golde..son 2 maç Gedson hiç oynamasa 6 puan yapmıştık. Hoca Gedson'u çözene kadar ligden kopacağız.
Sayende depresyona girdim yataktan çıkamıyorum.
kac gündür icimde bir burukluk var
daha fazla düsündükce iyice sinir basiyor beni
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk