Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese inat aldirdigi arda cikip kuratamiyor mu simdi bizi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hoca ciddiyetini kaybedeli çok oldu bence, geçtiğimiz senelerdeki olaylarda yönetimi defalarca taraftarın önüne attı zaten. Bana göre normalde hocaya sorulurdu da hocanın bu davranışları yüzünden yönetiminde ona sormaması doğal. Uzlaşmacı davranan taraf yönetimdi hep, bence baya dayandılar bile.

Bahanelerden biktim. Galatasaray takiminin hocasi isen bahane uretmemem gerekiyor. Hayir, sen herseyi dogru yapiyorsan tamam o zaman kizalim baskalarina ama hocam seninde cok yanlisin var. Oyuna mudahale etmekte gec kaliyorsun, oyuncu degisikliklerini gec yapiyorsun. , onde oldugumuz macta oyunu sogutamiyorsun. Hak eden futbolculari oynatmiyorsun gibime geliyor. Cok degisik ve anlamsiz tercihlerin var. Kac senedir su takimin basindasin. Ulkeyi de taniyorsun. Alt yapidan veya alt liglerden bir oyuncu goremedik. Gelecegi umit dolu nasil bakacagiz? Oyunculari seversin herkes sana baba der benim buna saygim var ki bende Allah icin seni cok seviyorum ama delirtiyorsun bazen. Ligde sampiyon olmak istiyorsak birak su evlat sevgisini, ayrimciligi, hak edenleri oynat hocam ve oyuna zamaninda mudahale et. Sen herseyi dogru yap biz senin yerine gereken yerlere tepkimizi koyariz.

Hocam şimdi değilde ne zaman, yak bu ateşi 🦁

Adsız.webp

yav gecen sezonun basinda da tüm istedigi adamlar alinmadi mi
seriler nzonziler falcatolar geldi takim yine de gram bir sey oynamadi
elin alanyasi bile sahada bir seyler sunuyor
sanki onlarin sinirsiz bütcesi var ya da baska bir anadolu takimi
aga sen ligin en kötü takimina karsi bile iyi bir performans gösteremiyorsun ki
hep yönetim suclu anasini satayim ya ftnin zerre sucu yok yine

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Nereden biliyorsun bunlari hocanin istedigini ya da cok israrla istedigini (ilk iki tercihi) ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt