Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evt rakipler icin iyi bi hamle oyuncusuydu alanya macında girdi mesela 2 top kaptırdı az daha gol yiyoduk adamın kaptırdıgı toplar yüzünden yedigimiz goller atlattıgımız gol pozisyonlarından 10 YouTube dakikalık videosu yapılır

Alanya maçı öncesi takımı 3 gün önceden götüren konsantre ürünü ile devam ederse puan farkı önemsiz şampiyon oluruz yok AGücü-Sivas maçları gibi ne rakipten ne kendinden habersizmiş gibi öylesine maça çıkan bir konsantre ürünü ile devam ederse 4.oluruz. Her şey elinde benim ise ümidim çok az çünkü haberlerde 4-4-2 felan görüyorum, inşa ettiği tüm yapıyı yıkmaya karar vermiş dağılmış durumda.

Evt rakipler icin iyi bi hamle oyuncusuydu alanya macında girdi mesela 2 top kaptırdı az daha gol yiyoduk adamın kaptırdıgı toplar yüzünden yedigimiz goller atlattıgımız gol pozisyonlarından 10 YouTube dakikalık videosu yapılır
Senin yonetimine gore yonetimin hatali yedirdigi gollerden sonra Linnes ile donku ders olsun diye daragicinda asmasi lazim.
Kacirdigi goller icin onyekuru kerem ve Halilin ayak bileklerinin kesilmesi lazim..

Senin yonetimine gore yonetimin Linnes ile donku ders olsun diye daragicinda asmasi lazim.
Kacirdigi goller icin onyekuru kerem ve Halilin ayak bileklerinin kesilmesi lazim..
Kac senedir takımda olupta dogru dürüst oynadıgı mac sayısı bi elin parmagını gecmeyen taraftara küfretmiş biriyle keremi onyekuruyu kıyaslamakta iyiymiş

iyiki o lafları söyledi ve bu hırbohandayı kovduk yoksa hoca sözleşmesinin uzatılmasını istiyormuş diyorlar.

fener'e geçilebilir bu yıl. en nihayetinde ffp'de olan ama parası, nüfuzu ve ahlaksızlığı sayesinde etrafından dolanan bir rakip var. tüm tersi çabalarına rağmen bizden daha iyi ve alternatifli bir kadroları olduğu da aşikar. ama bu beşiktaş'a 40 haftalık puan tablosunda yenilirse büyük hayal kırıklığı olur. hele de devre arasında birkaçı kiralık da olsa istediği tarz ve kalitede oyuncular alındıktan sonra. geri kalan haftalarda bir şekil beşiktaş'ı altına alması lazım, zaten onu yapabilirse şampiyonluğun geleceğine inancım da tam.

Bu fesih, hocaya da mesaj veriyor bence. Daha fazla puan kaybı olursa biletin kime kesileceği belli oldu.

Harbiden bak doğru diyorsun. Terim kesin bunun sözleşmesini uzatır başımıza bela ederdi. İyi ki o lafları söylemiş ve kovulmuş.

Sacmalamayin. Sanki iceride birlikte siz calisiyormus gibi konusuyorsunuz.
Hoca gecen sene maliyetinden ve veriminden yerine baska oyuncu almak istedi. Arabistan teklifini kabul etmedi Belhanda. Transfer yatinca kaldi.
En son irfan transferinde takas olarak onerildi. Sozlesme uzatilmasi teklif edilmedi. O yuzden dogum gununde de veda mesaji verdi.

Sacmalamayin. Sanki iceride birlikte siz calisiyormus gibi konusuyorsunuz.
Hoca gecen sene maliyetinden ve veriminden yerine baska oyuncu almak istedi. Arabistan teklifini kabul etmedi Belhanda. Transfer yatinca kaldi.
En son irfan transferinde takas olarak onerildi. Sozlesme uzatilmasi teklif edilmedi. O yuzden dogum gununde de veda mesaji verdi.
Sonunda benimle hemfikir birini gormek sevindirici. Yeni bir uye olarak cok ilginc geldi bana yoneticisinden kidemli uyesine kaynaksiz ve kesin olmadan suclamalar cok keskin ifadeler goruyorum burada. Tamam kizginiz, yonetimin sinifta kaldigi konular var ama bir konuda yorum yapmak ayri kesinlik bildirmek ayri. Ilginc bir ortam var.

Sonunda benimle hemfikir birini gormek sevindirici. Yeni bir uye olarak cok ilginc geldi bana yoneticisinden kidemli uyesine kaynaksiz ve kesin olmadan suclamalar cok keskin ifadeler goruyorum burada. Tamam kizginiz, yonetimin sinifta kaldigi konular var ama bir konuda yorum yapmak ayri kesinlik bildirmek ayri. Ilginc bir ortam var.
Daha forumu tanıyamamışsın dostum burada herkes futbolu çok bilir , FT'den daha çok teknik taktik bilirler antreman programı bilirler fizik çalışması bilirler klüp ile ilgili mali konularda baya iyilerdir kısacasa bir çok şeyi bilirler bilmedikleri çok az şey vardır. Takma kafana :) He şöyle bir gerçek var burası bir oyuncuyu çok istiyorsa o oyuncu emin ol hiç bir katkı vermez . Yakın örnek Falcao , Gedson F vs

Daha forumu tanıyamamışsın dostum burada herkes futbolu çok bilir , FT'den daha çok teknik taktik bilirler antreman programı bilirler fizik çalışması bilirler klüp ile ilgili mali konularda baya iyilerdir kısacasa bir çok şeyi bilirler bilmedikleri çok az şey vardır. Takma kafana :) He şöyle bir gerçek var burası bir oyuncuyu çok istiyorsa o oyuncu emin ol hiç bir katkı vermez . Yakın örnek Falcao , Gedson F vs

Bunu bilmek guzel. Tesekkur ederim detayli bilgi icin. Bu arada Gedson icin erken olsa da Falcao icin yazilanlara ozellikle gidip bakacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt