Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağlama duvarına donmuş konu. Yabancı biri gelse sizin adamı yeme süreniz maksimum 8-9 hafta. Ffp varken hiç bi yabancı hocayı mantıklı bulmuyorum. Zaten hocanın veliahtı da okan olacak

oturdugu sey pek tahta benzemiyor

fft373_mf33023962.Jpeg

Birbiriyle hiç alakası olmayan olayları birmiş gibi gösterip gerçekleşmesini istedikleri şeyi mükemmel bir şey gibi göstermeye çalışan lüzumsuzlar saçma sapan yorumlardan ne zaman vazgeçecekler ?

İşsiz kaldığında takımın başındaki teknik direktörü karalatıp, medyadaki dostlarına ve sucukçulara yedirerek takıma geri dönmesi kanıma dokunuyor.(bkz:Tudor) Önceki sayfalarda biatçı terimsporlulara iyi giydirmişler ama ben de yazayım dedim. Sevmiyorum Terim'i, ben sadece Galatasaray'a aşığım. Bıktık artık rezil transferlerden, kötü oyundan, bahanelerden...

Şampiyon olamadığımıza kızmıyorum, Rize ve Antep maçı direkt bizi silmek amaçlıydı zaten de 3. olamamak büyük başarısızlık; yani hiç mi hiç reaksiyon gösteremedi takım.
Abi 3. olsak bile elemeleri geçip CL'ye gitme ihtimalimiz Doğu Perinçek'in aldığı oydan bile düşük zaten.

İşsiz kaldığında takımın başındaki teknik direktörü karalatıp, medyadaki dostlarına ve sucukçulara yedirerek takıma geri dönmesi kanıma dokunuyor.(bkz:Tudor) Önceki sayfalarda biatçı terimsporlulara iyi giydirmişler ama ben de yazayım dedim. Sevmiyorum Terim'i, ben sadece Galatasaray'a aşığım. Bıktık artık rezil transferlerden, kötü oyundan, bahanelerden...

takım seneye düzelmez. 2021'e yeni hocamızla gireriz.

Sanmıyorum başkanı da yer FT, Ünal Aysal gibi güçlü bir figür değil, Cengiz başkan. En az bir 5 senesi daha var.

başarılı olacaksa kimi yediğinin bir önemi yok açıkçası. ;D

ama kötü gidersek ya sezon içinde bırakır ya da sezon sonu emekli olur. son akılda kalacak döneminin kötü anılmasını istemez.

başarılı olacaksa kimi yediğinin bir önemi yok açıkçası. ;D

ama kötü gidersek ya sezon içinde bırakır ya da sezon sonu emekli olur. son akılda kalacak döneminin kötü anılmasını istemez.
Makyavelizm
1469-1527 yılları arasında yaşamış olan İtalyan düşünürü Machıevellinin, devletin ya da devlet adamının, özellikle dış ilişkiler söz konusu olduğunda, ülkesinin yararına olabilecek her eylem ve hareket tarzının meşru olduğunu, amacın aracı meşrulaştırdığını dile getiren politik ilkesi ya da her türlü ahlâk ilkesini hiçe sayan siyasi görüşü

Makyavelizm
1469-1527 yılları arasında yaşamış olan İtalyan düşünürü Machıevellinin, devletin ya da devlet adamının, özellikle dış ilişkiler söz konusu olduğunda, ülkesinin yararına olabilecek her eylem ve hareket tarzının meşru olduğunu, amacın aracı meşrulaştırdığını dile getiren politik ilkesi ya da her türlü ahlâk ilkesini hiçe sayan siyasi görüşü

galatasaray'dan beklediğim hareket tarzı budur. hile hurda olmadıkça yemişim etiği.

Makyavelizm
gercek makyavelizm bu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt