- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Bu ne?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne?
Penis imasi sebebiyle raporladimBu ne?
Kral olduğunu değiştirmez.oturdugu sey pek tahta benzemiyor
tahta tabi zoruna mı gitti
tahta tabi zoruna mı gitti
Abi 3. olsak bile elemeleri geçip CL'ye gitme ihtimalimiz Doğu Perinçek'in aldığı oydan bile düşük zaten.Şampiyon olamadığımıza kızmıyorum, Rize ve Antep maçı direkt bizi silmek amaçlıydı zaten de 3. olamamak büyük başarısızlık; yani hiç mi hiç reaksiyon gösteremedi takım.
İşsiz kaldığında takımın başındaki teknik direktörü karalatıp, medyadaki dostlarına ve sucukçulara yedirerek takıma geri dönmesi kanıma dokunuyor.(bkz:Tudor) Önceki sayfalarda biatçı terimsporlulara iyi giydirmişler ama ben de yazayım dedim. Sevmiyorum Terim'i, ben sadece Galatasaray'a aşığım. Bıktık artık rezil transferlerden, kötü oyundan, bahanelerden...
takım seneye düzelmez. 2021'e yeni hocamızla gireriz.
Sanmıyorum başkanı da yer FT, Ünal Aysal gibi güçlü bir figür değil, Cengiz başkan. En az bir 5 senesi daha var.takım seneye düzelmez. 2021'e yeni hocamızla gireriz.
Sanmıyorum başkanı da yer FT, Ünal Aysal gibi güçlü bir figür değil, Cengiz başkan. En az bir 5 senesi daha var.

Makyavelizmbaşarılı olacaksa kimi yediğinin bir önemi yok açıkçası.
ama kötü gidersek ya sezon içinde bırakır ya da sezon sonu emekli olur. son akılda kalacak döneminin kötü anılmasını istemez.
Makyavelizm
1469-1527 yılları arasında yaşamış olan İtalyan düşünürü Machıevellinin, devletin ya da devlet adamının, özellikle dış ilişkiler söz konusu olduğunda, ülkesinin yararına olabilecek her eylem ve hareket tarzının meşru olduğunu, amacın aracı meşrulaştırdığını dile getiren politik ilkesi ya da her türlü ahlâk ilkesini hiçe sayan siyasi görüşü
gercek makyavelizm bu degilMakyavelizm
1469-1527 yılları arasında yaşamış olan İtalyan düşünürü Machıevellinin, devletin ya da devlet adamının, özellikle dış ilişkiler söz konusu olduğunda, ülkesinin yararına olabilecek her eylem ve hareket tarzının meşru olduğunu, amacın aracı meşrulaştırdığını dile getiren politik ilkesi ya da her türlü ahlâk ilkesini hiçe sayan siyasi görüşü