bu corona olayları çıkıp bjk maçı seyircisiz oynanma kararı alındığında; hocanın da, futbolcuların da kafada bu sezonu bitirdiğini hissetmiştim. bu sezon bir daha oynanmaz diye düşünmüş olabilirler hatta sorsalar ligi olduğu gibi tescil ettirelim mi deselerdi bizdeki topçuların çoğu kabul ederdi.
bunların çoğu para mı alayım maça da çıkmayayım kafasında tipler. bunlardan his, ruh gibi şeyler beklemek saflıktır.
hocayı bu saatten sonra eleştirmenin anlamı yok. o da kafada bitirdi virüs olayları patlak verince. zaten eleştiriyi sezonun ilk yarısı için yaptım bu kadar puan farkı açılmamalıydı diye. her zaman geriden gelip şampiyon olamıyorsunuz. bu işin hastalığı olabiliyor, aksiliği olabiliyor, hakemi olabiliyor.
bunca yıllık galatasaray taraftarıyım az çok bu takımın ne zaman yükselişe veya düşüşe geçeceğini gözlemler sayesinde sezmişimdir ki bu çoğu galatarasaray taraftarı için böyledir. tavsiyem kimse bu takımdan iki, üç sene bir şey beklemesin. ekonomik kriz, yaşlı topçuların yüksek maaşı, profesyonellikten uzak teknik heyet ve topçular, başkanın hastalığı vs.. durumlar sıkıntılı yani. hoca da görevini bırakır mı, bırakmaz mı? kalırsa mı, giderse mi daha iyi olur? kendi kararı benim fikrim yok bu konuda. dediğim gibi gelecek pek iç açıcı durmuyor ekonomik ve teknik anlamda.