Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 senedir futbol namına birşey izlemedik.

2 senedir rakipler leş diye bedavadan şampiyon olduk.

Ama buradaki futbol cahilleri senin iyi bir hoca olmadığını anlamadı.
Utanmadan hala savunan fanatikler var.

Başkan başkan olsa bu gece bitmeden Selçuk ile birlikte kapının önüne koyardı.

Ozan Kabak da 18 yaşında CL seviyesindeki hücumculara karşı mücadele etti. Ozan kadar yeteneklidir değildir onu şu an bilemeyiz ama 2 gol yiyeceksek de o çocuğun hatalarıyla yeseydik. O zaman burda hiç kimse stoperde Taylan neden oynamadı? diyemezdi çünkü Taylan’ın stoper oynayabileceği akıllara bile gelmezdi. Herkes tek opsiyon buydu hoca şansı verdi yapacak bir şey yok diyecekti.

Ozan Kabak kim Emin kim

Ozan kalitesini hemen belli etti. Emin ise ilk Tuzla macinda direk hata yapti. Belli ki iyi oynamasi icin epey surece ihtiyaci olacak

Herkes tek opsiyon buydu hoca şansı verdi yapacak bir şey yok diyecekti.

ya da niye hic maca cikmamis topcuyu oyantip 2 gol yedirdin diyeceklerdi.

Takımı 5 dakika 9 kişi oynatması resmen çıldırttı. Şu skora gelmesinde katkısı büyük. Adamlar gol atınca cesaret aldı. Daha da fazla bir şey söylemek istemiyorum.

ya geçen sene bi suru penaltı yaptiran ozan'in arkasındaydı hep taraftae nedeni çok basit altyapıdan kim çıkarsa bağrına basar. 2 senedir hep ayni soruyu soruyorum selçuk yerine ömer girse veya altyapıdan bir çocuğu kadroya alsak, defansa taylan yerine emin girse antepten gol yeriz diye mi korktuk.

Şu iki senede neden korktuysak başımıza daha saçması gelmedi mi?

Fatih Terim'e sene başında değişiklik yapmıyor diye kızıyorduk da bence hiç değişiklik yapmasak daha iyi 5 değişiklik hakkı da kalsın istemiyoruz

Selçuku oyuna sokup maçi kaybetme geleneğı devam etti.hiç bi zaman şaşmadı bu olay her seferinde selçuk girdi ve golleri yedik

bu corona olayları çıkıp bjk maçı seyircisiz oynanma kararı alındığında; hocanın da, futbolcuların da kafada bu sezonu bitirdiğini hissetmiştim. bu sezon bir daha oynanmaz diye düşünmüş olabilirler hatta sorsalar ligi olduğu gibi tescil ettirelim mi deselerdi bizdeki topçuların çoğu kabul ederdi.
bunların çoğu para mı alayım maça da çıkmayayım kafasında tipler. bunlardan his, ruh gibi şeyler beklemek saflıktır.

hocayı bu saatten sonra eleştirmenin anlamı yok. o da kafada bitirdi virüs olayları patlak verince. zaten eleştiriyi sezonun ilk yarısı için yaptım bu kadar puan farkı açılmamalıydı diye. her zaman geriden gelip şampiyon olamıyorsunuz. bu işin hastalığı olabiliyor, aksiliği olabiliyor, hakemi olabiliyor.

bunca yıllık galatasaray taraftarıyım az çok bu takımın ne zaman yükselişe veya düşüşe geçeceğini gözlemler sayesinde sezmişimdir ki bu çoğu galatarasaray taraftarı için böyledir. tavsiyem kimse bu takımdan iki, üç sene bir şey beklemesin. ekonomik kriz, yaşlı topçuların yüksek maaşı, profesyonellikten uzak teknik heyet ve topçular, başkanın hastalığı vs.. durumlar sıkıntılı yani. hoca da görevini bırakır mı, bırakmaz mı? kalırsa mı, giderse mi daha iyi olur? kendi kararı benim fikrim yok bu konuda. dediğim gibi gelecek pek iç açıcı durmuyor ekonomik ve teknik anlamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt