Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen 60 puani gecemeyecek, ligin ilk yarisini 27 puanla tamamlamis, sezon boyu 3 net mac oynamamis, kondusyon eksiklgi yuzunden her mac bir sakat veren bir takim icin niye hocayi suclayalim yahu! Tabiki suclu taraftar!

Suçlu aramıyorum. Hocanın bariz yanlışları olduğunu bende savunuyorum. Ben sadece araya böyle bir salgın durumu girdiği için şanssızlık yaşadığımızı söyledim. Her sene şampiyon olmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Bu yılda olmasın,bu yıl kötü oynadık,kötü yönetildik diyelim. (Hem idari,hem teknik.)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her şey bir yana bugünkü başakın sampiyon olacak olması acı verici. Bu sene yürüyerek sampiyon olmalıydık.

Hocanın ligin ilk yarısından sorumlu olmama şansı yok sakatlık-hakem falan asla bahane değil. Başka bir sistem denediği için takımın oturması zaman alabilir normaldir ama bizimki aşırı uzun sürdü ve çoğu maçta rezalet oynadık. Şampiyonlar ligine hiç girmiyorum orası ayrı bir rezalet. İlk yarının sonuyla birlikte top oynamaya başladık ancak.

O kısım baya ümit vericiydi biraz şanslı olsak 10'da 10 yapacaktık 3 gol ortalamayla falan. Sonra corona-marcao-muslera hakemler falan olay koptu. Özellikle Muslera'nın sakatlığı psikolojiyi de etkiledi. Orası için suçlayamam. Tabii fizik olarak bu kadar kötü dönmemizin sebebi sorgulanmalı.

Fatih Terim, hakem kararlarını eleştirdi

Rıdvan Dilmen: "Fatih Terim, şu anda Cumhurbaşkanı tarafından Milli Takımdan gönderildiğini sanıyor ama öyle değil, Fatih Hoca'ya olay bu şekilde aktarıldı, algı yapıldı."

ne diyo lan bu yine

Orta sahada kalabalık olunca oyunda üstünlük kurdu gibi görünüyor. Ama rakibe asist yapan bir Bedevi yerine bir şutor 10 numaraya ihtiyaçı vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt