- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Bu takıma top oynatanın taraftar olduğunu hep söyledik deplasman karnesine bakarsanız anlarsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yani renktaş anlamadım
hocaya istifa etmeli diyemez miyiz?
tabi ozgurBurası özgür bir platformsa saygısızlık seviyesinde olmadığı takdirde isteyen istediğini söyler.
........................FATİH TERİM İSTİFA...............................
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
peki sence okan gelir mi öyle bi durumda. bence yüzde sıfır ihtimal3. olup CL vizesi alırsak devam ama 7. olursak ve Okan da şampiyon olursa Okan gelmeli bence. Şu an 2. seçenek daha yakın.
Belhanda'nin 1 yil sozlesmesi kaldi, Falcao karakterli futbolcu sorun cikarmaz, diger 3'unu ikna etmeyi de yonetim dusunsun.Guzelde nasil gondereceksin?
Diagne
Babel
Falcao
Belhanda
Feghouli
Hayir gitmiyorum derlerse napacaz?
Hep seninleyiz hocam. Hatalardan ders alalim yeterki
Hocam sende bu kadar başarı kazandırdığın halde seni eleştirmekten öte sana hakaret eden bu namkörler için bizi AffetFatih Terim: "Sevgili Galatasaraylılar, bizi bu sene affedin."
Bu yönetim o kadar güçlü değil, gönderemez.Iki kere postalandı, gerekirse gene postalanır. Bıçak kemiğe dayanınca herkesin bileti kesilir.
istifa et diyenler büyük olasılıkla febeli yada bejekelidir.Malum Terim alayının anasını ağlattı
Galatasarayı ve luceskunun ilk yılındaki şampiyonluğu satan.100 bin dolar için bize para kazandırmadan intere giden okansızı istemekte tuhaf
peki sence okan gelir mi öyle bi durumda. bence yüzde sıfır ihtimal
uğrunda ölürüz
düşmanlarının mezarını kazıyacağız
Bu yönetimle kimsenin kellesini alamazsin, baskanin saglik sorunu var albayrakda gümüsdagi görünce hazir ola gecer. Birak kelleyi bunlar kendi elemanini kovamazhakem öder.
biz kelle veren değil, kelle alan taraftayız üstat
Şu geyikten de sıkıldım.
Gelir.
Bence forum olarak anlaşamadığımız nokta burası zaten renktaştabi ki diyemezsin rtsh. abartmayalım. 3 yılda 2 şampiyonluğumuz var. bu sene olamadık diye istifaya mı çağırsınlar.
insafsızlık olur yaw.
He yani hoca bu oyuncuları istemedi. Peki eyvallah istememiş olması bu oyuncuların kaliteli olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? İstememiş olması sezon başı en güçlü kadronun Galatasaray'da olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Yok yani niye savunuyorsunuz ki anlamıyorum anasını belledi işte takımın seneyede kalsın yine şampiyon olamicaz söylüyorum ben sana.Fazla uzatmicam hoca o listede oyuncuların bazıları yerine scout transferleri istedi satış yapılamayınca bu noktaya geldik. Hakemlerin de bu sezon yaptıkları ortada o yüzden yönetim beceriksizlikte çığır açmıştır. Ligin ilk yarısındaki performansı ben de savunmuyorum orada çok net hatalı hoca.
geyik dediğin geyik değil gerçek o.Adamlar bilerek Jardele pas atmadı bu ve o şerefsiz euro belezoğlu denen hain.Yalan mıŞu geyikten de sıkıldım.
Gelir.