Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.926
- 92.219
- 5.263
Rengim nedir bu Okan sevdası?Gelecek sezonu Hamza beyle idare edip 2021de Okan Hocamı getirmek de bir seçenek olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengim nedir bu Okan sevdası?Gelecek sezonu Hamza beyle idare edip 2021de Okan Hocamı getirmek de bir seçenek olabilir.
takılıyorum bende reyz. 3 yılda 2 şampiyonluk aldık ve dediğin gibi zorla yapıldık şampiyon sanki. ve 3 sene de takım oyun olarak hep geriye gitti, sadece bu sene fener maçından itibaren birkaç maç iyi oynadık.Bence forum olarak anlaşamadığımız nokta burası zaten renktaş
Şampiyon olduğumuz 2 sene zaman zarfında bence çok kötü top oynadık
Ama rakipler ellerine geçen fırsatı kullanamadığı için ipi göğüsleyen biz olduk bir nevi bizi zorla şampiyon yaptılar
Bu sene ise işler öyle gitmedi
Ve ben seneye de hoca ile olmayacağına inandığım için istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu dile getiriyorum
Yoksa hocaya hakaret etmek tabiki de olamaz
Ekli dosyayı görüntüle 84700Ekli dosyayı görüntüle 84701
![]()
Okan Buruk, Igor Tudor'un elini sıkmadı - Futbol Haberleri | Video
Futbol ve Spor Haberleri - Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından Igor Tudorla ortak alanda karşılaştı. Tudor, Buru...www.cnnturk.com
Gercek Galatasarayli, genç, karizmatik, fenerin kocası ve sampiyon. Daha ne olsun rengim.Rengim nedir bu Okan sevdası?
okan buruk bjk formasiyla ciktigi samiyende okan buruk tezahuratini duyduktan sonra dahi gelirse o zmn diyecek bisey bulmamiz mumkun olmaz
Volkan demire gore, fener cephesi yoklamis ama o gse bekliyorum demis ve geri cevirmis.
bombos bir post, adam sampiyon olunca Kral Okan diye burda yazarsin.
hemen biran önce iyi bi scout ekibi ve iyi scout transferleri. tek kurtuluşumuz bu.
olabilir beklemege devam etsin gecen haftaki oyunu burda oynattigi zaman rakip kimse onu istersiniz bu seferde
Fatih Terim turkiye'nin 1 numarali hocasi, seviye o kadar dusuk yani.Gercek Galatasarayli, genç, karizmatik, fenerin kocası ve sampiyon. Daha ne olsun rengim.
1-2 sene sonra boyle olacak tahminim.
GS: Okan
FB: Karbonat Erol
BJK: Kumarci Sergen
basak ve hamsileri de alalim
1-2 sene sonra boyle olacak tahminim.
GS: Okan
FB: Karbonat Erol
BJK: Kumarci Sergen
basak ve hamsileri de alalim