Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence forum olarak anlaşamadığımız nokta burası zaten renktaş

Şampiyon olduğumuz 2 sene zaman zarfında bence çok kötü top oynadık

Ama rakipler ellerine geçen fırsatı kullanamadığı için ipi göğüsleyen biz olduk bir nevi bizi zorla şampiyon yaptılar

Bu sene ise işler öyle gitmedi

Ve ben seneye de hoca ile olmayacağına inandığım için istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu dile getiriyorum

Yoksa hocaya hakaret etmek tabiki de olamaz
takılıyorum bende reyz. 3 yılda 2 şampiyonluk aldık ve dediğin gibi zorla yapıldık şampiyon sanki. ve 3 sene de takım oyun olarak hep geriye gitti, sadece bu sene fener maçından itibaren birkaç maç iyi oynadık.

IMG_3860.webp
IMG_3861.webp

He bide Arda'sını da getirecek seneye dimi oda vardı 🙂Allah bizi bu adamdan tez vakit kurtarsın arkadaşlar. Ben ki Fatih Terim'i kovdu diye Ünal Aysal'a ağza alınmayacak küfürler etmis biri olarak söylüyorum bunu.

Sabrimizi tasirma yoksa seni kurda kusa yem etmeyiz direkt biz yeriz Hoca

okan buruk bjk formasiyla ciktigi samiyende okan buruk tezahuratini duyduktan sonra dahi gelirse o zmn diyecek bisey bulmamiz mumkun olmaz

hemen biran önce iyi bi scout ekibi ve iyi scout transferleri. tek kurtuluşumuz bu.

onumuzdeki senede hoca takimin basinda olacak bosuna debelenmeyin

1-2 sene sonra boyle olacak tahminim.

GS: Okan
FB: Karbonat Erol
BJK: Kumarci Sergen

erol bu üçlü içindeki en iyi hoca olabilir.

alanya'ya gerçekten iyi top oynatıyor ve çok iyi kadro kurdu herif.

bu işten anlıyor gibi.

fener geçmişi olmasa sıcak bakardım ama hoca konusunda fenerle bağı olan birini getirmek uymaz maalesef. tek istisna m.denizli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt