Senin gozunde oyle olabilir, ama benim gozumde degil. Acilen gitmeli. devir degisti.
Takim ciftlik olmus, kimsenin umrunda degil. Hala Arda pesinde, Sonra avrupada 6-7 tane yedik mi biz niye boyleyiz oluyor
kimi getiricen mesela örnek versene. ffp meselesi varken kim kiralık oyunculardan takım kurmayı tercih eder? etse bile başarılı olur mu sence mevcut durum düşünüldüğünde?
malesef basit değil düşündüğünüz kadar bu işler. ciddi yapılanma lazım ve hala hazır değiliz buna. ft gittiğinde 3 sezonu pas geç bunu net söyleyebilirim. bjk nin geçtiğimiz yıllarda şenol ile mi şahlandığını düşünüyosun? o takımı yapanlarda en az katkısı olan şenol güneştir. aynı sekilde basak ı düşünelim. sistem bu kadar uzun yıllardır nası işliyor? adamların üzerinde baskısı yoktu çünkü. ama söz konusu gs olunca hersene sampiyonluk bekleniyor. bak önümüzdeki 2 3 yılda fb de cok iyi takım kuracak. muhtemelen 3 4 sezonda bu yapılanmayla iyi işler yapacaklar. taraftar baskısı azaldı çünkü.
oyuncu satamıyoruz, dolayısıyla alamıyoruz da. buna rağmen geçtiğimiz yıllardaki şampiyonlugu ft isminden baska kimse alamazdı. bu gerceği görmemek için kör olmak lazım. bu sezona gelirsek kiralıklarla da bu kadar oluyor işte. iyi bile gittik hatta. bin bir türlü badire geldi basımıza sezon basından beri. bunlar es geçip direkt hocaya saldırmak bana doğru gelmiyor. çerçeveyi geniş tutalım biraz.
o 3 sezonda gelecek olan ve inanılan isme dayanma gücün var mı? tarihinin en büyük başarılarını getiren, saha da masa da kulübünü bir taraftar gibi savunan, gerek başkan, gerek teknik direktör, gerek sportif direktör görevi yapan isme dahi tahammulünüz yok ona mı olacak?
ben de istiyorum ligi cebinden çıkaracak avrupada dimdik duracak bir takım ama öyle oluyor işte.. avrupayla o kadar açıldı ki ara kapanacak gibi durmuyor. geçen ali koc un konusmasına şahit oldum eskiden fransanın ispanyanın gol krallarını getiriyorduk şimdi böyle bir şey mümkün mü diyordu. evet çok doğru mümkün değil.
bu süre ligde başarılı olup şampiyonlar ligine katılmak yani borc eritmek. malesef min 3 sezon daha bu şekilde ilerlememiz lazım. ki mevcut yönetim ve bu düzenin devam etmesi şartıyla. başkan değişirse tepetaklak olacak hesaplar, hoca da giderse aynı sey geçerli.
ülke durumunu bir analiz yap ondan sonra gel bidaha konusalım. saha mücadelesinden fazla seyler gerekli bu ülkede başarılı olabilmek için. burası almanya, isviçre değil. futbola olan bağ taraftarlar için ne kadar kuvvetliyse, futbolu yönetenlerde o kadar kahpe ve içten pazarlıklı.
sıkalım dişimizi 2 3 sezon daha sonra başka şeyler görebiliriz. yapılacaksa bir yapılanma gene terim in başında olduğu bir sistem ile yapılacak.