Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su sartlar altinda bize kim gelirse gelsin basarili olamaz...is sadece futbolda bitmiyor bizim ligde
Hele ki gelecek sene başarılı olabilecek biri varsa o da bir tek Terimdir. Bu sene iyi doğradılar + sakatlıklar korona falan derken havlu attık. Gelecek sene daha bu işin içine fb girecek ali koç biliyor 1 yıl daha şamp göremezse kulüpten içeri adım atamayacağını o yüzden gelecek sene çok ois bir lig bekliyor bence. Yeni gelen hoca ligi tanıdım diyene kadar taca çılarırlar herifi ne olduğunu kimse anlamaz

Bu adam alelade öylesine biri değil. 22 şampiyonluğumuzun 8 inde başımızda olan bir adamdan bahsediyoruz. UEFA kupasından hiç bahsetmiyorum.
Eleştirin , eleştirmeyin demiyorum ama kelimelerinizi biraz dikkatli seçin lütfen.

Forumdaki en büyük Terim destekçilerinden biriyim. Yalnız şunu görmek lazım ki, hocanın da çok hataları oldu. Bunu görmezden gelemeyiz. Bir kere ilk yapılacak iş yönetim acilen değişmelidir. Bu yönetimin hiçbir vasfı kalmamıştır. Bu işi hallettikten sonra, hocanın durumu bence biraz nötr. Şimdi bizim ülkemizdeki futbol ortamı diğer ülkelere benzemiyor. Terim'in en büyük avantajı bu. Yani buraya Nagelsman gelse her maç taktik değiştiriyor diye, hatta maç içinde taktik değiştiriyor diye it.n g.tüne sokulurdu. Bu işler simülasyon oyunlarına benzemez. Ama bir şekilde Galatasaray olarak bir öncü olup bu değişime ön ayak olmak bize düşer. Lakin arkadaşlar bu yapılanmalar için para lazım. Ciddi bir yönetim ve pazarlama lazım. Bunun da çözüme kavuşmasının en kısa yolu kulübün yabancı zengin yatırımcılara satılıp, herkesin hayal ettiği kurumsal yapı oluşması. Bu eninde sonunda kaçınılmaz bir şey. Bunu en kısa sürede gerçekleştiren büyük atılım yapar. Mevcut şartlarda hoca ile devam diyorum. Yapacak bir şey yok. Gelecek hoca da bu kadroyla aşağı yukarı aynı işleri yapacak, Fatih hoca da. Görünürde tek çare altyapı ve gençler. Emin, Kaan Işık, Süleyman Luş, Atalay vs.

Gidecek çöplere odaklanılıp, yeni sezon için transferler hakkında görüşler/konuşmalar daha mantıklı. Hocayı eleştirmeyin demiyorum. Haklı eleştiri her zaman iyidir. Eleştireceğim diye eleştirmek itici.

Bu forum bazen adama sinir krizleri geçirtir küfürbaz yapar. Kendi efsanesini itin götüne sokmaya Meraklı bir başka camia yoktur. 2 koyun versen güdemez birini kurda kaptırır birini çaldıracak tipler konu Terim olunca futbol alimi oluyor. Yazık gerçekten çok yazık

Guzel kardesim,onlarin cogu Galatasarayli kiligina girmis ,kolay degil hoca bunlarin gencligini,hayallerini caldi her sene sampiyon olarak,futboldan soguttu alayini.Bunlarin en buyuk korkusu hocasinin Galatasaray'in basinda devam etmesi

Son düzenleme:
Senin gozunde oyle olabilir, ama benim gozumde degil. Acilen gitmeli. devir degisti.

Takim ciftlik olmus, kimsenin umrunda degil. Hala Arda pesinde, Sonra avrupada 6-7 tane yedik mi biz niye boyleyiz oluyor

kimi getiricen mesela örnek versene. ffp meselesi varken kim kiralık oyunculardan takım kurmayı tercih eder? etse bile başarılı olur mu sence mevcut durum düşünüldüğünde?

malesef basit değil düşündüğünüz kadar bu işler. ciddi yapılanma lazım ve hala hazır değiliz buna. ft gittiğinde 3 sezonu pas geç bunu net söyleyebilirim. bjk nin geçtiğimiz yıllarda şenol ile mi şahlandığını düşünüyosun? o takımı yapanlarda en az katkısı olan şenol güneştir. aynı sekilde basak ı düşünelim. sistem bu kadar uzun yıllardır nası işliyor? adamların üzerinde baskısı yoktu çünkü. ama söz konusu gs olunca hersene sampiyonluk bekleniyor. bak önümüzdeki 2 3 yılda fb de cok iyi takım kuracak. muhtemelen 3 4 sezonda bu yapılanmayla iyi işler yapacaklar. taraftar baskısı azaldı çünkü.

oyuncu satamıyoruz, dolayısıyla alamıyoruz da. buna rağmen geçtiğimiz yıllardaki şampiyonlugu ft isminden baska kimse alamazdı. bu gerceği görmemek için kör olmak lazım. bu sezona gelirsek kiralıklarla da bu kadar oluyor işte. iyi bile gittik hatta. bin bir türlü badire geldi basımıza sezon basından beri. bunlar es geçip direkt hocaya saldırmak bana doğru gelmiyor. çerçeveyi geniş tutalım biraz.

o 3 sezonda gelecek olan ve inanılan isme dayanma gücün var mı? tarihinin en büyük başarılarını getiren, saha da masa da kulübünü bir taraftar gibi savunan, gerek başkan, gerek teknik direktör, gerek sportif direktör görevi yapan isme dahi tahammulünüz yok ona mı olacak?

ben de istiyorum ligi cebinden çıkaracak avrupada dimdik duracak bir takım ama öyle oluyor işte.. avrupayla o kadar açıldı ki ara kapanacak gibi durmuyor. geçen ali koc un konusmasına şahit oldum eskiden fransanın ispanyanın gol krallarını getiriyorduk şimdi böyle bir şey mümkün mü diyordu. evet çok doğru mümkün değil.

bu süre ligde başarılı olup şampiyonlar ligine katılmak yani borc eritmek. malesef min 3 sezon daha bu şekilde ilerlememiz lazım. ki mevcut yönetim ve bu düzenin devam etmesi şartıyla. başkan değişirse tepetaklak olacak hesaplar, hoca da giderse aynı sey geçerli.

ülke durumunu bir analiz yap ondan sonra gel bidaha konusalım. saha mücadelesinden fazla seyler gerekli bu ülkede başarılı olabilmek için. burası almanya, isviçre değil. futbola olan bağ taraftarlar için ne kadar kuvvetliyse, futbolu yönetenlerde o kadar kahpe ve içten pazarlıklı.

sıkalım dişimizi 2 3 sezon daha sonra başka şeyler görebiliriz. yapılacaksa bir yapılanma gene terim in başında olduğu bir sistem ile yapılacak.

Zaten iyi bir kadron olursa hamza hoca da 3 kupa kazandı bu ligde sonra evlatçı moduna geçince dağıldı gitti

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hamza hoca evlatçı moduna geçmedi. Dursun parasızlık yüzünden hamzayı kendine siper niyetine kullandı, işler kötü gidince de baktı koltuk sallanıyor 40 m euro harcadı ortalığın içine etti. O harcadığı para 2 şampiyonluk getirdi ama hamza döneminde yarısını harcasa belki de üst üste şamp dönemine girecektir

Hamza hoca evlatçı moduna geçmedi. Dursun parasızlık yüzünden hamzayı kendine siper niyetine kullandı, işler kötü gidince de baktı koltuk sallanıyor 40 m euro harcadı ortalığın içine etti. O harcadığı para 2 şampiyonluk getirdi ama hamza döneminde yarısını harcasa belki de üst üste şamp dönemine girecektir
aynen öyle hamzaoglu dursun malının kurbanı oldu. yönetimi savunacam diye kendini yedi. aynı sneijderin olduğu gibi. gs baskanlıgına saygım sonsuz ama bu herife onlarca satır küfredebilirim.

kimi getiricen mesela örnek versene. ffp meselesi varken kim kiralık oyunculardan takım kurmayı tercih eder? etse bile başarılı olur mu sence mevcut durum düşünüldüğünde?

malesef basit değil düşündüğünüz kadar bu işler. ciddi yapılanma lazım ve hala hazır değiliz buna. ft gittiğinde 3 sezonu pas geç bunu net söyleyebilirim. bjk nin geçtiğimiz yıllarda şenol ile mi şahlandığını düşünüyosun? o takımı yapanlarda en az katkısı olan şenol güneştir. aynı sekilde basak ı düşünelim. sistem bu kadar uzun yıllardır nası işliyor? adamların üzerinde baskısı yoktu çünkü. ama söz konusu gs olunca hersene sampiyonluk bekleniyor. bak önümüzdeki 2 3 yılda fb de cok iyi takım kuracak. muhtemelen 3 4 sezonda bu yapılanmayla iyi işler yapacaklar. taraftar baskısı azaldı çünkü.

oyuncu satamıyoruz, dolayısıyla alamıyoruz da. buna rağmen geçtiğimiz yıllardaki şampiyonlugu ft isminden baska kimse alamazdı. bu gerceği görmemek için kör olmak lazım. bu sezona gelirsek kiralıklarla da bu kadar oluyor işte. iyi bile gittik hatta. bin bir türlü badire geldi basımıza sezon basından beri. bunlar es geçip direkt hocaya saldırmak bana doğru gelmiyor. çerçeveyi geniş tutalım biraz.

o 3 sezonda gelecek olan ve inanılan isme dayanma gücün var mı? tarihinin en büyük başarılarını getiren, saha da masa da kulübünü bir taraftar gibi savunan, gerek başkan, gerek teknik direktör, gerek sportif direktör görevi yapan isme dahi tahammulünüz yok ona mı olacak?

ben de istiyorum ligi cebinden çıkaracak avrupada dimdik duracak bir takım ama öyle oluyor işte.. avrupayla o kadar açıldı ki ara kapanacak gibi durmuyor. geçen ali koc un konusmasına şahit oldum eskiden fransanın ispanyanın gol krallarını getiriyorduk şimdi böyle bir şey mümkün mü diyordu. evet çok doğru mümkün değil.

bu süre ligde başarılı olup şampiyonlar ligine katılmak yani borc eritmek. malesef min 3 sezon daha bu şekilde ilerlememiz lazım. ki mevcut yönetim ve bu düzenin devam etmesi şartıyla. başkan değişirse tepetaklak olacak hesaplar, hoca da giderse aynı sey geçerli.

ülke durumunu bir analiz yap ondan sonra gel bidaha konusalım. saha mücadelesinden fazla seyler gerekli bu ülkede başarılı olabilmek için. burası almanya, isviçre değil. futbola olan bağ taraftarlar için ne kadar kuvvetliyse, futbolu yönetenlerde o kadar kahpe ve içten pazarlıklı.

sıkalım dişimizi 2 3 sezon daha sonra başka şeyler görebiliriz. yapılacaksa bir yapılanma gene terim in başında olduğu bir sistem ile yapılacak.
Terim kalsa bile ekibi degismeli.

Bizim takimi aglaticak zimba gibi hazirlicak hocalara ihtiyacimiz var.

Ayrica kafasinda hangi sistemse oturtup ona gore hamle yapicak.

Takimin frikikcisi yok, penalticisi yok. Kornerlerimizde aglicak hale geliyoruz.

Kontrolsüz güç, güç değildir. Fatih hoca gücünün kontrolünü yitirmiştir. Bu sezon hiçbir şekilde şampiyonluğa konsantre olamadı. Her geçen sezon oyun anlamında geriye giden bir Galatasaray görüyoruz.

Geçen sezonki şampiyonluk iyi olduğumuz için gelmedi, rakipler aşırı kötü olduğu için geldi. Zaten ligin en az puanlı şampiyonluğunu alarak kötünün iyisi olarak şampiyon olduk. Bu sezon ise Başak ve Trabzon vasat bir performans göstererek ligin en pahalı takımına 10 puan fark atmış vaziyetteler. Alanya, Sivas'ın bile haftalarca lider götürdüğü bir sezonda hiçbir zaman ilk 2'ye bile giremedik.

Fatih hoca kulübün altına dinamit döşüyor. İnatlarının ve egosunun kurbanı oluyor. Arda'yı getirmek istemesi tamamen kulübü iyice karıştırıp kovularak tazminat peşinde olmak içindir.

Fatih hocaya verilen krediler, destekler başka hocalara verilseydi bugün belki kendi tankımızı, topumuzu üretir olurduk.

Artık gerçekleri halının altına süpürme zamanı değil, temizleme zamanı!

Bisey diycem.

2. Yari 8 de 8 yapan GS eger Corona olmasaydi su an biz 23.sampiyonlugu kutluyormuyduk, kutlamiyormuyduk?

Buna objektif cevap verin once.

O yuzden bu yil icin soylenecek hic bisey yok. Muslera, Falcao, andone,lyundama, Lemina, onyekuru once sitma sonra Monaco aldi, Marcao, FT nin , AA ın Corona, Baskanin ameliyatlari !! Yasamadigimiz acayiplikler kalmadi.

Ustune sayisiz hakem dogramalari, bize uygulanan katmerli cezalar!

Resmen lanet gibi bi sezon yasiyoruz!

Seneye bu takim yine FT ile sampiyon olacaktir.

Ancak bu donem iyi bir oyuncu pazarlama sirketi ile anlasmamiz sart ki, Falcao, Fegh, Belhanda gibi kamburlardan kurtulalim.

Son düzenleme:

İşte benim itirazım da tam olarak bu noktada

Yapılanma konusu evet yüzde yüz olmalı doğru bir hamle

Ama bu Terim ile olmalı mı orası soru işareti

Ben doğru yapılandırmanın Terim ile olacağına inanmıyorum

Takimin frikikcisi yok, penalticisi yok. Kornerlerimizde aglicak hale geliyoruz.

hah soyle adam gibi elestirin bizde altina imzamizi atalim.
takimin frikikcisi yok,osu yok busu yok,bi ton eksigi var ve hocaya eksi yazar tamamen katiliyorum.
hakaret,iftira,komisyoncu vs, yakismiyor beyler.elestirecek 50 tane yer var hocayi,sabaha kadar elestirelim

Hırçınlığı kaybetmesi hocanın en büyük eksiği şuan. Hırcın bir Terim ligi darmadağan eder. Şu anki hali daha çok oturmuş, tembel görüntü veriyor. Gelecek sezon bunu görürüz inş

takım bizim olduğunda olacak bunlar. kiralık takımda yapmak çok zor bunları. bir yabancının gelip takım + kültüre alışması yarım sezonu buluyor zaten.
bu sezon dediğim gibi işler hiç iyi gitmedi telafisinin olduğunu düşündükleri zamanlarda çok puan kaybettik tam ayağa kalkıyoruz derken pamdemi patlak verdi sonra sacma sakatlıklar derken hedeften koptuk. geçtiğimiz 2 sezonda iyi top oynamadan sampiyon oldu bu takım. inanmaları yetti çünkü.

nzonzi luyindama falcao hatta onyekuru, geçtiğimiz sezon dan akbaba bunlar ilk aklıma gelen yararlanamadığımız oyuncular. sakatlık listesini çıkarsak sezonun tamamı düşünüldüğünde 3 5 maç hariç tam kadro oldugumuz zaman dilimi yoktur. as 11 oynamak önemlidir ama biz her mac farklı kombinasyonlarla oynamak zorunda kaldık bu da oyuna direkt etki ediyor.

ha bu sakatlıklarda teknik ekibin hatası olduğunu oyuncuların iyi hazırlanmadığını düşünüyorum. özellikle adele sakatlıkları. artık nası rahat bir ortamda antrenman yapılıyorsa kaslar biraz zorlandığında atıyor.

hoca, albayrak/yusuf günay korona oldu, baskan kanser oldu. hakem hataları had safhaya ulastı günah çıkarılan maçlar oldu. çok absurd seyler yasadık. sezonun tamamı düşünüldüğünde bu kadar aksilik kimsenin basına gelmemistir herhalde.

nazar boncugu diyip önümüze bakacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt