Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi var. Genel olarak devamlılık getiremiyoruz; bazen iyi bazen kötü oynuyoruz. Lakin mevcut sorunları yüzünden şampiyonlukları başkaları yüzünden kazanıldı diyenlere uyuz oluyorum. Orada her şeye rağmen kadro ve hocanın performansı var.
muslera ve terim etkisi çok fazla şampiyonluklar da. genele baktığımda sonra yazarım diğer topçuları.

3 sezonun 2 sinde bizi şampiyon yapan sey neydi peki? demek yapılıyor bir şeyler. yoksa sadece gazla şampiyon mu olduk biz? bana cok mantıklı gelmiyor. (konuyu oraya getiriyorsun diye yazdım)

bu arada bende beğenmiyorum takımı. katılıyorum yani söylediklerine.
Zorla şampiyon yapıldık

O kadar hata yapmamıza rağmen rakipler bunlardan yararlanamadı

Ve son haftalarda bizi potaya soktular

Ondan sonrasında da zaten Galatasaray'ın genlerinde var olan winnerlık devreye girdi

Yalnız Terim'in burada ki hakkını da vermek lazım tabiki de

Çünkü şampiyonluğa oynayan bir futbolcu aynı zamanda stres altındadır

kulübeye baktığında kazanacaksınız duygusunu veren bir hoca görmek ister

Bunu Türkiye'de Terim'den daha iyi yapan hoca yoktur

Bence Terim'in son 2 şampiyonlukta yaptığı en iyi olay bu duyguyu bu inancı futbolcusuna vermesidir

Keza Abdullah Avcı bu duyguyu bu inanmışlığı futbolcusuna veremedi

Kiralik diyorsunda renktas, bugun hangi futbolcumuz kiralik Saracchi ve Seri gibi oynadi? Hangisi elini tasin altina koydu?

Alisma ulkeyi tanima felan bos isler renktas, 2020de hala bu kafadaysan hatalisin. Kaliteli futbolcu kendini belli eder. Luyindama mesela tak diye geldi girdi oynadi aldi yerini, marcao keza oyle.

Islerin iyi gitmemesinin tek sebebi Terim'dir. Sezon oncesi Belhanda ve Feghouliyle yola cikilmaz denildi, israr etti onlarda ve gorduk olanlari. Ayrica takima pas oynaticam diye nzonzi yi aldi sonra pas disinda birsey yapmiyor diye kesti.

Jimmy felan alindi hic oynamiyor. Adam 5si sag kanat mi ne senede 1milyon avro aliyor. Sener 3ci sag bek 1milyon avro aliyor.

Pandemi bir bize ugramadi, seri yaptigimiz yerde bile bir suru yanlis yapildi. Mesela Malatya macini kil payi ecel terleri ile kazandik.

Terim artik biatcilarini yanindan atip, adam gibi teknik ekib kurmali.
istediğin kadar matematik yap sistemini kur oyuncularını 1. kalite getir, ten uyumu olmadığında basarılı olamıyosun. bu sene ten uyumuna gelene kadar çok şey yasadık. soso ve belhandayı satmayı düşündüler ama alıcı bulamadılar. fiyat kırmaya kalktılar. velevki sattın o fiyatlara oyuncu bulamadılar. yönetimsel de çok problem yasıyoruz. yeteri kadar geniş bir ağımız yok. yoksa ben soso bir yere belhandayı gram istediğini düşünmüyorum hocanın. ama az bucuk bir performans alıp satma derdindedir. yaptığı sorumsuzluklar katkanılabilecek boyutta değil.

ha antrenaman performansından memnun diye biliyorum. bunlarda oynatmasında etken.

Iftira ardindan iftira. Lan eleştiriye kim birşey diyor 1-2 isbilmez dışında

Iftiralar ve nefret mesajlar, Terime laf atmak için mağlubiyeti bekleyenler linç ediliyor. Antuda böyle mesajlar normal, Galatasaray forumunda değil.

Terimden nefret eden galatasaraylı maldır.
Terim'den nefret ettiğimi kim söyledi? 2014'e kadar en büyük destekçilerinden biri bendim. Nefret etseydim galip geldiğimiz maçlarda bile eleştirirdim.

Eleştirmek için yenilgiyi beklediğim de yok. Ben yenilgi olduğu için hocayı eleştiriyorum. Mancini ilk maçında kaybedince istifa diyenlerin bu yorumu yapması da oldukça komik bu arada. Ben hocaların ismine takılmıyorum. Bugün Mourinho gelsin o kadar maaş alsın, geçmişinde başarılar olsun ancak ligin en pahalı takımına 2 senedir top oynatmazsın onu da eleştiririz. İsimlere takılmayın.

Bu sene kelimenin tam anlamıyla gerçekten ama gerçekten rezil bir kadro planlaması yapan Fatih Terim'e yeni sezon planlaması için nasıl güveneceğiz arkadaşlar?

Kaldı ki basında ciddi ciddi Arda, Caner, Aytaç kara gibi isimler dolanıyor

Bu yüzden kadro planlamasının Terim'e bırakılmaması gerektiğine inanıyorum

Yoksa aynı bu sene yaşadıklarımız gibi bir dönem yaşayabiliriz

Çünkü bu sene şampiyonluğu kaybettiren en büyük etken Terim hocadır

Baştan kadro planlamasını doğru kurmuş olsaydı biz bu sene çok rahat şampiyon olurduk arkadaşlar

Arda'yı getirmek istemesi tamamen kulübü iyice karıştırıp kovularak tazminat peşinde olmak içindir. = iftira

Fatih hocaya verilen krediler, destekler başka hocalara verilseydi bugün belki kendi tankımızı, topumuzu üretir olurduk. = malca yorum.

Iftira atan sicmik mesajlarını antuda yazsın

Arda'yı getirmek istemesi tamamen kulübü iyice karıştırıp kovularak tazminat peşinde olmak içindir. = iftira

Fatih hocaya verilen krediler, destekler başka hocalara verilseydi bugün belki kendi tankımızı, topumuzu üretir olurduk. = malca yorum.
Sen önce yukarıda yazdığım mesaja cevap ver. Laf atıp kaçana ne derler?

Editleyin artık şu başlığı.
Ayıp oluyor kamyon mamyon.

Gscimbom mobil

Bunu Osmandan yediği dayaktan sonra o ceza alana kadar msj yazmayan herif mi diyor :asd:

Cevap verecek msj yok. Iftira atip sicmik mesajlarını yazmaya devam et bakalım.
Dhkffkdkk dayak mı yemişim kaçmış mıyım? Oğlum demirden korksak trene binmezdik. Adımız sanımız adresimiz belli dayak öyle atılmaz sana bi gösterelim mal mal argümanlarını da kendine sakla körler sağırlar birbirini ağırlar :)

Bu sene kelimenin tam anlamıyla gerçekten ama gerçekten rezil bir kadro planlaması yapan Fatih Terim'e yeni sezon planlaması için nasıl güveneceğiz arkadaşlar?

Kaldı ki basında ciddi ciddi Arda, Caner, Aytaç kara gibi isimler dolanıyor

Bu yüzden kadro planlamasının Terim'e bırakılmaması gerektiğine inanıyorum

Yoksa aynı bu sene yaşadıklarımız gibi bir dönem yaşayabiliriz

Çünkü bu sene şampiyonluğu kaybettiren en büyük etken Terim hocadır

Baştan kadro planlamasını doğru kurmuş olsaydı biz bu sene çok rahat şampiyon olurduk arkadaşlar

Kadro planlaması konusunda katılıyorum. Terimle yönetim bu işi beceremediler. Her seyi son anda yapmaları da sezonun ilk yarılarının kötü geçmesine sebep oldu kısmen.

arkadaslar kufur etmeden tartısalım

"k
klopp'un takıma geldiği ilk zamanda yaptırdığı antrenmanlarda genç oyuncuların saha kenarında kustuğunu görünce neyle karşı karşıya olduğumuzu anladık."

"bu antrenmanlara uyum sağlamamız gerekti. başlarda çok fazla sakatlanan oyuncu oldu. herkes bu şekilde çalışamayacağımızı söylüyordu. klopp ile çıktığımız ilk maçta, tottenham maçında, tempoyu ve yoğunluğu görebiliyordunuz."

"gerçekten çok saçma bir seviyeydi. brendan rodgers yönetiminde de yavaş tempoda oynamıyorduk. hocamızın yöntemleri ve nasıl oynamamızı istediğini görerek bu yolculuğa başladık."

"adım adım uyum sağlamaya başladık. bir hafta kalitemizi ortaya koyuyorduk, bir sonraki hafta çok daha üstüne çıkmış oluyorduk. bu bir süreçti. istikrar sağlamaya ve nihayetinde daha kapsamlı bir takım olmayı, zor yollarla kazanmayı öğrendik."

james milner

bilmem anlatabildim mi. Galatasaray takimi ayak tenisi yaptı, Galatasaray takimi 5e 2 top kapma uzmanı yaptı, Galatasaray da selçuk pasta kesti değil "genç oyuncuların saha kenarında kustuğunu görünce " olay bu kadar basit. Eşek gibi çalıştırırsan yüksek tempo maçlarında ezer gecersin. Tudor beyinsizin teki olabilir, korkağın teki olabilir ama oluşturduğu takim ilk 20 dakika adamı dünyadan bezdiriyordu son 10 senede ben o kadar maçlara dominant başlayan bir Galatasaray ilk orada gördüm. Ne oldu kardeşim adam çıkarttı komando eğitimi verdi. Şimdiki takim bir kamp yapıp 3 ay yatıyorlar.
Antrenmanları 3 seviye yaz kampını 5 seviye yukarı cekmesi gereken kişi başlığın sahibi belki yorgunluk tan ilk 5 maçı kaybedersin ama vücut dinlenmeye başladığında 20. haftaya kadar ezer geçersin.

70 milyon euro maaslik kadro kurup 100 bin euroluk hocalar ve kondisyoner ile bu iş yürümez. Kenarda duran veya takimi eğiten kişiler kellebasi en az 500 bin euro alsın ki bu sektörde isini dogru bir şekilde çağa uygun teknolojiler yardımı ile yaplsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt