"k
klopp'un takıma geldiği ilk zamanda yaptırdığı antrenmanlarda genç oyuncuların saha kenarında kustuğunu görünce neyle karşı karşıya olduğumuzu anladık."
"bu antrenmanlara uyum sağlamamız gerekti. başlarda çok fazla sakatlanan oyuncu oldu. herkes bu şekilde çalışamayacağımızı söylüyordu. klopp ile çıktığımız ilk maçta, tottenham maçında, tempoyu ve yoğunluğu görebiliyordunuz."
"gerçekten çok saçma bir seviyeydi. brendan rodgers yönetiminde de yavaş tempoda oynamıyorduk. hocamızın yöntemleri ve nasıl oynamamızı istediğini görerek bu yolculuğa başladık."
"adım adım uyum sağlamaya başladık. bir hafta kalitemizi ortaya koyuyorduk, bir sonraki hafta çok daha üstüne çıkmış oluyorduk. bu bir süreçti. istikrar sağlamaya ve nihayetinde daha kapsamlı bir takım olmayı, zor yollarla kazanmayı öğrendik."
james milner
bilmem anlatabildim mi. Galatasaray takimi ayak tenisi yaptı, Galatasaray takimi 5e 2 top kapma uzmanı yaptı, Galatasaray da selçuk pasta kesti değil "genç oyuncuların saha kenarında kustuğunu görünce " olay bu kadar basit. Eşek gibi çalıştırırsan yüksek tempo maçlarında ezer gecersin. Tudor beyinsizin teki olabilir, korkağın teki olabilir ama oluşturduğu takim ilk 20 dakika adamı dünyadan bezdiriyordu son 10 senede ben o kadar maçlara dominant başlayan bir Galatasaray ilk orada gördüm. Ne oldu kardeşim adam çıkarttı komando eğitimi verdi. Şimdiki takim bir kamp yapıp 3 ay yatıyorlar.
Antrenmanları 3 seviye yaz kampını 5 seviye yukarı cekmesi gereken kişi başlığın sahibi belki yorgunluk tan ilk 5 maçı kaybedersin ama vücut dinlenmeye başladığında 20. haftaya kadar ezer geçersin.
70 milyon euro maaslik kadro kurup 100 bin euroluk hocalar ve kondisyoner ile bu iş yürümez. Kenarda duran veya takimi eğiten kişiler kellebasi en az 500 bin euro alsın ki bu sektörde isini dogru bir şekilde çağa uygun teknolojiler yardımı ile yaplsın.