Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta selcuku aliyordu, simdide seneri aliyor.

AGA BU SENER NE YAPTI YA ALLAHINA KITABINA BANA CIK ACIKLA

' Galatasaray istedigi takdirde nefes aldikca burdayim'
Fiorentina, milan vs buyuk bir klup teklif yaptiginda, gozdeyken bunu diyebilmek daha onemli. Kariyerin son donemecinde pek anlami yok. Boyle beylik sozlere de gerek yok. Seviyoruz gene de.

Iste aradigimiz tarzda bir renkdaş. (y)

Bos lafları bırakıp futbol oynatsin.

Bu kadar maaş alan oyuncuların oynamak için keyfini bekleyecek değiliz hocam revizyon yap biraz da kendini düzelt açıkcası. Bugüne kadar eleştirmedim ama jimmy şenerde olan şey yunus sekidika ve eminde nasıl yok merak ediyorum. Bu kadar eksik kadroyla havlu atmanı anlayabilirim o yüzden umarım gelecek sezon için hırslısındır hocam.

kurulan tam takım ittir kaktır ilerleyebilirken, yedek oyuncular nal topluyor. olması gereken; kurulan 11 in eze eze maçları kazandığı, yedektekilerin de anadolu takımlarıyla bas edeceği ve kazanacağı bir sistem.

resmen antrenman için yedek kadro kurulmuş gibi. çalışmalar sadece kafadaki 11 için mi yapılıyor anlamadım. özellikle ileride facia takım.

neyse nazar boncuğu diyelim. seneye daha iyi kadroyla daha iyi işler yapacağımıza eminim. ama uefa ya gidelim hoca n'ap et götür bizi avrupaya yoksa al sat mevzusu can sıkıyor zaten iyice dibe çökeriz.

YA KONUŞ APAÇIK HER ŞEYİ ANLAT

YA DA TERKET

Yeter be hoca erol çatır çutur tokatlıyor her seferinde salih uçan onur ceyhun gibi gayet de sıradan adamlarla .. 1 tane adam var tutulacak o da elek etti bizi

Sayın Fatih hocam, şu koca takım tek bir taktik mi biliyor yada siz tek bir taktik mi oynatmak üzerine anlaştınız acaba. Oyuncu eksikliği çok fazla haklısın ancak sende duruma göre şartlara göre karşındaki rakibin sana oynadığı oyuna göre taktiğini değiştir ya, tüm maç izledim sürekli top bizdeydi sürekli top çevirdik ama 4 gol yedik demekki var bunda terslik dimi.

Covid öncesi ne kadar iyiysek covid sonrası o kadar kötüyüz. Eldeki malzeme bu ancak bu kadronun böyle olmasında hoca sorumlu yönetimle beraber

Sezon içi gençleri hazırlayıp Selcuk gibi hakkı olmayanlara forma şansı vermeyebilirdi. Neyse

Fatih Terim bizim efsanemiz. Hep sevdim hala severim ama şu son üç yıldır hoca çok kötü. Öyle böyle değil. Her açıdan kötü. Saha içinde, saha dışında, transferlerde...

Sırf UEFA kupası nedeniyle vefa borcumuz var, İstediği kadar kalmalı ama 96-00 senesi gibi oynatsın. Ya da en azından gayret etsin. Maçlardaki yıldızlarımız hücum oyuncularımız olsun, Muslera değil.

Bir hoca nasıl bu seviyeye düşer anlamıyorum. 96-00’de takım ilk yarı kötü oynasa hoca şimdi el koyar takım ikinci yarı maçı alır derdik. Şimdilerde kimse bunun ihtimal dahilinde olduğundan bahsetmiyor bile.

Takım inanılmaz kötü ve bu takım 60 küsür milyon Euro maaş alıyor. Şaka gibi...

Maç 5-1 biter dedim ama 4-1 bitti terim i bilmesek, kaç haftadır eleştirdik diye nankör de ilan edildik milletçe severiz biat ı şakşak ı hoca ya çevresindeki aman hocam sen iyisini bilirsin hocam diyen şakşakcılarını temizlesin g.te g.t diyen yardımcı alsın yanına sonra transfere karışmasın ileri görüşlü genç bir başkan gelsin ikna kabiliyeti yüksek yöneticilerle ancak öyle uzun sene hizmet eder yoksa egoların ve ben bilirim tavrınla taraftar bile kurtaramaz seni nereye kadar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu covid sonrasi donemde hoca en az suclulardan biri. Akilalmaz malliklar yapan ve sakatliklar yasayan bir oyuncu grubu var. Hoca bunlarin hepsini sutlayacak sezon sonu. Komple temizlik sart.

bakın hani takım zordayken terim gelir kurtarır denir ya alakası yok terim bugüne kadar tekrar gelişlerinde hep kaliteli takımlara gelip enkaz bıraktı

lucescunun takımı öyleydi çoğu kendi gelmeden kurulan muslera yerine lauro istediği seneden sonra öyle bu gelişi de öyle

şu anda bırakacağı takımı terime versen gelmez mesela

Bizim takim kadar dangalak takim ben hayatimda gormedim.

Ulan 10 senedir butun ortalar 1ci direge, OLMUYORR FATIH TERIM OLMUYORR 10 SENEDIR YAPTIRIYORSUN OLMUYOR 1CI DIREK OLMUYOR.

ULAN 1 KEREDE HATANIZI KABUL EDIP ADAM OLUNDA DEGISTIRIN BIRSEYLERI.

KOSKOCA TAKIMDA 2CI DIREGE ORTA ACAN BIRI YOK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt