Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca tekmeyi yememek için 17 yaşındaki çocuktan medet umuyor.
Taraftarın gözünde imaj düzeltmeye çalışıyor.

Kaçarın yok elinde sonunda o tekmeyi yiyeceksin.
Efsane olarak anılmak varken herkes seni kötü olarak anacak

istifa et git dinlen hoca kaç maçtır kazanamıyoruz ankaragücünü yenmek için dünya yıldızlarına gerek yok heralde sakatlık o bu şu bahane etme artık..

ankaragücüne umarım gücün yeter

yoksa ankaragücünün kaç milyar euroluk takım olduğu mavalını mı okuyacaksın

Ligin en yüksek maasli ve pahali kadrolarina sahip oldugumuz halde geldiginden beri (2,5 sezondur) iyi futbol oynatmiyor. Son iki sezonki sampiyonluklarimiz rakiplerin berbatligina ragmen futbol mucizesiydi.

Maalesef mevcut yönetimde yeni hoca getirebilecek kudret yok, bu yönetimin kuyusunu kazan yapilar da Galatasaray düsmani dinozor destekli parazitler.

Ordulari komutanlar savastirir. Takimlari TD'ler oynatir.

Simdi bu komutan diyor ki. Benim ordum itaatsiz parali askerlerden olusuyor. Ben bu parali askerleri kovup yerine yeni parali askerler getirecegim. Defalarca deniyor. Surekli yeni parali askerler getirip ordusunu daha da savasamaz hale getiriyor. Bunu surekli Zorlu hava sartlarina, arazi sartlarina falan bagliyor. Halkinin tum kaynaklarini hunharca tuketen imparator artik kendisi de bilmiyor nasil bir yeni parali ordu kuracagini. Savasta fena bozguna ugradi bu sefer. O koltukta cok fazla vakti kalmadi artik.

bu senenin rezilliğinin sorumlusu ama gitmezbu sene sonu seneye de 7. 8. hafta gibi takımın şampiyonluk yarışından uzaklaştırıp kaçar ortada bırakır hep yaptığı gibi.

Ordulari komutanlar savastirir. Takimlari TD'ler oynatir.

Simdi bu komutan diyor ki. Benim ordum itaatsiz parali askerlerden olusuyor. Ben bu parali askerleri kovup yerine yeni parali askerler getirecegim. Defalarca deniyor. Surekli yeni parali askerler getirip ordusunu daha da savasamaz hale getiriyor. Bunu surekli Zorlu hava sartlarina, arazi sartlarina falan bagliyor. Halkinin tum kaynaklarini hunharca tuketen imparator artik kendisi de bilmiyor nasil bir yeni parali ordu kuracagini. Savasta fena bozguna ugradi bu sefer. O koltukta cok fazla vakti kalmadi artik.

ne anlatiyorsun lan degisik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt