Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bence çok büyük bir fırsatı kaçırdı benim gözümde

şimdi bu kötü kadroyu en azından CL'ye katılabilmesini sağlasaydı az çok sevmeyen kişilerde ''zor durumda da olsa en azından birşey başarabildi'' diye yine iyi hoca damgasını yapıştırabilirdi. sonuçta as takımın yarısından fazlası yok nerdeyse takımı. takımın kalecisi yok forveti yok kanat oyuncusu yok daha nolsun

pandemiden sonra çıktığı 6 maçta galibiyet alamadı. 2 maç kaldı ve toplamda 8 maç. bu 8 maçta 2 galibiyetle birlikte en azından 3 beraberlik ile kapatabilseydi takımı CL'ye taşıyabilecekti ve kötü geçen sezonda bile takımı CLye taşımış olacaktı

ama şahsen ben takımın avrupa kupalarına katılmasını istemiyorum takım bitik çünkü. boşuna sezonu erken açmaya gerek yok

Eleştirenler rakip takımlı olmakla itham ediliyor lan şaka gibi değil mi😄 kuş olsam aynı burdaki biatçılar gibi canhıraş savunurum şu rezillikleri. 8 maçtır kazanamıyoruz(1977'den beri en kötü seri) adamlar laf kondurmuyor. Akıl sağlığını korumak isteyen girmesin bu ara foruma.

tudor'un ekmeğini yedi.

bundan sonra ekmek yemeyen, karbonhidratla değil proteinle beslenen hoca istiyoruz.

Ahhhhhh ah. Olacakti simdi bir Rijkaard, Tudor falan, hocam da bosta olacakti, bekleyecekti pusuda, sezon bitmeden kovdurup gececekti takimin basina, sen bak o zaman nasil sampiyon oluyoruz seneye bu 70 milyonluk kadroyla
tudor diyenlere sesleniyorum ulan bir tane derbi kazanamamasını geç adam derbilerde gol atamadı gol

Terim'den önce ülke de Fenerbahçe gerçeği vardı. Adam geriden aldı önde bıraktı, rakiplerin içinden geçti. Berbat bir sezon geçirdi. Oldukça formsuz ve ne yaptığını kendi de bilmiyor. Hocayı savunmak, yanında olmak, onunla beraber yürümek biatçılık değil, bunca emeğine karşılık yanında durmaktır. 96'dan bu yana bir de öncesine bakmak gerekir.

Bu sezon Selcuk'un oyuna girdigi hic bir macta skoru lehimize degistirdik mi?

Eleştirenler rakip takımlı olmakla itham ediliyor lan şaka gibi değil mi😄 kuş olsam aynı burdaki biatçılar gibi canhıraş savunurum şu rezillikleri. 8 maçtır kazanamıyoruz(1977'den beri en kötü seri) adamlar laf kondurmuyor. Akıl sağlığını korumak isteyen girmesin bu ara foruma.
size veyahut baskasına kuş imasında bulunanları raporlayınız

Evet kötü bitiriyoruz sezonu belki de 7.olacaz sezon sonu ama tek suçlu hocayı göstermek ağır olur takımın omurgası diyeceğimiz isimlerden sakatlık ve cezalarla yararlanamadık bugün soso ve falcao oynasa rahat kazanırdık mesela kalecin yok ideal tandemin olmadı çoğu maç lemina yok onyekuru gitti golcün yok yedeği de yok oynayanlar da işi bırakmış ilk yarıdaki penaltı pozisyonlarına itiraz bile etmediler bu kadar eksikle olumsuzlukla
maç kazanmak zor bir olaydır hocanın hatası çok evet kötü bir sezon geçirdi ama tek suçlu değil bence üç dört sezonluk şanssızlıklar sakatlıklar aksilikler bu sezona sığdı önümüzdeki sezon ciddi bir revizyonla 9da 8 yapan hocamıza bir şans daha verilmeli olmazsa kendisi bırakır zaten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takim cok net sekilde iyi calismiyor
Marcao bugün kosarken yine kendi kendini sakatlayacakti
Oyuncularda depar atacak güc yok ayaklarinda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

:)Adam Falcao ve soso olsa lig sonuncusunu yenerdik demiş ya. Sanırsın AG bizi Cavani ile yendi.

:)Adam Falcao ve soso olsa lig sonuncusunu yenerdik demiş ya. Sanırsın AG bizi Cavani ile yendi.
Takimda bir sistem, belirli bir sablon olsa giren cikan oyuncu fark etmez pek
Ama FTnin kurdugu takimlar hep bireysel yetenek üzerine kurulu oldugu icin bir tane oyuncu bile eksik olunca patliyor her sey

Takimda bir sistem, belirli bir sablon olsa giren cikan oyuncu fark etmez pek
Ama FTnin kurdugu takimlar hep bireysel yetenek üzerine kurulu oldugu icin bir tane oyuncu bile eksik olunca patliyor her sey

Malesef terımın son gunlerı ekıbımızde

yakında ıstıfa eder

Fatih hocayı eleştirirsin bu sezon sonuna kadar hak etti eleştiriyi fakat ünal ne güzel kovdu antrenmanda falan diye dalga geçecekseniz ya sutopuna ya antuya alalım sizi beyler.

Malesef terımın son gunlerı ekıbımızde

yakında ıstıfa eder
Yok yav sanmiyorum
Gelecek sezon da bizimle olacaktir
Daha Ardayi getirecek bize
FT gitse kimi getireceksin, üstüne büyük bir enkaz var
Babel, Diagne, Falcao gibi ise yaramayan topcularla doldu takim

Yok yav sanmiyorum
Gelecek sezon da bizimle olacaktir
Daha Ardayi getirecek bize
FT gitse kimi getireceksin, üstüne büyük bir enkaz var
Babel, Diagne, Falcao gibi ise yaramayan topcularla doldu takim

baska takım tutma vakti gelmis

Fatih Terim efsanesi bitti. Teknik direktör olarak bitti. Camia içinde her zaman ağırlığı vardır Fatih Hoca'nın, asırlarca da olacaktır. Ama kör olmamak lazım. Geçmişte güzel şeyler yaşamamız her zaman öyle olacağız anlamına gelmiyor. OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Fatih Terim ile olmuyor bu kadar basit. Başkan olsun, hatta bizi geçtim futbolun dahi başında olması gerekir bana kalırsa. Başımız gözümü üstüne. Ama teknik adamlığı artık bırakma vakti geldi de geçiyor. Galatasaray kişi veya kişilere bağlı değildir. Efsaneleri vardır, yenilerini de çıkarmaya devam edecektir. Bir Fatih Terim efsanesi doğdu ve her efsane gibi sonu da geldi. Önümüze bakmamız gerekiyor.

Lig sonuncusu dediğin takımı başakşehir hakemle yenebildi trabzon da yenemedi biz omurgası olmayan bi takımız şu anda oynayanlar da ama yetersizlikten ama bırakmışlıktan randıman vermiyorlar hocanın hataları var tabiki ama onun elinde olmayan durumlar da fazlasıyla vardı bu sezon

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt