Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim öyle bir sorunum olmadı.
Ben taraftarım her türlü eleştiriyi yaparım.
Başarı geldiğinde de her türlü sevinirim.

Sorun; senede 20 milyon lira alıp 450 milyon liralık bütçeyi çöp edenlerin, suçu başka yerde arayıp hedef saptırmasinda

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Hedef medef saptirildigi yok yahu basarisiz iste kendi de farkinda sacma sapan kuruntulariniz her zamanki gibi.

Hedef medef saptirildigi yok yahu basarisiz iste kendi de farkinda sacma sapan kuruntulariniz her zamanki gibi.
Yaw arkadaşım siz rahatsız misiniz?

Başarısız olduğunu düşünen biri ;

Her maç gol yedirirdigini bile bile Ahmet ile başlayıp Selçuk'u oyuna alır mı?

Hadi 1 defa yaptın 2 defa yaptın 10 defa aynı hata tekrar eder mi?

Gerçekten doğruyu gören biri; sahada mücadele etmeyen isimler artık forma giyemeyecek imasinda bulunup ertesi hafta yine aynı isimleri sahaya sürer mi?

Sürekli ZORLU morlu diye tweet atıp sucukculari gazı getirir mi?

4 yedik ama çok zevk aldık diye açıklama yapar mı?

Bu yazdıklarımi bizim kuruntumuz olarak görüyorsan eğer sanada geçmiş olsun.

Pasta kesmeye YETER!

Gerçekten doğruyu gören biri; sahada mücadele etmeyen isimler artık forma giyemeyecek imasinda bulunup ertesi hafta yine aynı isimleri sahaya sürer mi?

Pasta kesmeye YETER!
Hic boşuna ceneni yorma anlamazlar

Pasta kesmeye YETER!
Rahatsiz olan sizlersiniz amed farkinda degilsiniz surekli bi ruh hastasi gibi saldirip durmaniz falan bunun gostergesi
Surekli zorlu diye twit attigi yok yine yalana basvurmayin bi defa durust olun sallarken
1 defa atti onda da yonetimden bekledi ilk sesi gelmeyince kendi atti en dogrusunuda yapti. Maddeler cok olsun diye su olayi mi ekledin yoksa zorlu gorusmesini normal gorecek tepkisiz gececk kadar mi taraftarsin bilemedim. Ustelik devre arasiydi yanilmiyorsam. Oynatip oynatmadigi oyuncular basarisiz oldugunun farkinda olmadigini gostermez. Yapiyor iste kafayi takinca takiyo kimi isimlere zamaninda vedata sarmisti mehmet gonul acara sarmisti takilinca takiliyor iste bunu savunacak degilim.
Bana bize gecmis olsun sana da iyi bayramlar amed cikar tadini bugunlerin 2 sene bekledin hakettin.

Rahatsiz olan sizlersiniz amed farkinda degilsiniz surekli bi ruh hastasi gibi saldirip durmaniz falan bunun gostergesi
Surekli zorlu diye twit attigi yok yine yalana basvurmayin bi defa durust olun sallarken
1 defa atti onda da yonetimden bekledi ilk sesi gelmeyince kendi atti en dogrusunuda yapti. Maddeler cok olsun diye su olayi mi ekledin yoksa zorlu gorusmesini normal gorecek tepkisiz gececk kadar mi taraftarsin bilemedim. Ustelik devre arasiydi yanilmiyorsam. Oynatip oynatmadigi oyuncular basarisiz oldugunun farkinda olmadigini gostermez. Yapiyor iste kafayi takinca takiyo kimi isimlere zamaninda vedata sarmisti mehmet gonul acara sarmisti takilinca takiliyor iste bunu savunacak degilim.
Bana bize gecmis olsun sana da iyi bayramlar amed cikar tadini bugunlerin 2 sene bekledin hakettin.

1.) 24.12.2019

Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek..

2.) 30.06.2020

Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı...

Nerdeyse 6 ayda bir ZORLU tweet'i atmış.
Zaten sağlık sorunlarıyla ilgili olanları çıkarsan geriye 3-5 tweet'i kalıyor.

Nedense bu ağlama tweetleri hep kötü sonuçlar aldığımız maçlardan sonraya geliyor.

Ayrıca CL maçları öncesi ve sonrası sürekli olarak fenerasyona sallamalarını da unutmadık.

Yani bizim yalan filan attığımız yok.
Her şey ortada.
Aslında sende benden iyi biliyorsun ne kadar çok ağladığını ama yediremiyorsun.
Bir kere biat etmişsin.
Geri dönüş yok.

Pasta kesmeye YETER!

1.) 24.12.2019

2.) 30.06.2020

Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı...

Nedense bu ağlama tweetleri hep kötü sonuçlar aldığımız maçlardan sonraya geliyor.

Ayrıca CL maçları öncesi ve sonrası sürekli olarak fenerasyona sallamalarını da unutmadık.

Her şey ortada.
Bir kere biat etmişsin.
Geri dönüş yok.

Pasta kesmeye YETER!
6 ayda 2 defa atmis surekli mi atmis dedigin gibi yine yalan soylemis oldun iste. Surekli atiyo diyosun bide. ben 1 defa diyordum 2 imis yanilmisim.
Kulubun hakkini bu tiwtlerde olmasa savunacak yok napacak baska sussun mu acayipsiniz arkadas kendi hakkimizi savunuyor diye aglama diyorsunuz olaya bahane diyorsunuz. Kotu oynamak basarisiz olmak bizim kendi problemimiz disariya karsi korumak ise bu insanlarin gorevleri.
Sen ve senin gibiler ogrenmissiniz bi biat lafini binmissiniz gidiyorusunuz. Hocanın bu yil basarisiz oldugunu bizlerde goruyoruz aksi iddia edilmiyorki. olay sizin herseye sallamaniz bugunu bekliyormus gibi cazgirlik yapmaniz. Soylediginiz her yalana insanlarin sorgusuz inanmasini bekliyorsunuz karsilik verincede biat diyosunuz.
Biat demisken bu konuda bi dunya markasisin amed yeme bizi simdi. Farkli donemlerdeki transfer hatalarini bile hocaya kestigini biliriz

6 ayda 2 defa atmis surekli mi atmis dedigin gibi yine yalan soylemis oldun iste. Surekli atiyo diyosun bide. ben 1 defa diyordum 2 imis yanilmisim.
Kulubun hakkini bu tiwtlerde olmasa savunacak yok napacak baska sussun mu acayipsiniz arkadas kendi hakkimizi savunuyor diye aglama diyorsunuz olaya bahane diyorsunuz. Kotu oynamak basarisiz olmak bizim kendi problemimiz disariya karsi korumak ise bu insanlarin gorevleri.
Sen ve senin gibiler ogrenmissiniz bi biat lafini binmissiniz gidiyorusunuz. Hocanın bu yil basarisiz oldugunu bizlerde goruyoruz aksi iddia edilmiyorki kimse olay sizin herseye sallamaniz bugunu bekliyormus gibi cazgirlik yapmaniz. Soylediginiz her yalana insanlarin sorgusuz inanmasini bekliyorsunuz karsilik verincede biat diyosunuz.
Biat demisken bu konuda bi dunya markasisin amed yeme bizi simdi. Farkli donemlerdeki transfer hatalarini bile hocaya kestigini biliriz
Sürekli olması için hergun mü ağlaması lazım?
Her puan kaybettiğimiz maç sonrası ağlıyor daha ne olsun.

Ayrıca sen hata yapıyorsun da biz hata yapamiyormuyuz?

Pasta kesmeye YETER!

Sürekli olması için hergun mü ağlaması lazım?
Her puan kaybettiğimiz maç sonrası ağlıyor daha ne olsun.

Ayrıca sen hata yapıyorsun da biz hata yapamiyormuyuz?

Pasta kesmeye YETER!
Surekli zorlu diyo demissin ne bileyim 3 gunde 1 falan zorlu diye konusuyor hoca heralde dedim.
Su zorlu muhabbeti yeri gogu yikmaliydi hic ses cikmadigi gibi ustu kapandi bide bizimkiler ses cikarilmasina laf ediyor.
Son kismi anlamadim ama hakkin var elbet neden olmasin.

Surekli zorlu diyo demissin ne bileyim 3 gunde 1 falan zorlu diye konusuyor hoca heralde dedim.
Su zorlu muhabbeti yeri gogu yikmaliydi hic ses cikmadigi gibi ustu kapandi bide bizimkiler ses cikarilmasina laf ediyor.
Son kismi anlamadim ama hakkin var elbet neden olmasin.
Hani ben başka dönemde ki transferleri bilerek ve yalan olarak hocaya yıkmışim ya onu diyorum son kısımda

Pasta kesmeye YETER!

Yapılan transferler dahil her türlü hata da birinci suçlu yöneticilerdir. Sadece hocanın ağzına bakarak herşeye eyvallah dersen başarıyı belli süre getirebilirsin.

Yönetim hocadan güçsüz ise daha iyisini beklemek hayalcilik olur.

Hani ben başka dönemde ki transferleri bilerek ve yalan olarak hocaya yıkmışim ya onu diyorum son kısımda

Pasta kesmeye YETER!
Bunu kabul etmen bile muazzam bi olay. O olayi tartistigimizda inat edip inanmak istememistin. :tbr:

Genelde mayıs sonrası burası pek aktif olmazdı. Ekibimizin bu kötü günlerinde böylesine aktif olan renktaşlarımızın hocanın tozunu alması beni sevindiriyor.

20191207_121617.webp

1.) 24.12.2019

2.) 30.06.2020

Her şey ortada.
Bir kere biat etmişsin.
Geri dönüş yok.

Pasta kesmeye YETER!

Geçen sezon belhandayı eleştirenlere seyirci demesini de unutmayalım

hocayı başarı üzerinden eleştirmek zor

ama göreve gelişindeki ayak oyunları , önceki gidişindeki açıklamaları, saha kenarında röportajlarındaki iticilik, modern oyundan uzaklık, komik bahanecilikleri, kısacası sporda sonuç dışında iyiye dair ne varsa tam karşısında olmasıyla eleştirmek daha mantıklı

pl neden diğer liglerden ayrılıyorsa işte onun tam karşısında terim var

klopp neden sempatikse onun tam karşısında terim var

burada terim aslında bir sembol bu kötülüğün adını Türk futbolunda ona benzer yüzlerce isimle de izah edebiliriz son 10 yıldır

şunu da ekleyeyim ne olursa olsun nasıl olursa olsun sonunda galatasaray kazansın şeklinde bakan arkadaşlar için terimci olmak mantıklı

benim gibi tabiki sonunda kazanalım ama öyle kazanalım ki hoş bir tat da kalsın damaklarda veya kaybetsek bile güzel kaybedelim diye düşünenler için de karşısında olmak mantıklı

bazı arkadaşlar buradaki ortam böyle dolayısıyla terim olmazsa yerler bizi derken haksız değiller bir ölçüde ama atladıkları nokta şu ki terim bahsedilen ortama dışarıdan dahil olan biri değil. tam tersi bu kötülük, kavga, demeçlerin sahanın önüne geçmesi olaylarının, medya ve taraftarla değişik ilişkiler geliştirmenin mimarlarından. tıpkı onun aziz yıldırım gibi, ahmet ağaoğlu gibi, aspor gibi vs...

hocayı başarı üzerinden eleştirmek zor

ama göreve gelişindeki ayak oyunları , önceki gidişindeki açıklamaları, saha kenarında röportajlarındaki iticilik, modern oyundan uzaklık, komik bahanecilikleri, kısacası sporda sonuç dışında iyiye dair ne varsa tam karşısında olmasıyla eleştirmek daha mantıklı

pl neden diğer liglerden ayrılıyorsa işte onun tam karşısında terim var

klopp neden sempatikse onun tam karşısında terim var

burada terim aslında bir sembol bu kötülüğün adını Türk futbolunda ona benzer yüzlerce isimle de izah edebiliriz son 10 yıldır
96-2000 ya da 11-13'ten daha iyi futbol oynadığımız dönemleri örnek verir misin kupaları vs geçiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt