Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 aydir bosta olan 3 senedir futbol oynamayan herifi galatasaray'a istiyor sonra var bir hayalim diyor. acuncu heriflere hayir.

Kendisini Galatasaray'ın sahibi sanıyor Fatih Terim. Önceki eleştirilerime bakabilirsiniz, hepsini yinelemeye gerek yok elbet. Efsane Sir Alex Ferguson teknik direktör ise kendisi çocukların yaptığı mahalle maçını izleyip düzgün oynayın olm diye kenardan hayt huyt yapan ergen irisidir. Manchester United başarılarını geçtim, Aberdeen ile 2 tane Avrupa kupası kaldırmış biridir Sir, belki bilmeyen vardır dedim. Onun mütevazı kişiliği nerede Ftnin ki nerede, ego dağları aşmış, hiç bir hatasını düzeltmemekle kalmayıp kulübü iflasın eşiğine sürüklüyor her sezon yaptırdığı çöp transferlerle.

Kendisini Galatasaray'ın sahibi sanıyor Fatih Terim. Önceki eleştirilerime bakabilirsiniz, hepsini yinelemeye gerek yok elbet. Efsane Sir Alex Ferguson teknik direktör ise kendisi çocukların yaptığı mahalle maçını izleyip düzgün oynayın olm diye kenardan hayt huyt yapan ergen irisidir. Manchester United başarılarını geçtim, Aberdeen ile 2 tane Avrupa kupası kaldırmış biridir Sir, belki bilmeyen vardır dedim. Onun mütevazı kişiliği nerede Ftnin ki nerede, ego dağları aşmış, hiç bir hatasını düzeltmemekle kalmayıp kulübü iflasın eşiğine sürüklüyor her sezon yaptırdığı çöp transferlerle.

NE bu yaw. Bunu ne guzel msj oldu diye dusunup atmadin insallah rentkas?🤭🥴

Ne oldu beğenmediniz mi? Yanlış bir ifade göremiyorum ben mesajda.

Renktas
Bi kere aberdeen detayi ne alaka onu anlamadigimla baslayayim da
Hocayin hort hurtlarini irite edici bulabilirsin ona bisey diyemem ama hakemler ve oyuncularla iliskisi sabikali bi adami ornek gostererek elestirmen dogru olmamis
ayriyetten sir alex oglunu man u icin yeterli olmamasina ragmen futbolcu yapip 11e koymus biridir. Oglu td olunca onun takimina gonderdigi kiralik topculari oglu kovulunca hop diye geri cagirmis. Takimdaki son yillari hep falso transfer dolu, bebe gibi saibe ihtimalliden tut bi suru bosa para verilen gunu kurtarma transferlerine. Ha ft de bunlari yapmistir ama en azindan verdimiz ornegi bilerekten yazalim
Klubun sahibi hususunda da sir alex yahut herhangi bir hocaya yonetim mudahelesi ne denli oluyordur sence, ya da taraftar baskisi
Ft en son yonetimle atistigi icin kovulmustu hatirlatirim. Sir alexe eleman ya da universite okutacak birini bulurum fln demisler mi. Hoca bu kosullarda 10 senede 8 champ getirmis. Sir alex man uya gittikten sonra yillarca bise kazanamamis ama anca 4.-5. senede fa cupi kazaninca gorevde kalabilmis. Hoca ilk geldigi seneden ayrilana kadar 4 champ ve avrupa kupasi vermis. Ona ragmen surekli yonetimlerle, hicbiseyi begenmeyen taraftarlarla ugrasmis. Simdi git old traforda takim kac senedir sicista olmasina ragmen full ceker. Bizde hamzayla champ olduktan 1 yil sonra 10 bin kisi lutfedip gidiyodu. Sir alex efsanedir ewt. Ama kendi habitatindakilerle karsilastirman daha iyi olur.

ferguson terim karşılaştırması saçma olmuş.. ferguson manu'nun başına geçtiğinde manu orta sıralar takımıydı.. o takımı adım adım yükseltip 1 numaraya taşıdı.. kadro yaşlanınca yeni jenerasyon kurdu onlada yıllarca ambargo koydu, onlar yaşlandı bir sonraki jenerasyonla devam etti.. wes brown, o'shea, fletcher'lı kadrolarla bile şampiyonluklar yaşadı.. bıraktıktan sonrada yıllardır bırakın şampiyonluğu şampiyonluk yarışı içine bile giremiyorlar. tarihin en iyi hocalarından birisi hiç tartışmasız..
terim ise kafasını sadece futbola verdiğinde başarılı olabiliyor, takıma ilk geldiğinde belli bir süre iyi gidiyor, sonrasında yavaş yavaş düşüşe geçiyor. maalesef kadroyu yenileme konusunda çok başarısız.. sadece 96-2000 döneminde devamlılık vardı, takım hiç düşüşe geçmemişti o dönem..

Herkes Belhanda'dan bikmis 3 sene sonra, gerekli tepki koyuldu stad'da. Reaksiyon olarak Belhanda taraftara kufur etti.

Peki hocamiz ne yapti? Taraftar arasinda ayrim yapti. Yok bunlar gercek gsli degil, bunlar seyirci felan. Simdi ciksin konussun, begenmedigi seyirci olmadan kac mac kazanmis?

Biatcilari bahaneler arkasindan siginmaktan vazgecmeli. Fatih Terim bu sezonun basarisiz gecmesinin tek nedenidir.

Arda konusuna gelince, hoca'nin migdesi bayagi genismis. Kimse bu adami istemiyor. Devamli arda arda diye kafa aciyor.

Yapin mac basi 10.000TL sozlesme, 1ci vukatinda sozlesme fesih alin Arda'yi. Ondan sonra adam gibi takim kurun.

Ya kardeşim senin elinde Yunus var Ali Yavuz var Süleyman Luş var üstelik oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapıcaz deyip önceki senelerden ders aldığını belirtmişsin bunun üzerine hala Caner,Sinan,Arda diye tutturuyorsan ne yazsak boş.

Fatih Terim'de koronadan dolayı erken bunama sorunları mevcut olabilir. Söylemleri ve yaptıklarında büyük tutarsızlık var. Kulübü ve geleceğini düşünen adam Arda Turan'a çok sağol almim der.

Hoca yanına adam akıllı yardımcılar almadığı sürece hatalarından dönmeyecek maalesef
Misal dakika 80 olayının muhtemelen farkında değil hoca onlarca maç var 80e kadar beklediği için puan kaybettiğimiz
Ve bunu değiştirmiyor çünkü farkında değil maalesef

Bende şunu söyleyeyim o zaman şu Serengeti ortamında en formda Ferguson'ı getir,burada hocanın yaptığı başarıları yapamazdı

Türkiye liginin dinamikleri bambaşka

Yaptığı hata çok ama bizim için daha iyisi yok

Fethettin Viyana'yı sen
Ay yıldızlı formanla
Tek yürek oldu 80 milyon insanlar sizinle
İnim inim inlettin herkesi sen
Hırvatistan'ı Çek Cumhuriyetini,Ft düsmanlarını

Tam destek hep destek gidiyoruz hedefe
Emresiyle,Ardasıyla,Belhandasıyla
Rahat olun Fatihin Aslanları
İnanıyoruz cl kupasını ülkemize getireceginize
Mutlu olacak 80 mılyon insan sizinle

________________________________________imza _____________________________________

Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

Fatih Terim'de koronadan dolayı erken bunama sorunları mevcut olabilir. Söylemleri ve yaptıklarında büyük tutarsızlık var. Kulübü ve geleceğini düşünen adam Arda Turan'a çok sağol almim der.
Terbiyesizlesmenın anlamı yok

insanlara bunak falan diyemezsin

hele galatasaray efsanesine asla

________________________________________imza _____________________________________

Fethettin Viyana'yı sen
Ay yıldızlı formanla
Tek yürek oldu 80 milyon insanlar sizinle
İnim inim inlettin herkesi sen
Hırvatistan'ı Çek Cumhuriyetini,Ft düsmanlarını

Tam destek hep destek gidiyoruz hedefe
Emresiyle,Ardasıyla,Belhandasıyla
Rahat olun Fatihin Aslanları
İnanıyoruz cl kupasını ülkemize getireceginize
Mutlu olacak 80 mılyon insan sizinle

Keyfin nasil muhittincim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt