Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini Galatasaray'ın sahibi sanıyor Fatih Terim. Önceki eleştirilerime bakabilirsiniz, hepsini yinelemeye gerek yok elbet. Efsane Sir Alex Ferguson teknik direktör ise kendisi çocukların yaptığı mahalle maçını izleyip düzgün oynayın olm diye kenardan hayt huyt yapan ergen irisidir. Manchester United başarılarını geçtim, Aberdeen ile 2 tane Avrupa kupası kaldırmış biridir Sir, belki bilmeyen vardır dedim. Onun mütevazı kişiliği nerede Ftnin ki nerede, ego dağları aşmış, hiç bir hatasını düzeltmemekle kalmayıp kulübü iflasın eşiğine sürüklüyor her sezon yaptırdığı çöp transferlerle.
Ne oldu beğenmediniz mi? Yanlış bir ifade göremiyorum ben mesajda.NE bu yaw. Bunu ne guzel msj oldu diye dusunup atmadin insallah rentkas?![]()
Ne oldu beğenmediniz mi? Yanlış bir ifade göremiyorum ben mesajda.
Terbiyesizlesmenın anlamı yokFatih Terim'de koronadan dolayı erken bunama sorunları mevcut olabilir. Söylemleri ve yaptıklarında büyük tutarsızlık var. Kulübü ve geleceğini düşünen adam Arda Turan'a çok sağol almim der.
PekiTerbiyesizlesmenın anlamı yok
insanlara bunak falan diyemezsin
hele galatasaray efsanesine asla
________________________________________imza _____________________________________
Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

Keyfin nasil muhittincim?Fethettin Viyana'yı sen
Ay yıldızlı formanla
Tek yürek oldu 80 milyon insanlar sizinle
İnim inim inlettin herkesi sen
Hırvatistan'ı Çek Cumhuriyetini,Ft düsmanlarını
Tam destek hep destek gidiyoruz hedefe
Emresiyle,Ardasıyla,Belhandasıyla
Rahat olun Fatihin Aslanları
İnanıyoruz cl kupasını ülkemize getireceginize
Mutlu olacak 80 mılyon insan sizinle
________________________________________imza _____________________________________
Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz