Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurayı boş mesajlarla dolduran adamlar yeni gelen hocaya da aynısını yapacaklar bilmiyoruz sanki

yeni gelecek hocaya aynısının yapılmaması ve rahat çalışma koşullarının sağlanabilmesi için terim'in tüm camianın hemfikir olacağı şekilde ayrılması gerekiyor.. yani terim şu an gönderilirse yerine guardiola bile gelse 2 yenilgi sonra tribünler imparator fatih terim diye inleyecektir. bunun yaşanmaması için terim önümüzdeki sezonda mutlaka kalmalı, yaşanacak çöküş sonrası muhtemelen en fanatik terimci bile hocayla artık vedalaşma vaktinin geldiği konusunda hemfikir olacaktır. buda yeni gelecek hocaya rahat çalışma olanağı sağlayacak..

yani uzun lafın kısası terim önümüzdeki sezonda mutlaka kalmalı..

Geldiği günden bu yana 24-25 tam sayıda emin değilim futbolcu aldırdı hala değişim diyor bize güvenin diyor kimi alırsak sorgulamayın falan diyor da biz bu filmleri 40 kez izledik ocaklar temmuzlar bitti artık sorgulamayın faslına geçti ee adama demezler mi bir dakka birader

jimmy,babel,lemina,seri,nzonzi,okan kocuk,falcao,andone,adem,diagne,muğdat,emre mor,saracchi,şener,marcao,luyindama,onyekuru,nagatomo ömer bayram,emre taşdemir,taylan,sekidika,emre akbaba,mitroglu

Benim hatırladıklarım bunlar dahası da varsa hatırlamıyorum.Bu kadar adam gelmiş sen yapmışsın transferlerini ve hala değişim mi diyorsun

Ağzının üstüne kürekle kazmayla vururlar adamın bari dürüst ol de ki beceremedim..

Senin yaptırdığın transferler orta da oynattığın top orta da e neyin umudunu veriyorsun sen iki yıl taraftar gazıyla gelen şampiyonluk sen dahil herkesi aldatıyor.

Şurayı boş mesajlarla dolduran adamlar yeni gelen hocaya da aynısını yapacaklar bilmiyoruz sanki

A.Kesen'e hoca öner desek ben ne bileyim başkan mıyım der ama iş eleştirmeye gelince eleştirmediği kişi yok :/

3-4 maç kaybedince hop yeni hoca diye ağlıyorlar en nefret ettiğim olay o
Renktaş geçen senin gibi biri öner dedi önerdik.

Yine önerelim.

Marco rose,
Nagelsmann,
Gasperini,
Bjeilca,
Clement,

Hoca çok yeterki elemandan kurtulalım.

Turturmuşsuniz bir yerli hoca ligi biliyor yabancıya yar etmezler diye.

Tudor,riekerink,skibbe gibi çapı düşük hocalar ile tabi başarı gelmez.

Ayrıca yabancı hocaların altını hep yerli hocalar ve oyuncular oyuyor.
Çoğu zaman bunun için maç bile satıyorlar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Hocam özüne dön artık. Bırak bu gıy gıy pas oyununu, tek santraforlu sistemleri. Sağdan soldan ceza sahasına bomba atan, 9 numarası kazmalığından 40 golü bulamayan, 4-1 önde olduğu maçın 90. dakikasında 4'e 1 kontra yiyen Galatasarayları getir bize. Es kaza öne geçtiği maçta 20 dakika skorun üstüne yatmaya çalışan Galatasarayları değil. Seneye şampiyon olmuşuz ya da olmamışız önemli değil ama bizim aklımıza kazınan İmparator'un Galatasaray'ını son bir kez daha yaşat bize. Başka beklentim yok senden, öyle şeyler yaşattın ki küme de düşürsen bu kulübün kapısına heykeli dikilecek adamsın.

Renktaş geçen senin gibi biri öner dedi önerdik.

Yine önerelim.

Marco rose,
Nagelsmann,
Gasperini,
Bjeilca,
Clement,

Hoca çok yeterki elemandan kurtulalım.

Turturmuşsuniz bir yerli hoca ligi biliyor yabancıya yar etmezler diye.

Tudor,riekerink,skibbe gibi çapı düşük hocalar ile tabi başarı gelmez.

Ayrıca yabancı hocaların altını hep yerli hocalar ve oyuncular oyuyor.
Çoğu zaman bunun için maç bile satıyorlar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Önerdiğin iyi isimleri TR'de getirebilecek yönetici/başkan yok.Ha gelseler bile başarılı olacaklarının garantisi de yok

Maç satma olayına katılmıyorum.Eğer o yönden bakarsan pandemi sonrası Terim gitsin diye oyuncular maç satmış derim bende ?

Oralarda rahat rahat çalışmaya alışan hocalar burada ki ortamı,baskıyı görünce bünyeleri kaldırmıyor desek daha doğru olur

Önerdiğin iyi isimleri TR'de getirebilecek yönetici/başkan yok.Ha gelseler bile başarılı olacaklarının garantisi de yok

Maç satma olayına katılmıyorum.Eğer o yönden bakarsan pandemi sonrası Terim gitsin diye oyuncular maç satmış derim bende ?

Oralarda rahat rahat çalışmaya alışan hocalar burada ki ortamı,baskıyı görünce bünyeleri kaldırmıyor desek daha doğru olur

tudorun sence bünyesi mi kaldırmadı yoksa ua, medya vs eliyle yerinden mi edildi

tudorun sence bünyesi mi kaldırmadı yoksa ua, medya vs eliyle yerinden mi edildi

Kendi hatalarının,maceralarının ve tecrübesizliğinin kurbanı oldu

8 maçlık güzel gidişattan sonra Fener maçını kazanamayınca burada nerdeyse adamı istifaya davet edecekler vardı.Sadece Terim'in boşta olmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.Maalesef taraftar profilimiz bu

Misal bu sezonu baz alalım devre arasına kadar hocaya herkes demediğini bırakmamıştı.Pandemiye kadar giden müthiş seride herkes yine Terimci olmuştu

Terim'e bile bunlar yapılıyorsa yeni gelecek olan kişinin işi zor

Kendi hatalarının,maceralarının ve tecrübesizliğinin kurbanı oldu

8 maçlık güzel gidişattan sonra Fener maçını kazanamayınca burada nerdeyse adamı istifaya davet edecekler vardı.Sadece Terim'in boşta olmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.Maalesef taraftar profilimiz bu

Misal bu sezonu baz alalım devre arasına kadar hocaya herkes demediğini bırakmamıştı.Pandemiye kadar giden müthiş seride herkes yine Terimci olmuştu

Terim'e bile bunlar yapılıyorsa yeni gelecek olan kişinin işi zor

rengim demediğini bırakmadı dediğin kişiler taraftar buralardaki ama adam neredeyse medyadan eleştiri almadı

ligin en pahalı takımı kupada elendi şlde averaj takımı oldu ligi 6. bitirdi şu anda bile köşelerde bir kişi konuşamıyor

ua desen ortalarda yok

şimdi şu tabloyu bırak tudoru lucescu dahi yaşasa adamı medyası uası sallandırmıştı

kabul edelim ki terim ve onun gibi bazı yerli hocaların sadece başarıyla açaıklanamayacak ilişkileri var ve bunu bazen meslektaşlarının bile aleyhine hiç çekinmeden kullanıyorlar

aykut kocamanda fenerde yapmıştı bunu

yav he ua konuşsun hocayı göndermeye çalışsın
cidden saçma saçma yazmayı bırakın

uA'da fatih hocanın kredisi bitmez
geldiği her sezon kupalar kazandırmış birini bir sezon 5.6 yaptı diye mi göndereceğiz

rengim demediğini bırakmadı dediğin kişiler taraftar buralardaki ama adam neredeyse medyadan eleştiri almadı

ligin en pahalı takımı kupada elendi şlde averaj takımı oldu ligi 6. bitirdi şu anda bile köşelerde bir kişi konuşamıyor

ua desen ortalarda yok

şimdi şu tabloyu bırak tudoru lucescu dahi yaşasa adamı medyası uası sallandırmıştı

kabul edelim ki terim ve onun gibi bazı yerli hocaların sadece başarıyla açaıklanamayacak ilişkileri var ve bunu bazen meslektaşlarının bile aleyhine hiç çekinmeden kullanıyorlar

aykut kocamanda fenerde yapmıştı bunu

Niye hiç Tudorun hatalarından bahsetmediyorsun ki

Medya linç etti dışında adamla ilgili bisey yazmıyorsun

Belki haklılık payın vardır ama insan biraz öz-eleştiri yapar

Niye hiç Tudorun hatalarından bahsetmediyorsun ki

Medya linç etti dışında adamla ilgili bisey yazmıyorsun

Belki haklılık payın vardır ama insan biraz öz-eleştiri yapar

tabiki var olmaz olur mu

mesela başak maçı şu bu filan

ama ortada cinayet var siz maktülün ölürken sarhoş olmasına odaklanıyorsunuz

önce katili ve katli konuşmak için o işe girmiyorum

tabiki var olmaz olur mu

mesela başak maçı şu bu filan

ama ortada cinayet var siz maktülün ölürken sarhoş olmasına odaklanıyorsunuz

önce katili ve katli konuşmak için o işe girmiyorum

Bu yazdığın mesaj Tudoru aklama mesajı. Yani burada Terimden ziyade Tudori konuşuyorsun, o mağdur Terim suçluymuş gibi algı yaratmaya çalışıyorsun realite çok farkli olsa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt